• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edip Başer: Hedef büyük Kürdistan

evet çok büyük bir lutuf çok şükür. bu kadar üzülmeyin artık şehit haberi duymuyoruz diye. zaten o bitti gezi zımbırtısını başlattınız. onuda bastırdık sıradaki gelsin:KK53:

şehit haberi olmuyor diye üzülen taraf olamam ama sizin yazdıklarınızdan sizin üzüldüğünüz anlamını çıkarıyorum.en büyük ölüm haberleri,kin nefret,siz biz diye bölmeler nedense hep şuan oluyor.ayrıca hani hep o siz biz diye genelliyorsunuz ya,sizden olmayan herkes biz olmuyor önce bunun bilincine varın,ülkeyi siz biz diye böldünüz,hep bir kin,hep bir nefret...

ayrıca dikkat ediyorumda bu varoşvari uslupler hep nedense o sizinkilerde oluyor,şöyle ağız tadıyla seviyeli tartışamıyorsunuz,ee tabii ne demişler eğitim şart.

şehit haberi olmuyor diye üzülen taraf olamam ama sizin yazdıklarınızdan sizin üzüldüğünüz anlamını çıkarıyorum.en büyük ölüm haberleri,kin nefret,siz biz diye bölmeler nedense hep şuan oluyor.ayrıca hani hep o siz biz diye genelliyorsunuz ya,sizden olmayan herkes biz olmuyor önce bunun bilincine varın,ülkeyi siz biz diye böldünüz,hep bir kin,hep bir nefret...

ayrıca dikkat ediyorumda bu varoşvari uslupler hep nedense o sizinkilerde oluyor,şöyle ağız tadıyla seviyeli tartışamıyorsunuz,ee tabii ne demişler eğitim şart.

siz biz olarak genellemiyorum konuşurkende aynen siz bizli konuşurum. siz değil de başka biri olsa yine siz derim bunu bilin. ayrıca varoşvari yazdığımı düşünüyorum gezi olayına daha kötü şeyler yazmak isterim ama terbiyem müsait değil. bizde kin ve nefret olayı hiç olmadı kendi tarafınızı yazmışsınız. yıllarca mhp ile birbirinizi öldürdünüz. eğer bizde kin olsaydı şuan mhp -chp çatışması gibi chp - akp çatışmaları olurdu. bizler seviyemizi hep koruyoruz sizler gibi saldırmıyoruz malesef.

siz biz olarak genellemiyorum konuşurkende aynen siz bizli konuşurum. siz değil de başka biri olsa yine siz derim bunu bilin. ayrıca varoşvari yazdığımı düşünüyorum gezi olayına daha kötü şeyler yazmak isterim ama terbiyem müsait değil. bizde kin ve nefret olayı hiç olmadı kendi tarafınızı yazmışsınız. yıllarca mhp ile birbirinizi öldürdünüz. eğer bizde kin olsaydı şuan mhp -chp çatışması gibi chp - akp çatışmaları olurdu. bizler seviyemizi hep koruyoruz sizler gibi saldırmıyoruz malesef.

en basiti bu kırmızı işaretli yerlerde bile hala siz biz diye ayırıyorsunuz sonrada konuşurken sizlibizli konuşuyorum diyorsunuz hala,kendi yazdığınızı kendiniz çürütüyorsunuz,bu saatten sonra size Türkçe öğretmek istemiyorum ama gerçekten yazdıklarınız hep çelişkili.

yıllarca mhp ile birbirinizi öldürdünüz derken siz benim bir parti tutup tutmadığımı yada tutuyorsam illa ki chp den olduğumu nereden biliyorsunuz,akp li olmayan herkes illa chp limi oluyor?işte kendi kendinize kurgulayıp birde ona körü körüne inanıyorsunuz.

seviye ve saldırma konusuna tekrar değinmeme gerek yok sanırım,herşeyi gören gözlerim,duyan kulaklarım var.

Bosa
sizlere göre her zaman ülkenin toprak bütünlügü tehlikede 80 de mhp ile chp birbirine giriyordu chp nin felaket tellallığı 90 da islamcılara saldırdılar hala da devam ediyor.
düşünüyorum da bulamıyorum. apo yakalandığında mhp dsp anap assaydı ama yapmadılar işlerine gelmedi
Size göresi bize göresi yok. Bu ülkede siz biz de yok. Farkında değilsin ama pkk suan tarihinin en güçlü döneminde. Ve insanlar pkk ilerde ozerklikte kolluk kuvveti olacağı düşüncesiyle daha çok bu işin içine girmeye başlamış.

Hani demişsin ya asker ölmüyor. Istediklerini verirsen neden oldursunler. Vermem dediğinde katmerli olarak geri donecek ler Allah kahretsin onları. Bunu gerçekten göremiyor musun? Isine mi gelmiyor? Pkk nin silahlı gücü mü azaldı ki oldurmuyor artık askerlerimizi. Öyle agizlarina bi parmak bal çalınca da susmazlar. Ne oldu da oldurmuyorlar artık. Pkk yi bitiremedin ki istediğini verdin

Bosa

Size göresi bize göresi yok. Bu ülkede siz biz de yok. Farkında değilsin ama pkk suan tarihinin en güçlü döneminde. Ve insanlar pkk ilerde ozerklikte kolluk kuvveti olacağı düşüncesiyle daha çok bu işin içine girmeye başlamış.

Hani demişsin ya asker ölmüyor. Istediklerini verirsen neden oldursunler. Vermem dediğinde katmerli olarak geri donecek ler Allah kahretsin onları. Bunu gerçekten göremiyor musun? Isine mi gelmiyor? Pkk nin silahlı gücü mü azaldı ki oldurmuyor artık askerlerimizi. Öyle agizlarina bi parmak bal çalınca da susmazlar. Ne oldu da oldurmuyorlar artık. Pkk yi bitiremedin ki istediğini verdin
bu mesaja cevabı merakla bekliyorum:KK57: ama cevap gelmez yüksek ihtimal

her gün 10 20 tane askerimiz şehit oluyordu . 2 senedir var mı . seninle laf yarışına girmnek istemiyorum . hergün şehit haberi geleceğine emine hanım pkklılara ağlasın. sizler o günleri özlediniz bundan şüphemiz yok artık.

var da senin haberin yok benim eşim asker tv de çıkmıyor diye sen görmüyorsun biz görüyoruz sen yok sanıyorsun biz senin gibi düşünenler yüzünden kardeşlerimizi toprağa veriyoruz. yeter artık ama aynı muhabbetten sıkılmadınız mı

Bosa

bitirseydiniz 30 senedir neden bitiremediler gücümüz mü yoktu . imkanlar mı yoktu. boş dağlar mı bombalanıyordu. yoksa birilerinin işine mi geliyordu. nasıl bitirmeyi düşünüyorsun bütün güneydoğuyu bombalayarak mı ? gerçekten bende merak ediyorum.

var da senin haberin yok benim eşim asker tv de çıkmıyor diye sen görmüyorsun biz görüyoruz sen yok sanıyorsun biz senin gibi düşünenler yüzünden kardeşlerimizi toprağa veriyoruz. yeter artık ama aynı muhabbetten sıkılmadınız mı

he canım daha orta çağdayız tv , radyo hiç bir şey yok.

bitirseydiniz 30 senedir neden bitiremediler gücümüz mü yoktu . imkanlar mı yoktu. boş dağlar mı bombalanıyordu. yoksa birilerinin işine mi geliyordu. nasıl bitirmeyi düşünüyorsun bütün güneydoğuyu bombalayarak mı ? gerçekten bende merak ediyorum.
Bitirseydiniz ne pembe ya. Sen kimsin biz kimiz?

Yeter valla sürekli aynı şey ağır şeyler yazacağım tutuyorum kendimi. Allah sana selamet versin.

he canım daha orta çağdayız tv , radyo hiç bir şey yok.
Tv de çıkmıyor diyorum tv radyo yok diyor, benim aldığım şehit haberlerinin hiçbiri tv ye radyoya çıkmadı pkk nın yediği hiçbir halt radyoda yayınlanmadı bugün bile neler oldu ama göremedim tv de aa o zaman herşey güllük gülistan :))))

ben askeri lojmanların içindeyim hatta ve hatta tam sınırdayım nerdeymiş tv ye çıkmayan şehit nerde olmuş olay kimmiş koskoca askeriyede biz duymadık bazıları nasıl duydu ve eşim asker deyip nasıl bu kadar emin konuşuyor nerde olmuş hemen yer söylesin bulalım kimmiş ve bir vatandaş olarak ailesini arayıp başsağlığı dilemek istiyorum , nerde ne zaman olduğunu söyleyebilir mi arkadaş rica etsek ?

Tv de çıkmıyor diyorum tv radyo yok diyor, benim aldığım şehit haberlerinin hiçbiri tv ye radyoya çıkmadı pkk nın yediği hiçbir halt radyoda yayınlanmadı bugün bile neler oldu ama göremedim tv de aa o zaman herşey güllük gülistan :))))
yer söylermisiniz nerde oldu şehit tv ye çıkmayan şehit kimdi askeriyenin içindeyim şu an kimse duymadı burda söyleyin de bizde bilelim kimse duymayıp ki koskoca askeriyenin içindeyim bir sizin duymanız garip değil mi ... yer ve zaman istiyorum kimmiş bilelim bilmeye hakkımız var bakın herkes merak ediyor burda

yer söylermisiniz nerde oldu şehit tv ye çıkmayan şehit kimdi askeriyenin içindeyim şu an kimse duymadı burda söyleyin de bizde bilelim kimse duymayıp ki koskoca askeriyenin içindeyim bir sizin duymanız garip değil mi ... yer ve zaman istiyorum kimmiş bilelim bilmeye hakkımız var bakın herkes merak ediyor burda
Basının yayınlamadığı bilgiyi ben neden vereyim okulların yakılıp taşlandığı yolların kapatıldığı yakın zamanda mesela çatışma olan karakollar hangileri hangi iller var hangi askeriyenin içindesin ve nasıl duymadın :))))) ben de büyük merak içerisindeyim askeriyedesin hiç olay duymuyosun gerçekten çok enteresan

Bu millet büyük millet Türkü Lazı Kürdü var
Hepsinin de Türkiye isimli bir yurdu var
Türkiyenin Kürt değil, bölücülük derdi var
Türk ile Kürt kardeşken, azınlık saydı bunlar
İhanetin adını açılım koydu bunlar !

İlk önce işe göre hakimler bulunacak
Kandilden gelen piçler Haburda alınacak
Çadırdan mahkemeye sokulup, salınacak
Bu mudur be hak hukuk, Allah'ım neydi bunlar

Saldılar da ne oldu ? Silah mı bırakıldı?
Sokaklar Gazze gibi cam çerçeve yıkıldı
Yolcusuyla birlikte otobüslerı yakıldı
Dağdaki mikropları şehire yaydı bunlar

Bahane de hazır ha, analar ağlamasın
Lan bizim ki ağlamış, onun ki de ağlasın
Salmayın kahpeleri asın bunları asın
Asker, polis, öğretmen, bebeğe kıydı bunlar

İmralıdan o melun çıkarsa da şaşmayın
Bunlar onu meclise sokarsa da şaşmayın
Yakasına madalyada takarsada şaşmayın
Şehitlerin öcünü almaktan caydı bunlar

Basının yayınlamadığı bilgiyi ben neden vereyim okulların yakılıp taşlandığı yolların kapatıldığı yakın zamanda mesela çatışma olan karakollar hangileri hangi iller var hangi askeriyenin içindesin ve nasıl duymadın :))))) ben de büyük merak içerisindeyim askeriyedesin hiç olay duymuyosun gerçekten çok enteresan
üsteki mesaj da ŞEHİT haberleri verilmiyor diyorsunuz
alttaki mesajdada sanki sadece yakılan okulları kastettim der gibi yorum yazıyorsunuz , ben size şehidi soruyorum yorumum da değil mi ? şehidi soruyorum ve cevap bekliyorum

bakın burda haber yapılmayan şehitten bahsediyorsunuz bakın bende şehidi soruyorum anlayabiliyorsunuz değil mi ?

bakın burda haber yapılmayan şehitten bahsediyorsunuz bakın bende şehidi soruyorum anlayabiliyorsunuz değil mi ?

bankız şehit oluyor ama bizler duymuyoruz malesef. hatta ailleler öyle saklıyorlar ki of . kendi yalanlarına kendileri inanıyor mu merak içerisindeyim

Back
X