Edirne-Lüleburgaz Kadın Doğum Hastane ve Dr. Önerileri

Lüleburgazda Özel Bir Nefes Hastanesindeki doktorlarda çok iyi ...Bende oraya gidiyorum

Merhaba arkadaslar 17 haftalık hamileyim:KK46: Antalyadan Kırklareline tayin ile gelince Edirne de Prf. Mehmet Ali YÜCE ye göründüm, fakat hiç alışamadıım gördüğüm en kaba doktor sanrım:KK12:çok acil doktorumu değiştirmek istiyorum fakat referans aldığım veya benim bildiğim başka bir doktor yok buralarda :KK43: Edirne ve civarında doğum yapanların yardımına ihtiyacım var :KK3:
Ben de detaylı usg için gittim kendisine. O kadar kaba o kadar kibirli o kadar ukala bir doktor daha görmedim üstelik hiç bir sorumluluk almamak ocin herşeyin en kötüsünü söylüyor. Gebe psikoljisinden hiç anlamıyor dahası insanlık hiç yok. Ona kalsa ikili test sonucuna göre benim bebeğim kesin downlu doğacak aldirmaliymisim bakımını yapamazmisim sapasaglam çocuğumu resmen aldır dedi.. Tek doktorla kalmadık İstanbul da peritanoloji Dr doç.dr İbrahim kaleliye gittik çok şükür bebeğimde hiç birşey çıkmadı.ama 1 haftami bana zehir etti yüce.parami helal etmiyorum....

Back