Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende Edirne Keşan da oturuyorum buranin devlet hastanesinde bayan doktor yok o yuzden bir kere kontrol icin edirne devlef hastanesine gittim bir bayan doktordu benim hic ilgilenmedi..
Ben de keşanda oturuyorum. Keşanda tek kadın doğumcu var zuhal hanım. Gidenler memnun aslında ama ben tekirdağa gidiyorum. Dr ümit ekmen'e. Kendisi çok ilgili bir doktor. Selda hanım hakkında bir fikrim yok hiç duymamıştım.
dr Seld. hanımdan hiç memnun kalmadım, Edirne'ye yeni geldiğim ve sıra beklemeden gireceğim için onu seçtim, hastane deki dier erkek doktorun ismini hatırlamıyorum onun hasta sırası çoktu. Açık ve net olması doktorda aradığım özellik ancak felaket tellali gibi yorum yapması hoş değildi. " tüp bebek merkezine git bian önce hatta seni kabul etmeyebilirlerde merkezin başarı derecesini düşürürsün" şeklinde ifade etti fsh değerim 24. o anki ruh halimi anlatmıyorum siz tahmin edersiniz. Ayrıca tüp bebek merkezi için gerekli koşullarıda taşımadığımı hemşire arkadaşımdan öğrendim doktora gittiğimde yaşım 28 ve 1 aylık evliydim. Sonra araştırdım Amh testi varmış ve yaptırdım kendi istemimle başka yerde. Trakya üni hastanesinde normal muayene olursanız biraz düşünün derim. çünkü şikayetlerinizi intör doktor dinliyor yani 6. sınıf öğrencisi. diğer rutin takipleride asistanlar yapıyor sonuç değerlendirmeside dahil. uzman birisine gitmenizi öneririm. Şuan özel bir randevu aldım bakalım o nasıl olacak.