Saç Kesim Şekilleri edirnede kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

turuncux

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
49
7
286
Edirne
edirnede güzel kesim yapan bir kuaför arıyorum öğrenciyim burda ve hiç kuaföre gitmedim giden arkadaşlarımda yok güzel kesim yapan saçımın şeklini maffetmicek bir yer arıyorum kestirmek zorundayım çok kırıldı saçlarım yardımcı olursanız sevinirim kaydirigubbakcemile5

edirnede angel kuaför var emin ol profesyoneller şuan istanbulda yaşıyorum ama oradayken ona giderdim iyilerdiralkisalkisalkis

teşekkür ederm cvpladığınız içini angelı biri daha tavsiye etti iki kuaförede bakıcam teşekkürler

bende edirnede öğrenciyim..eğer gittiysen olumlu olumsuz yorum yaparmısın.tavsiye edebiliceğin bir yer keşfettinmi ?

edirnede angel kuaför var emin ol profesyoneller şuan istanbulda yaşıyorum ama oradayken ona giderdim iyilerdiralkisalkisalkis

angel ı kesinlikle tavsiye etmem 2,5 yıl önce saçlarımı röflede yaktı halada düzelmedi saçlarım üstelik bir dediği öbürünü tutmaz kesime gidiyorum saçım röfleli sana koyu renk saç yakışır bide balyaj atarız süper olursun diye aklıma sokar 1 ay sonra giderim derim koyu renge boya balyaj at bu seferde der röfle yakışıyo dip yapalım böylede ne dediği birbirini tutmaz fazla para almak için kapısından geçmiyorum kesimde de her seferinde besleme gibi öne kısa kahküller kesiyor artık venedik kuaför var esra o mesela röflede kesimde süper eskiden herkes bayılırdı saçlarıma şimdi yine ona gidicem

vedat çok pahalı ve oldukça suratsız sormadan fikir almadan yapıyor ve müşteriyle özellikle bir bayan kuoförü olarak iletişimi sıfır diyebilirim uzun süre ona gittim en iisi odur diye ama iyi olmanın yanında müşteriye de değer vermek lazım kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşalar.

Merhabalar
Son yorum oldukça uzun bir süre önce yazılmış.
Ürünleri kaliteli, iyi bir kuaför arıyorum Edirne'de.Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…