Editörlere

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Dün buraya gerçekten benim için DERT niteliği taşıyan bir konu açtım ama konum aşk hikayelerimiz dertlerimize taşınmış ki ben bu konunun bir aşk derdi olduğunu düşünmüyorum bakıyorum da bir derdim var başlığı nişanlımla ayrıldık sevgilimle öyle oldu şöyle oldu gibi başlıklarla kaynıyor onlar neden taşınmıyor peki yanlış anlaşılmasın ben bu başlıkta dertlerime çözüm bulacağımı düşünüyorum ama buna fırsat verilmiyor neye göre taşınıyor bu konular sorabilir miyim

Konu alakasız bölüme taşınmamış ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümüne taşınmış.

Burası daha aktif bir bölüm daha fazla kişinin fikrini alabiliyorum bu yüzden buraya açıyorum konumu yoksa bende aşk hikayelerimiz bölümüne açardım konumu ki benim konum aşkla ilgili değildi erkek arkadaşımın ailesiyle ilgiliydi problemim

Konunu biliyorum. Buradaki Pek cok konuyla benzerlik tasiyor. Senin konunun tasinmasi tuhaf gercekten.
Tekrar buraya tasinmasini rica edebilirsin. Senin de dedigin gibi burasi daha aktif.

Son düzenleme:
Sayın yukiik,
öncelikle taşınan konularınız için topik açamazsınız, yasaktır.
Herkes taşınan konusu için topik açarsa bu forumun hali ne olur?
Bu tip soru/sorunlarınız için yönetime mesaj atmalısınız.Ki 3 senedir üyesiniz forumu nasıl kullanacağınızı biliyor olmalısınız.

Taşınan konunuza gelince, Bir derdim var bölümü en aktif bölüm diye üyeler her konularını buraya açamazlar, açmak istedikleri konular için en uygun bölüme konu açmalıdırlar.

''Ailesi uğruna beni sildi sanki...'' başlıklı konunuzu ben taşıdım, taşıdığım bölüm konunuz için en uygun olan "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" bölümüdür, yani sizin için dert olan bir konu yine dertlerle ilgili bir yere taşındı, aykırı bir yere değil.

Ayrıca sadece bu konunuzu örnek göstermenizde manidar zira sizin son zamanlarda Bir Derdim Var bölümü en aktif bölüm diye bu bölüme açtığınız :
Kaşe Boyama
Adetim kesildi :(
Kalıcı Makyaj Yaptırmak İstiyorum
Doğal Renkli Toric Lens Bulmak Bu Kadar mı Zordu
gibi konularınızda en uygun bölümlere taşınmıştır, önemli olan konularınızı en aktif bölüme açmak değildir, önemli olan forumda en uygun bölüme konu açmaktır. Ki o uygun bölümlerde bilgi ve tecrübelerini paylaşan üyeler size bir yol gösterebilsin.

Site birtek bir derdim var bölümünden oluşmamaktadır ve uygun bölümler yerine her konuyu aynı bölüme açmayı adet haline getirenler ceza alıyorlar.

Bakınız Editörlere hitaben açtığınız konuyu bile buraya açmışsınız, oysa zaten konularınızla ilgili topik açmanız yasak ama velevki açtınız, Sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne açmalıydınız, orada da görürdük.

Ve zaten bu bölüme uygun olmayan konular göze çarptıkça taşınmaktadır.

Saygılarımla..

Back
X