Edremit Belediyesi ve Ajdar arasında Twitter'da şok mesajlaşma

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Edremit Belediyesi ve Ajdar arasında Twitter'da şok mesajlaşma
fft81_mf3376501.Jpeg

Yeni albümüne çekeceği klip için Edremit'i mekan seçen şarkıcı Ajdar, Edremit Belediyesi'nden hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Vatan Gazetesi’nin haberine göre Ajdar Twitter hesabı üzerinden Edremit Belediyesi'ne "Yeni albümüm için klipleri Edremit'te çekeceğim nereleri önerirsin @EdremitBelediye?" diye sordu. Ajdar'a belediyenin resmi hesabından "Hangi tarihlerde? Ona göre belediyeyi kapatalım." yanıtı geldi. Belediyenin verdiği bu yanıt birçok kullanıcı tarafından sosyal medyadan paylaşıldı.

TARTIŞMAYA KARTAL BELEDİYESİ DE KATILDI

Ederemit Belediyesi'nin bu yanıtının ardından Ajdar'a destek Kartal Belediyesi'nden geldi. Kartal Belediyesi'nin twitter hesabından "@EdremitBelediye Kartallı sanatçımıza gerekli ilgi ve desteği verirseniz seviniriz" mesajı paylaşıldı. Bu mesajın ardından sessizliğini bozan Ajdar, "Benin starlığımın farkında değiller henüz. Bir dünya starı ilçenize geliyor kendinizden utanın utanın" dedi.

paylaşıldı.

06:45 - 02 Şub 2015
fft16_mf3376401.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/edr...dar_arasinda_twitterda_sok_mesajlasma-1285154

makine mühendisi arkadaş zekide bişey aslında ama sonra böyle sanata merak sarınca işler karıştı sanırım :KK70:

Dünya starı mı? :KK70:Edremit Belediyesi de ayıp etmiş ama.:KK53:

Resmen cikuta muz mudur cikita muz mudur onun sozlerine bakarsaniz grup seksi tesvik ettiğini goreceksiniz.
Pislik ya midem bulaniyor bu ajdardan.
Ama belediye de cok iyi demis :KK70::KK70::KK70:

grup olalım grup
ben hudut sen haydut
gizli gizli gelme
her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa
vitamini havuz
ben küfte sen tuz
aahh buz gibiyim buz buz
ohhhh muz gibiyim muz muz

Edremit Belediyesi retweetledi
ARMAĞAN ÖZEN @77Armagan · 9 sa.9 saat önce
@EdremitBelediye gece gece yaptığınız kapak için bizleri güldürdünüz sizede iyi geceler Yalova dan Edremit e selamlar #UmutturYalova

BABA MRB @furknertas · 9 sa.9 saat önce
@EdremitBelediye ben kendi belediyemi takip etmiyorum, geldim sizi takip ediyorum :)

S

sukran altuntas @altuntassukran · 10 sa.10 saat önce
Bi belediyeyi takip edecegimi hic dusunmemistim. Gece gece cok giuldum. Allah da sizi guldursun @EdremitBelediye

Edremit Belediyesi @EdremitBelediye · 10 sa.10 saat önce
İyi geceler tatlı rüyalar <3

0 yanıt8 retweet27 favori

Sedat Erdoğan @Erdogansdat · 10 sa.10 saat önce
Yalnız belediyeniz sosyal medyada iyi çalışıyor. Tebrikler :KK70: @EdremitBelediye

0 yanıt3 retweet7 favori

Murat Eroğul @mubureg · 10 sa.10 saat önce
@EdremitBelediye hahhaha tatilde kesin edremitteyim orantısız zeka

clikkulub · 11 sa.11 saat önce
Yılın bombası sanırım:)) #edremitbelediyesi @ajdar #omü @EdremitBelediye #ajdarfanları

ay bu gerçekmiymiş az önce facebookta gördüm dalga amaçlı yapılmış bişey sandım :KK70:haberim olsunda bende şehri terkedeyim aynı il sınırları içinde olmak istemem :KK70:

O kendini dünya starı zannediyor ondan öyle dedim.:KK53:Çikita muz diye
bir şarkısı var duymadın mı hiç?:KK48:
Ben error verdim bu adam ne yaa cikita muz ne turpum turp ne ahahah

Ajdar Bey, size tavsiyem, şarkı sözlerini ingilizce alt yazı ile ekleyin. Dünya starı olmak size yakışır, Türkiye'ye sığmıyorsunuz.

6

Ajdar ANIK

1 ay önce

Teşekkürler. Ne zaman ben dört dörtlük ingilizce öğrenirsem onu da yaparım. Şu an bir başkasının kalkıp yapacağı bir çevirme işi ile tatmin olamam.. Eserlerimin her şeyi bana aittir. Çevirmesini de ben ne zaman yapabilirsem.. Kısaca imkanlar el verirse ilerde amerika da bir yıl kalıp ingilizce öğrenme isteğim de var.

Su yazısına guldım.

X