edward cullen gibi sevgiliniz olsun ister miydiniz???

nudy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
43
0
0
İstanbul
slm kızlar şuan alacakaranlık filminin son serisini şafak vakti bölüm 1 i izledim tek kelimeyle muhteşem!!!!! nasıl bir sevgidir? benim hayatımda edward gibi brisinin olmasını çok ama çok isterdim. onun kadar sahiplenici,nazik,koruyucu,güçlü,hızlı,karizmatik,yakışıklı ve ölümsüz????? bella senin yerinde olmak isterdim. bu film beni benden aldı kızlar daldım gene hayallere!!!!!

benim canımı en çok yakansa böyle birşeyi yaşayamayacak olmamı bildiğim halde kabullenememem:((( bende bella gibi herşeyimi feda ederdim kızlar

benim canımı en çok yakansa böyle birşeyi yaşayamayacak olmamı bildiğim halde kabullenememem:((( bende bella gibi herşeyimi feda ederdim kızlar
Sen bence Twilighti az izle kaptırmıssın kendini gerçek değil onlar sadece kurgudan ibaret..!

İstemezdim. Ben başından beğenmem Robert Pattinson'ı. İşinde başarılı, filmlerinide çok severek izlerim fakat bana göre tipinde fazlaca bi yakışıklılık yada ilgimi çeken birşey yok. Tamam çirkin değil ama fazla yakışıklıda değil. :31:

Son düzenleme:
bulsam kacırmam:)) edward yakısıklılıktan ziyade acayip karizmatik hem vampir hem cok asık sahiplenici vs vs bulunmaz hint kuması:))))

O adamı yakışıklı bulanlara koca bir böööö diyorum. :37:
Nedense ne yakışıklı ne karizmatik geldi bana...
Kitapta öyle anlatılışının aksine böyle bir adama bu rolü vermeleri hayal kırıklığı benim açımdan :31:
Onun dışında bence sevgisi güzel ama Bella'nın sevgisi çok daha derin...
Çok daha fazla fedakar geliyor bana...
:24:

O adamı yakışıklı bulanlara koca bir böööö diyorum. :37:
Nedense ne yakışıklı ne karizmatik geldi bana...
Kitapta öyle anlatılışının aksine böyle bir adama bu rolü vermeleri hayal kırıklığı benim açımdan :31:
Onun dışında bence sevgisi güzel ama Bella'nın sevgisi çok daha derin...
Çok daha fazla fedakar geliyor bana...
:24:

Robert Pattinson yakışıklı değil zaten Edward Cullen yakışıklı olan:16:
Edward karakteri her özelliğiyle bütün kadınların hayatında olmasını isteyebileceği bir erkek bence:130:

Back
X