ayy senide allah gönderdi bana:d al sen onları Gül diyorr

D ya yatak odası konusunda kararsızım ama sectıgım bırkac urun var. salonum için ektrop, kıvık ve tidafors koltukları çok begenıyorum onlardan birinden bir tane 3 lü bır tane 2li ama uzanma koltuklu bir yada ıkı tanede berjer alım istiyorum. yatak için hemnes ve brimnesler sevdım. çekmeceli bole altları:d şifonyerler, dolaplar falan

ama yatak odasında bıraz kararsızım :\ enzadaki born gurubunuda cok begenıyorum. masif meşe biryemek masası begendım. hatta masif çam birde mutfak masası ufak daha kullanıslı masaartı 4 sandalye 300 lira su an ve o masaya dokundugumda bıle böle içim huzur doluyor sankı

Devet yaa ne olursa olsun sanırım ıkeadan alıcam. naklıye ve montaj sorunum yok. babamın hyundai arkası kasalı arac var. kendisi memur ancak böle montaj işlerinden çok ama çok iyi anlar:d eski tamıratcılardan:d o hepsini bir kac saat ıcınde halleder emınım

D o zaman ben hayallerımı gerceklestırım hıcc baska seylere bulasmım gıdım alım yahuu

D
ben koltuklarım kıvık, model olarak aşırı rahatlar, ama kırmızı almamanı öneriyorum kumaşı kötü oldu çünkü. hemnes çok iyi bir seri kesinlikle. montajda da şunu öneriyorum, eğer montaj ekibine kurdurmayacaksınız, öncelikle bir şarjlı tornovida alın yoksa elleriniz mahvoluyor :) bir de kesinlikle kutuların içinden çıkan talimatlara göre yapın, bu kısım çok önemli. bize gelen pimapen ustası benim yanlış kurduğumu iddia etmişti, ki tamamen talimatlara göre yaptım ve tastamam oldu :) kurulum olarak bazıları cidden zor ve uğraştırıcı, kimisi ise çok kolay. resim paylaşabilirsin, benimkiler vardır içerisinde belki...bir de şu var, ben tüm gün çalışıyorum eşimde öyle ve evi otel gibi kullanıyoruz...gelen gidenimiz yok. ondan az eşya aldım ben evime. oturduğum ev de çok yeni değil, tadilat gördü falan. ondan çok para harcamak istemedim. kendi evin varsa, bazı eşyaları ikedan alıp, bazılarını da farklı yerlerden alabilirsin. benim salonum müsait olsaydı deri koltuklarından alacaktım mesela ikeanın.