• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eee şimdi ne olacak

Ne kaybedeceksin?
Gururunu mu?
Tükürmüşüm gurura mutlu olmadıktan sonra..

Şimdi dönmesen yine boşanacaksın.
Dönsen olmadığından emin olup boşanacaksın.
İyi bir ihtimalle düzelecek bir şeyler bilemeyiz.

Şiddet aldatma gibi sebepler yoksa gittin, yok geri döndün bunlar mesele değil bence.
Tüm ümitlerin tükendiğinde bitirmek en hayırlısı.

Mutluluklar dilerim..

Neden geldigini biliyorsun elbette devam etmesi için ama sorunlu bir sürec yasayacaksin bence. cunku o hatalarini gozardi ederek hatta kabul etmeyerek,senin teslim oldugunu dusunerek geliyor....
Ya ben kararliydim.herseyden emindim panikledim bitti mi derdine düşüp adamın peşine düştüm . Oysaki o bi o kadar rahat ken

Zorla oldu sanırım. Beni sevse istese böyle olmazdı demi. Tam teli kapattık msj attim uyuyacam diye beni nasıl azarladi

Uyuyacağım diye neden mesaj atarsin ki??

Ben seni anlıyorum sevdiğin ve ayrılmak istemediğin için çağırmış sin
Evine donene kadar ses etme bakalım
Dönünce de sende biraz kendini torpulemeye çalış
Annesine düşkün olsun sende gez toz kendi kwyfine bak

Ne kaybedeceksin?
Gururunu mu?
Tükürmüşüm gurura mutlu olmadıktan sonra..

Şimdi dönmesen yine boşanacaksın.
Dönsen olmadığından emin olup boşanacaksın.
İyi bir ihtimalle düzelecek bir şeyler bilemeyiz.

Şiddet aldatma gibi sebepler yoksa gittin, yok geri döndün bunlar mesele değil bence.
Tüm ümitlerin tükendiğinde bitirmek en hayırlısı.

Mutluluklar dilerim..
İnşallah mutlu olurum . Bence de aklımda ki o gurur yüzünden evlilik bitirmemekdi. O yüzde panikleyip peşine geri ben düştüm. Aman Aman büyük problemler yok. İlgisiz bir adam hassas bir kadin

İnşallah mutlu olurum . Bence de aklımda ki o gurur yüzünden evlilik bitirmemekdi. O yüzde panikleyip peşine geri ben düştüm. Aman Aman büyük problemler yok. İlgisiz bir adam hassas bir kadin

Denemeye değer o halde..

Hassas olduğun konuları salmaya bak.
İlgiyi üzerinden çek, daha olgun bir kadın ol.
Adamın aklı sende kalsın.
Bu böyledir.
Sen düşünmeyi bıraktığında o düşünecek elbet..
Fırsat vermelisin.

Uyuyacağım diye neden mesaj atarsin ki??

Ben seni anlıyorum sevdiğin ve ayrılmak istemediğin için çağırmış sin
Evine donene kadar ses etme bakalım
Dönünce de sende biraz kendini torpulemeye çalış
Annesine düşkün olsun sende gez toz kendi kwyfine bak
Kaç yıllık evlisiniz ?
Hayır ben normal bi msj attim o uyuyacam konuştuk daha ne msji atıyon dedi. 3 yıllık evliyiz. Evet ben hayatı onun etrafına kurdum aptal gibi kendime ait zamanım yoktu sadece isim gücüm lafım ahmet . İşten eve gelip 1 saat sonra gelecek adamın Yastığıni koklardim

Denemeye değer o halde..

Hassas olduğun konuları salmaya bak.
İlgiyi üzerinden çek, daha olgun bir kadın ol.
Adamın aklı sende kalsın.
Bu böyledir.
Sen düşünmeyi bıraktığında o düşünecek elbet..
Fırsat vermelisin.
Ya ben 20 yaşında evlendim çocuk gibi davrandim oda 28 yaşındaydı çok şey bekledim sanirim

Ya ben 20 yaşında evlendim çocuk gibi davrandim oda 28 yaşındaydı çok şey bekledim sanirim

Muhtemelen öyle olmuş.
Ama geç değil düzeltebilirsin.
Sadece boğucu ilgiyi keseceksin.
Sevgini de pek gösterme.
Ama bunu inadına yapıyor olma.
Sana neyin var dediğinde iyiyim canım gayet ne oldu ki diye aptala yat :)

Muhtemelen öyle olmuş.
Ama geç değil düzeltebilirsin.
Sadece boğucu ilgiyi keseceksin.
Sevgini de pek gösterme.
Ama bunu inadına yapıyor olma.
Sana neyin var dediğinde iyiyim canım gayet ne oldu ki diye aptala yat :)
Ay görsen nasıl bi sevgi diyorum ya 3 saat görmeden duramam Yastığıni koklarmi insan ya

Ya ben kararliydim.herseyden emindim panikledim bitti mi derdine düşüp adamın peşine düştüm . Oysaki o bi o kadar rahat ken
Şu an da ayni hataya dusuyorsun panik yaparak endise ederek,adama gel dedin hataydi ama simdi gelme diyemezsin,eve dondukten sonra hatalarini konusmakta kararli ol,bu boyle devam etmiyecek tabi ki araniz duzelecek ama biraz ezmeye calisabilir o sureci atlattiktan sonra dik ol,sende hatalarini duzelt...

Şu an da ayni hataya dusuyorsun panik yaparak endise ederek,adama gel dedin hataydi ama simdi gelme diyemezsin,eve dondukten sonra hatalarini konusmakta kararli ol,bu boyle devam etmiyecek tabi ki araniz duzelecek ama biraz ezmeye calisabilir o sureci atlattiktan sonra dik ol,sende hatalarini duzelt...
Tamam anladım bana dua et en başından beri hep bana yardımcı olmaya çalıştın.çok teşekkür ederim. ..

Tamam anladım bana dua et en başından beri hep bana yardımcı olmaya çalıştın.çok teşekkür ederim. ..
Evet nomu nunda dedigi gibi kendine değer ver,ve unutma bir erkeğe ne kadar vazgecilmez oldugunu hissettirirsen o kadar tepeye cikar....hersey dengeli olsun ...mutluluklar...

Back
X