Efendi olmak hanım olmak ağırbaşlılık

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Toplumumuzda hanım olmak önemli bir değer değil mi.mesela haklı bir konuda sesinizi yükseltirseniz toplum sizi haklı yerine haksız görüyor.sessiz kalmak konuları fazla büyütmrmek takdir ediliyor.şimdi benim aile hayatıma yönelik iş yerimde dedikodulat var gerçekler aslında eşimle karakolluk olduğumuz eşimin mecburen benle evli kaldığı çocuk yüzünden eşimin prası bitse benim onu terk edeceğim mutsuz olduğumyz vs.şimdi öok sinirliyim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum

Toplumumuzda hanım olmak önemli bir değer değil mi.mesela haklı bir konuda sesinizi yükseltirseniz toplum sizi haklı yerine haksız görüyor.sessiz kalmak konuları fazla büyütmrmek takdir ediliyor.şimdi benim aile hayatıma yönelik iş yerimde dedikodulat var gerçekler aslında eşimle karakolluk olduğumuz eşimin mecburen benle evli kaldığı çocuk yüzünden eşimin prası bitse benim onu terk edeceğim mutsuz olduğumyz vs.şimdi öok sinirliyim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Bir cinnete bakar!
iftira ya da gerçek kimi ne ilgilendirir!

terbiyesiz insanlar aslında o dedikoduyu baslatanı bulup hesap sormak en iyiisi ams ugrasmaya degmez sen yüzüne gülücüğünü al oyle gez

Bunu söyleyene söylermiş gibi bas bas bağırarak konuşurum,
siz kimsiniz de bana böyle iftira atarsınız. Adam olan gelsin yüzüme söylesin arkamdan dedikodu dolaştırmasın diye.
Gerçek bile olsa özel hayatın bu, anlatmak istesen anlatırdın zaten.

Ne biçim iş yeri burası ayy Allah yardım etsin.

Insanlar boyle seylerin kendi baslarina gelmeyeceginden cok emin dimi? Her zmn boylelerdi ve boyle kalacaklar maalesef

nasil bir deger yargisiymis o?
siz nerde yasiyorsunuz allah askina
bana iftira atilacak , haksizlik yapilacak bende hanim olucam toplum bisey demesin diye susucam yok oyle bir dunya
ayrica ayni toplumda mi yasiyoruz bilemedim , benim yasadigim toplumda haksizliga susan insana deger verilmiyor

Yer değiştirme fırsatınız varsa değiştirin siz onların ağzının payını verseniz bile onlar yaptıkları şeyi yapmaya devam edecekler.Ben kimseyle yüz göz olmam buna zeminde hazırlamam.Evimin sesini dışarı yükseltmem.Evde olan evde kalır en yakınıma bile söylenmem.Ben yarın iyi olur unuturum, ama el insanı unutmaz.Bunun adı hanımlıkmı bilmiyorum.Halk arasında buna soğan yiyip dişlerini kürdanla temizlemek derler.Biz böyle yetiştik bir zararını görmedim.Sizede tavsiye ederim.

İftira olayını bilmiyorum.İlk mesaj üzerine cevap yazdım.

Tabi ki hayir, ne efendiliği ne hanımlığı.
İnsanına seviyesine haddine göre artık herşey.
Konuşanların çok mu düzgün aile hayatı var. Hiç sanmam.
Ver ağzının payını.
Sana bi örnek vereyim bir kadın var x diyelim. X gecnliginde kocasıyla kavgalar karakolluk olmalar. X sin kızı cok cirkin ama çok zengin bi adamla evli. Hamile evlendi birde.
İkinci kizi gayet normal Standart.
Birde oğlu var azılı eroinman öldü.
Bir gün bir mecliste oturuyoruz.
Bir akıl bir akıl vermeler.
Ortam fazla bozmaya müsait değildi. Hemen kalktım.
Ve bu yolda giderken konuyu bilmeyen bir kisi vardi aramizda anlattim. Dedim cok biliyorda böyle böyle.
Anneme de telefon açtım sakin bu kadını benim evime getireyim deme bozusuruz dedim.
Tabi kadın cin anlamaz mı, anladı.
Önce millet kendi kapısının önünü temizleyerek sonra da o ağzına fermuar cekip kimsenin kapisinin önüne bakmayacak.

Bunları söyleyenlerlerin karşısına dikileceksiniz.
Ağzınıza geleni sayıp bir de benim yüzüme söyleyin bakalım dedikodularınızı diyeceksiniz.
Hanım olmak efendi olmak ne demek bu konuda?
Susmak hanım olmak mı..
Yapmayın etmeyin.
Aileme biri dil uzatırsa onu doğduğuna pişman ederim!

Böyle bi durumda ağırbaşlılık dinlemem ben lafımı söylerim ya da alttan alta sokarım. Elaleme eğlence malzemesi olacak değiliz ya nefret ederim öyle dedikoduculardan

Back
X