• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Efexor ilacını kullananlar varmı?

mihribann1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese hayırlı cumalar ablalarım aranızda efexor ilacını kullananlar varmı acaba?

Herkese hayırlı cumalar ablalarım aranızda efexor ilacını kullananlar varmı acaba?
Hayırlı cumalar canım.bana doktor paxera kullniyorken ise yaramadigini söyleyince efeksor verecegini söyledi.bende ilaç değişiminden emin değilim deyince karar verince gel dedi.kullanirsan iyi gelirse bende bilmek isterim

Demekki yasamamadiniz☺️biraktikdan sonra fiziksel yada ruhsal dalgalanma oluyor.bundan bahsetmiştim.umarim hep iyi olun🌼
yok aslında yaşadım ama daha önce hiç çekilme olarak söylenmemişti ve duymamıştım. Bıraktıktan sonraki ilk 2 hafta tekrardan başlamak istedim duygularımı çok uçlarda yaşıyordum efexor kullanırken o kadar hissetmiyordum baskılıyordu duygularımı ama sonrasında biraz daha alışmaya başladım kontrol altına almaya çalışıyorum hala zorluyor ama efexordaki kadar donuk yaşamıyorum hayatı en azından bu yüzden bırakmak devam etmekten çok daha iyi geldi. Umarım siz de hep iyi olursunuz 🌸🌸🌸🌸🌸

Back
X