- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
-
Benim korktuğum şey onu ilk görünce ne yapmam gerektiği yada neler hissedeceğim.Gücümü evet zamanla kazanıyorum ama geceleri düşüyor aklıma birden istemeden.Bazen kızıyorum nefret ediyorum ondan bazense çok özlüyorum.Döner mi dönmez mi bilmem, ama böylesi dönmesin mümkünse.
Sen kendi kıymetini bilmedikten sonra kimseden sana değer vermesini beklememelisin.
Unutmaya çalış. Unutamıyorsan alışmaya çalış. Toparlan. Eski gücünü geri kazan. Kendine yeni ve pırıl pırıl bir yol çiz. Dönse de bir şey farketmez zaten o zaman.
Şuanki durumunuzda bir anormallik yok. İnsan gerektiğinde acısını da çekmeli dibine kadar. Kendinize inanın, ve zamanla atlatacağınıza inanın. Bırakın biraz da acısın canınız, sonrası iyilik güzellik... Umarım bir sonraki durağınız size kendinizi değerli hissettiren birinin yüreği olur.Benim korktuğum şey onu ilk görünce ne yapmam gerektiği yada neler hissedeceğim.Gücümü evet zamanla kazanıyorum ama geceleri düşüyor aklıma birden istemeden.Bazen kızıyorum nefret ediyorum ondan bazense çok özlüyorum.
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İnşallah yapcaksın ve onun pişmanlık mesajlarına gülüp geçceksinTeşekkür ederim inşallah yapabilirim bunu. Çok ama çk teşekkürler.Bunları aynı şeyleri yaşamış birinden duymak güzel.
o kadar güzelki cümleleriniz.İnşallah en kısa zamanda tadarım bunları.Allahta sizin gönlünüze göre versin.Şuanki durumunuzda bir anormallik yok. İnsan gerektiğinde acısını da çekmeli dibine kadar. Kendinize inanın, ve zamanla atlatacağınıza inanın. Bırakın biraz da acısın canınız, sonrası iyilik güzellik... Umarım bir sonraki durağınız size kendinizi değerli hissettiren birinin yüreği olur.
peki nasıl atlattınız?bende senın yasındayken aynı fakultede sevgılımden ayrılmıstım..offf cok zor karsılasmak..hele yenı sevgılısı oluncaaa..
İyi akşamlar bayanlaar.
Önceki konumda belirtmiştim.Eski erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık.Ben bu 2,5 ayda birkaç kez dönmek istedim.Olmadı,istemedi.Son kez deneyelim dedim cevap bile vermedi.Sonra facebooktan sildiğimi öğrenince mesaj attı '' böyle mi düzelteceksin herşeyi'' diye.Doğum günümde mesaj attı '' keşke şuan elele olsaydık ama olmuyor işte iyiki tanıdım seni mutlu yıllar'' diye..
Burda herkes dengesiz,elinin altında bulun istemiş dedi.Ben pişman olmasını isterdim.Söylediklerine pişman olsun dilerdim.Değersiz olmak çok kötü.Biliyorum yanlışsa sil yoluna bak diyeceksiniz.Haklısınız.Ama işte geceleeri aklıma geliyor be güzel sözleri.Ben bu adamı bırakmaya korkardım.Sorardım arasıra ayrılsak bırakır mıydın diye.Kızardı tabiki bırakmazdım derdi.Çok doluyum çok.Hayatıma devam ediyorum.Hem 23 yaşındayım daha neler çıkacak karşıma desemde ama şimdi devam etmesi çok zor geliyor.
Aynı fakültedeyiz.Göreceğiz birbirimizi o zaman nasıl dayanacağım bilmiyorum.Hani hala aşık mıyım onuda bilmiyorum.Kızıyorumda kendime insanların ne dertleri var diye. Ama kaçamıyorum kendimden.
Sizce kurtulmak için bu mutsuzluktan neler yapmalıyım? Her erkek birgün geri döner mi?Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?