Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylin çok güzel bi isim bence sempatik
bende ceylin düşnüyrum ama yazılanlara baksanıza anlamı cennet kapısı degilmiş
özellikle ben anlamıda gzl olsun istiyorum :=)
ceylinin yengeç yuvası demek olduğunu söylüyorlar
Kuran'da geçiyorsa sorun yok:) ki geçiyor diye biliyorum Allah bile kıymet verip kitabına koyduysa bizim küçümsemek ne haddimize di mi bi de burdan bakmak lazım
Kuran'da geçiyorsa sorun yok:) ki geçiyor diye biliyorum Allah bile kıymet verip kitabına koyduysa bizim küçümsemek ne haddimize di mi bi de burdan bakmak lazım
ben tabii ki küçümsemedim emin de değilim ama Kuranda yazan her şeyi isim olarak koyamayız ki örneğin yalancı da geçiyor ya da bağlaç olarak kullanılan kelimeler de ...
Tabiiki yalancı vb kelimeler koyulmaz haklısınız ama yengeç yuvasının anlamı kötüymüş gibi algılayabiliyo insanlar o açıdan dedim
evet doğru söylüyorsunuz yengeçlerin hiçbir kötü yanı yok ben her türlü canlıyı severim ve bana güzel gelir o da ayrı :)..
bir de hira ismini ben çok beğeniyorum bir dağ adı söylenmesi de çok güzel... mina da güzel bir isim...
evet doğru söylüyorsunuz yengeçlerin hiçbir kötü yanı yok ben her türlü canlıyı severim ve bana güzel gelir o da ayrı :)..
bir de hira ismini ben çok beğeniyorum bir dağ adı söylenmesi de çok güzel... mina da güzel bir isim...