💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem

💓AŞK SANDIĞIN KADAR DEĞİL, YANDIĞIN KADARDIR💓
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
59.197
205.945
_20201013_234633.JPG

Samimi, içten, gercek dostlarla
Önceden basardiklarimizi tekrarlamak üzere, gülerek eğlenerek hayatlarimiza dokunuyoruz.

Katilmak isteyen Kalbi güzel insanlarida aramiza alir, sarıp sarmalariz 😍

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Kurallarimiz :

__ Tarti günümüz cuma
Pazartesi kontrol için ara tarti günü

__günlük menulerimizi saatleri ve miktarlariyla yazıp birbirimize yorum yapiyoruz.

Gerisi sohbet muhabbet :))) beraber aglayip beraber gülmece 😁

Can dostlar 💓

askrhpozitif askrhpozitif
North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
Habinar Habinar
Poni Bon Poni Bon
@Sweetyy83
ekim2009 ekim2009
Aijoo Aijoo
Edibe12 Edibe12
badem000 badem000
60kiloyum 60kiloyum
Cookiie Cookiie
sutlaacc sutlaacc
Denp Denp

Son düzenleme:
Ben de varım demek istiyorum ama kilo veremiyorum diye emin olamıyorum, neler yaptınız biraz paylaşır mısınız? Ben 85 kiloydum diyet ve spor yaptığım halde 86 oldu anlam veremedim.:mad: 60'lı kilolar hayal gibi geliyor. Daha 79'u bile göremedim.:KK62:

Ben de varım demek istiyorum ama kilo veremiyorum diye emin olamıyorum, neler yaptınız biraz paylaşır mısınız? Ben 85 kiloydum diyet ve spor yaptığım halde 86 oldu anlam veremedim.:mad: 60'lı kilolar hayal gibi geliyor. Daha 79'u bile göremedim.:KK62:
Yağı ya da kiloyu azaltmadan kasa çevirmek tartıda ağır gösteriyor maalesef.. 1 kilo kas, 3 litre su tutuyor. Eh sen 300 gram kas edinen + 1 kg gözüküyorsun neredeyse..
Biraz kilo gittikten sonra spora başlanmalı bence..

:KK9:Seni azminden dolayı tebrik ederim darısı başıma. Şu an 100 kilo olduğumdan 79 bile bana hayal gibi ama başaracaz 65 olucaz inanıyorum!!!

Emin olamıyorum dersen zaten baştan kaybedersin
Benim herzaman dediğim ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum
Öncelikle beynini ikna etmen lazım
Sen nasıl bi yeme düzeni yaptın bilemiyorum ama birden çok spora yüklenirsen vücut o zamanda savunmaya girer başlarda yürüyüşle başlamak en iyi seçenek
Bide kan değerlerine baktırdınmı??

:KK9:Seni azminden dolayı tebrik ederim darısı başıma. Şu an 100 kilo olduğumdan 79 bile bana hayal gibi ama başaracaz 65 olucaz inanıyorum!!!
Çok teşekkür ederim tatlımmmmmmm :KK68:

Bende önceden öyle diyodum ama bak gerçek olabiliyormuş dediğim gibi inanırsan ya olacak ya olacak başka yolu yok

Öncelikle sen kan değerlerine baktırdınmı
Eğer bi rahatsızlığın varsa boşa kürek çekersin
Eğer herşey yolundaysa bismillah deyip başlıyoruz
Sen kendine nasıl bi plan yaptın ona göre nasıl yapabiliriz bakalım

Ben de hep diyet hem yürüyüş yapayım dedim, her gün yediklerime de baya dikkat ederek 1 saat yürüdüm. Önce 84.3 bile gördüm sonra nedenini anlamadıgım bi şekilde 86 görmeye başladım. Çok fazla yeseydim yediğimi yaktıgımı düşüncem ama öyle de değildi. Dediğiniz gibi önce diyet bir süre sonra mı spor yapsam. Ben ikisini aynı anda yapınca daha etkli olur diye düşünmüştüm.:KK12:

Evetttt güzeller şimdiye kadar ben neler yaptımmmm

Aslında bu süreçte deneme yanılma yöntemiyle kişi kendine neyin iyi geldiğini yada gelmediğini buluyor

Ben başlarda ara öğünler yapıyordum bana pek yaramadı o yüzden genellikle 3 ana öğün yaptım

Sabah 1-2 dil ekmek yumurta peynir zeytin bol yeşillik

Sabah -öğle
Et, salata, yoğurt yada
Sebze, salata, yoğurt

Su tabiki en az 2.5 lt

Ben spora çok yüklenmedim genelde en az 45 dak bazen daha fazla yürüyüş haftanın 3 -4 günü

Ben de hep diyet hem yürüyüş yapayım dedim, her gün yediklerime de baya dikkat ederek 1 saat yürüdüm. Önce 84.3 bile gördüm sonra nedenini anlamadıgım bi şekilde 86 görmeye başladım. Çok fazla yeseydim yediğimi yaktıgımı düşüncem ama öyle de değildi. Dediğiniz gibi önce diyet bir süre sonra mı spor yapsam. Ben ikisini aynı anda yapınca daha etkli olur diye düşünmüştüm.:KK12:
Diyet yaparken sporda yapmak tabiki etkili özellikle yürüyüş
Gerçi benim başladığımda kilom daha fazlaydı 20 dak. Başladım zamanla çıkardım
Mesela ilk 2 hafta gün aşırı 30 dak başlayabilirsin Sonrasında 45 dak çıkarabilirsin

Ne zaman başladın halâ devam ediyomusun

Bence diyetine devam ederek 1 hafta spor yapma vücudun şaşırsın sonrasında dediğim gibi kademeli artırırsın

Sormuştum ama troidine falan baktırdınmı
Tiroit kansızlık insülin direnci olan mutlaka tedavi olması gerekir yoksa dikkat etse bile veremez

Dediğim gibi deneme yanılma yöntemiyle kendime neyin yaramadığını buldum

İzinli yiyeceklerden bulgur ve bakliyat yediğim zamanda hep artı çıktım o yüzden uzun yemedim

Yemediğim diğer şeyler tatlı yağlı hamurişleri dışında pilav makarna patates pişmiş havuç

Kilolu herkesin denediği gibi lahana diyetide yaptım 4.günde artı 500 olarak bıraktım
Ondan sonra lahanada yemedim

Çok sevindim cnm
Biraz sende kendini anlatsana tanışalım
Zamanlada kaynaşırız[/QUOTE

2 cocuk annesiyim. hayatım boyunca hep zayıfken ilk hamileligimde 24, 2. de 22 kg aldım ve veremedim hepsini. pko varmıs bi de ben de. tam bi tatlı bagımlısı oldum :KK43: bi ara 67 yi gördüm ama şu sıra 71 lerdeyim :KK43: hedefim 60..ama aksam kayış kopuyo bende. bütün gün iyi gidiyorum aksam eve gidince kendimi yemeklere saldırırken buluyorum :KK43:

Zaman zamanda kendimce detokslar yaptım
Bazen sadece yoğurt yada prinç lapası Vs

Bu arada pirinç patates nişasta içerdiği için diyette önerilmez ama yağsız ve tuzsuz olursa vücuttaki ödemi, asitleri atar

Canım bildiğim kadarıyla öyle sorunlarım yoktu. Sonradan durum nedir bilemem şu sıra doktora gideceğim zaten çünkü aşırı derecede kansızlık çekiyorum sürekli bas dönmesi göz kararması oluyor. Onda ona da baktırırım.

Senin kilon fazla yokmuş güzelim ama tabi şimdiden önlem alman lazım
Bende hamileliklerde 20 -30 Kilo alanlardanım
2 sinde vermiştim ama 3 den sonra kaldı dahada üstüne eklendi
Evet geç akıllandım ama akıllandım

Canım bildiğim kadarıyla öyle sorunlarım yoktu. Sonradan durum nedir bilemem şu sıra doktora gideceğim zaten çünkü aşırı derecede kansızlık çekiyorum sürekli bas dönmesi göz kararması oluyor. Onda ona da baktırırım.
Tatlım zaten kansızlık demir d vitamini B iptalini eksikliğide kilo verememe nedenleri arasında

Acaba yetersizmi besleniyorsun baş dönmesi göz kararması ondanda olabilir

Senin kilon fazla yokmuş güzelim ama tabi şimdiden önlem alman lazım
Bende hamileliklerde 20 -30 Kilo alanlardanım
2 sinde vermiştim ama 3 den sonra kaldı dahada üstüne eklendi
Evet geç akıllandım ama akıllandım
fikirdelisi fikirdelisi
Tatlım yukardaki mesajı sana yazmıştım alıntı olmamış

X