- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.481
Sen de ikisini birden alTamam Brad Pitt i ben alirim ama Matt cigime ayip olur.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de ikisini birden alTamam Brad Pitt i ben alirim ama Matt cigime ayip olur.![]()
e tamam iste birakma diyom ikisini birden al diyom biri sagina biri soluna diyom bosluklari sen doldur diyomYok matt i birakmam.![]()
e tamam iste birakma diyom ikisini birden al diyom biri sagina biri soluna diyom bosluklari sen doldur diyom![]()
tamam canim, hayir mi peki? merak ettim bakYok ben tekli takiliyorum.
Lingos ben simdi cikiyorum. Cumaya kadar yokum. Acil bi sey olursa saapacagin yeri biliyorsun.![]()
tamam canim, hayir mi peki? merak ettim bak
Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktanCok meraklisin gulum.
Bi sey yok islerim birikti onlari halledicem.![]()
Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan![]()
Valla ne desem bilemedim şimdi çok meraklısınYa meraktan ya neyden anlamadim.![]()
luckyyy canim, hosgeldin !! iyimisin ?Ya meraktan ya neyden anlamadim.![]()
lingen , naber , sen nasilsin? ( canim merakli olmak zaman zaman iyi , zaman zaman daValla ne desem bilemedim şimdi çok meraklısın![]()
gecen Mud u izledim, ilk kez Matt i bu kadar igrenc gordum ...Yok matt i birakmam.![]()
İyiyim canım sen nasılsın napıyon?lingen , naber , sen nasilsin? ( canim merakli olmak zaman zaman iyi , zaman zaman da)
Valla ne desem bilemedim şimdi çok meraklısın![]()
gecen Mud u izledim, ilk kez Matt i bu kadar igrenc gordum ...
luckyyy canim, hosgeldin !! iyimisin ?
Isteyen bir tencere yesil fasulyesiyle gelebilir teklif var israr yok.Cok acim
![]()
Fasülyem yok :) Sarma olmaz mı?
Sarma da olur. Bu sabah 6 da patates kizartmasi yiyen biri var karsinda. Birazdan Turk kahvesi yapicam.
Kalici isen 4 numaraya yazayim seni nomu. :)
Asil sen hosgeldin uzzunnnn bi aradan sonraaa.![]()