- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanin ben seni elisya sanmisim yaakafam nasil ucmussa artik
![]()
Uyuyakalmislardir![]()
Ne isin var la japonlaBaya yorulmuşsun
Ay buradayım da benim eski almanca kursundan capon bi arkadaş mesaj attı, akşam akşam ona alamanca laf yetiştirirken yazamadımneyse ki yattı uyudu şimdi
![]()
Hsic sorma geberiyorum yorgunluktan ama direniyorumBen uyur muyum, gece kuşuyumşu an bi işim yok, uykum var, yatsam yatarım da gece oturmayı çok seviyorum
![]()
Ne isin var la japonlabide almanca japona
allah kolaylik versin
![]()
Hsic sorma geberiyorum yorgunluktan ama direniyorumbende gece oturayim istiyorum
![]()
Hee yaw gozu cekikse tamamdir zatenKurstan arkadaşımdı, facede fotoğrafını beğendim mesaj attı.. Japon da değil aslında kadım, ama ben bütün çekik gözlü ırklara japon diyorumhangi ülkeden olduğınu unuttum
![]()
Hee yaw gozu cekikse tamamdir zaten![]()
Aynen sabah alarm calinca aglamak istiyorumGecenin sessizliğinde kafa dinlemek, çay kahve içip keyif yapmak uykudan daha güzel geliyor.. Tabii sabah zor uyanıyorum![]()
Oo masallah ellerinden operim teyzeminAynen
Şimdik de anneciğimi arayayım, uzun konuşuyoruz onunla döndüğümde hepiniz uyumuş olabilirsinizo yüzden bütün sultanlara iyi geceler dileeriiim, Allah rahatlık versin
![]()
Bütün turkler oyle diyo zatenKurstan arkadaşımdı, facede fotoğrafını beğendim mesaj attı.. Japon da değil aslında kadım, ama ben bütün çekik gözlü ırklara japon diyorumhangi ülkeden olduğınu unuttum
![]()
Iyi geceler minnosumAynen
Şimdik de anneciğimi arayayım, uzun konuşuyoruz onunla döndüğümde hepiniz uyumuş olabilirsinizo yüzden bütün sultanlara iyi geceler dileeriiim, Allah rahatlık versin
![]()
Bebisim biz neyine yetmiyoruzBütün turkler oyle diyo zaten
Hahayt benim bir arkadasim bile yok kızın capon kankisi var vayyy beeeAsosyalsem demekki ben
![]()
Oyy kuzum sen bana yetersin zatennnBebisim biz neyine yetmiyoruzne yapacan elin japonunu
![]()
Iyi geceler yavru kusum benimBende ders caliscam sultanlarım iyi geceler hepinizerüyanızda beni görünn
![]()
Aynen tatlim bosver yerli mali yurdun maliOyy kuzum sen bana yetersin zatennncaponlar elisyanin olsunn hıh
![]()