• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Hiç anlamam öle yükselen falan az önce 62 tl fatura geldi neymiş efem burç yorumlarına aboneliğim varmış soğudum valla astrolojiden :63:

Allahtan ödeme talimatı var ahaahh:KK70:

Seninki astronomik astroloji olmus. :KK70:

O hataya ben de dustum. 300 TL bayildim. Hic bi dedigi cikmadi. :KK14:

Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi :ukala:

Ee cocuklarla zor olur zaten.

Kız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misin @deynepnaz

Bende çok kararsızlık yok ama,arada olur sadece,genelde iyidir sakindir dengelidir..
Gerçi arada dengeli dengesiz derim kendime :kızgın:

Burdan bir arkadasim var @beratti o da terazi cok iyi anlasiyorum ben teraziyle. O da dengesiz. :KK70:

Kız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misin @deynepnaz
İyiyim canım teşekkürler ,birazdan çıkacağım netten ,hayırlı olsun diyeyim dedim.Elim boş geldim ama kusura bakmayın.:KK45:

EstağfuOTE="deynepnaz, post: 46935121, member: 720527"]İyiyim canım teşekkürler ,birazdan çıkacağım netten ,hayırlı olsun diyeyim dedim.Elim boş geldim ama kusura bakmayın.:KK45:[/QUOTE]
Estağfirullah canım , bi dahakine güllaç:kk77: getirirsen hayrına çok hora geçer valla , evde yaprak var ama ,bende kalkıp yapıcak hal yok Zeynep :olamaz:

Back
X