- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi AklinYolu1
Karikatür de güzelmiş keşke herkesin yaşama sevinci böyle olsa :)Ben de cikiyorum iyi geceler ESK . Sabahleyin boyle acin Jarrrr diye acin perdeleri.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karikatür de güzelmiş keşke herkesin yaşama sevinci böyle olsa :)Ben de cikiyorum iyi geceler ESK . Sabahleyin boyle acin Jarrrr diye acin perdeleri.
![]()
Pro olunca ayrıcalıklar nedir acaba ve nasıl pro olunuyor merak ettim deBenide pro yapin![]()
Nasip benimki bi hayalMersinin puanlari yuksek canim ya. Arslankoy yaylasi var oranin. Arkadasim ing. Ogrt. 85 puanla ancak atandi oraya oda 7yil once.
Girdigin kadar. Seni de 24 numara yapiyorum o zaman. Burcunu da yazarsan ?Cevap vereyim canım mesajına kalıcıyım inş bi bebeğim var ondan vakit bulursam girip yaziyorum![]()
Bende gelsem kovayim :)
Yazsaniz iyi olur :)
Yazsaniz iyi olur :)
Tamam
Tamamodevler ne zaman ki daha var degil mi?
Evet biraz kalemim zayif ve agirdir.Daha bi ay var sayilir. Senin icin sureyi uzattik. Anca yazarsin.![]()
Evet biraz kalemim zayif ve agirdir.Bakalim artik. Kilitle surayi da gidelim uyuyalim.sabah ben acarim bebemle
Cekiduzen de veririz merak etme![]()
Ama karnim acikti yaTamam bak gozum arkada kalmasin.![]()
Ama karnim acikti yane onerirsin?
Fistik ezmeli ekmek olar mi?Bu saatte peynir ekmek yumurta ya da kasarli tost. Agir bi sey yersen miden bulanir bence.
Fistik ezmeli ekmek olar mi?![]()
Nispetçik yapayim dedimMadem dedigini yiyecektin niye soruyorsun.![]()