- Konu Sahibi AklinYolu1
A
AklinYolu1
vüelle benim tanıdğım arkadaş adanalı öyle gözlere sahip değil ama karizması vardır tabi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A AklinYolu1 vüelle benim tanıdğım arkadaş adanalı öyle gözlere sahip değil ama karizması vardır tabi![]()
Bende öyle, benimki bazen ne buldun bende diye söylenir.. ama farkında değil ki neyi ile gönül kaptığının. Zaten şimdiki zamanda İnsanları materiel bir kıvamda gözlenmesi beni çok rahatsız eder;Ben daha beyniyle ilgilenirim. Benden zeki olmali ama o da zor.![]()
Bende öyle, benimki bazen ne buldun bende diye söylenir.. ama farkında değil ki neyi ile gönül kaptığının. Zaten şimdiki zamanda İnsanları materiel bir kıvamda gözlenmesi beni çok rahatsız eder;
- İdeal Kilo
- İdeal Boy
- İdeal Makyaj sayesinde boya badanaya dönüşen yüzler
- İdeal Bülent Ersoy stilindeki Erkek kaşları
.. asıl önemli olan özellikleri çoğu unutmuş durumda.
iyi
şükür hamd yaradana toparladım canımmm
sen nasılsın kuzummm ,
Hayırlı Akşamlar :)
Ne konuştunuz bu kadarr
Çok şükür iyi olmana sevindim canım..
Ben de iyiyimm :)
Asiri yukleme oldu ondan. Almanyada misin?
Hosgeldin jelo.
Dondurmasini almis gelmis gicikligina yapiyon dimi.![]()
Hosgeldin canim yanimdaki odaya gecebilirsin![]()
hahhahhaha kilom da ne var be yahu enine boyuna hükümet gibi kadınım demi Berom attım taze resimlerimi heryerim orantılı![]()
halamı diyettesin ya sal gitsin kışın başlarız bebem diyete yaz adı üstünde dondurma demek
![]()
Hadi be ben onlari photoshopla ne hale getiririm. Benimle iyi gecin.![]()
Diyete hic giremedim ki surekli kilo aldim ama bi sor bakayim neden aldim.![]()
Varyaaa kızamm çok sekilsinŞimdi burda 40 dk kaldı yani az kaldı ya ahterim ondan şimdi ben bi çıkayım damacanamı iceyim de bulasiklari hallederken sen yeni acarsin sonra buluşuruk hihi:)
ben biliyorum stresten almışsındır bu k.k adama kilo aldırıyor vallaa sürekli ban ekstrası da var almamak elde değil![]()
Allahhh dünürüm gelmişEfenim hoş bulduk. Şöyle ki açın mezdekeyi sallyıp oranızı buranızı en az 30 dk oynayın:) hamurisi yemeyin tanimadiginiz kişilerden şeker almayin:) kilocuklar hooppii diye gidecektir:)
Hayirli aksamlar.
Hic sohbet muhabbet, baktin mi sayfalara.![]()
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyomBi de karatay'i oneriyorlar. Ne kadar dogru hocam.![]()
Sen mi banlandin inanmam. Kuzu gibi kadinsin sen.![]()
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyom![]()