- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
zayiflama kampi derken , bizim ev demek istedim daha ucuza gelir![]()
berom ben ucuz bilet bulum da gelim ya sizin kampa bebem el at biii:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zayiflama kampi derken , bizim ev demek istedim daha ucuza gelir![]()
O zaman karatay hoca bizi kandiriyor eski usul kibrit kutusu diyeti yapalım =)bunları yiyerek zayıflayan varmı :))))) bende yiyorum bunlardan amme hiç zayıflayamadım :)))
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyom![]()
Hayırlı akşamlar canlar , nörüyonuz bakiyim![]()
yok be yahu benim banım zor olurama eskiden çok yiyordum ban hatta diyordum yazım da içimde kalmasın banı yiyimmm
kuzu gibi değilim yahu tersim pis
![]()
bunları yiyerek zayıflayan varmı :))))) bende yiyorum bunlardan amme hiç zayıflayamadım :)))
Hee evet tatlım şu kendin pişir kendin yelerde varIftar diyoduk yeaa sahur karıştırma şimdi:-D eline sağlık bebeem. Ramazan boyu plastik tabak kullansak ne hoş olur köpük bardak bidee. Şu kullan at masa örtüleri Ohh missShizuka-
Iftar diyoduk yeaa sahur karıştırma şimdi:-D eline sağlık bebeem. Ramazan boyu plastik tabak kullansak ne hoş olur köpük bardak bidee. Şu kullan at masa örtüleri Ohh missShizuka-
Hayırlı akşamlar canlar , nörüyonuz bakiyim![]()
Şaka lukycim lahmacun 10 günde bi bi tane Sucuklu yumurta ayda 1 tane içli köfte ayda bi tane öyle bi öküzlük yapmam =)Hepsini beraber yersen tabi zayiflayamazsin.![]()
Hayirli aksamlar.![]()
Bak extrasi ne o zaman.
Zayiflaniyor bunlarla ama yagsiz ve ekmeksiz olacak.
Yarın şu meftune hanımı bana yollasana ablası çok halsizim yaaBizim şu meftune hanim da şehir efsanesi oldu zaten is başa düştü :)))
Hı hı sonra kilolar yapış yapış oramıza buramıza yapışsın![]()
Yarın şu meftune hanımı bana yollasana ablası çok halsizim yaa![]()
ay Ben bi elime bi gecirsem o meftuneyi ahh ah:))
O biri gün de bize yollaa, gelsin şu odayı toparlasın artık yaa içim şiştii![]()