- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.821
Fenayim bennHahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnn
3ayi bitti canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fenayim bennHahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnn
3ayi bitti canim
Mecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))Bu rota virusu aşısını arastiriyorum yaptirsam mı yaptirmasam mı kararsız kaldım
Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. AylardaMecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))
Anladim canim icin rahat edecekse yaptir..Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. Aylarda
Evet daha minnacıkkFenayim bennoyy daha cok kucuk
yerim onu ben kokla yerime onu
benimkiler kazik kadar oldu
bebek baska yaa
![]()
Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim kiAnladim canim icin rahat edecekse yaptir..
Tsk ederim canimEvet daha minnacıkk
Optüm kokladım ablası
Seninkiler kac tane kac yasindalar canim![]()
Dogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim ki![]()
Her sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim.Dogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..
Ayy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanıTsk ederim canimbenim 4 tane ablasi:)iki kiz iki oglan..1.kiz 13 yasinda..2.oglan 10,3.numara kiz 4 yasinda vee tekne kazintisi oglan 2,5 yasinda
simdi hepsi okuldalar bende ciktim disarda kahve iciyorum
bunaldim kiz evde
![]()
Selam fıstık sanada mutlu huzurlu haftalarselam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize![]()
Oyle valla buyudulerAyy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanı
Oo sen hepsini büyütmüşsün cocuklarin masallah![]()
Elisya sultan hosgeldinselam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize![]()
Himm bilemedim simdiHer sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim.param olsa yaptircam direk hic dusunmemde paramda yok karar veremedim o yuzden
![]()
Elisya sultan hosgeldinsanada mutlu haftalar tatlim
nasilsin bakalim?
Kolay gelsin tatlimhoşbulduuk.. iyiyim çalışıyorumm, eve gitmeyi bekliyorumsen nasılsın nanelimon sultan
![]()
Kolay gelsin tatlimbende disardaydim valla yeni geldim eve birazdan cocuklari almaya gidecem.okula
![]()
Aminn canımOyle valla buyudulerama nasil buyuduler bide bana sor
halada bitmiyor kuzum dertleri allah acisini gostermesin evlatlarimizin saglik huzur versin insallah
![]()
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmissHimm bilemedim simdieger oyleyse yaptir madem,kac aya kadar yaptiriliyormus?esin gelene kadar beklesen?
Bir soyle bakalim ne diyecek hayirlisi canim:)Aminn canım
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmissesime bi soyleyim bakalimm