- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.321
Ihale sanami kaldi tadlu belammBen masumum hanımlar çok ayip![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihale sanami kaldi tadlu belammBen masumum hanımlar çok ayip![]()
Bu mesaji yeni gördüm :)![]()
Sen de hemen atladın üstüne amaGıybet günah arkamdan mi konuşuyorsunuzben sadece erkek olmak istedim şeyi ne sen geldin canimmmm
![]()
Hiç sorma beni de raydan çıkardıAllahim bende bu agiz olayini ilk defa duydum inanir misinhepimizin ergenligi aynı geçmiş hemen hemen
Ahh bubasbelasiyim yok muu hep onum basinin altindan cikiyo bunlarr
![]()
Ahahah senin profildeki lingen gurban saaa yazısını şuan gördüm koptu bendeki bağlarSen de hemen atladın üstüne ama
Hiç sorma beni de raydan çıkardı![]()
Bakma bakma ayipli seyler konusmus bunlarEnee.. neler konuşulmuş öyle ufkum açıldı, tek tek bakamadım mesajlara bi de baksaam![]()
Bakma bakma ayipli seyler konusmus bunlar![]()
Ne oluyoorr uleyynn burdamuhabbete bak hele
![]()
tesekkürlerSorun degil kuzumis icinde hayirlisi olsun tatlim sonucu ne olursa olsun herseyde bir hayir vardir
Enee.. neler konuşulmuş öyle ufkum açıldı, tek tek bakamadım mesajlara bi de baksaam![]()
Evet ama bisi yapmadım kuzummIhale sanami kaldi tadlu belamm![]()
Ne yani hırsızın hiç suçu yok mu hep ben mi suçluyumSen de hemen atladın üstüne ama
Hiç sorma beni de raydan çıkardı![]()
Minnosum kurtar beni bunlardanCumleten iyi aksamlaryaw bende hep muhabbetin sonunda geliyorum ya
nasilsiniz?tek tek alinti yapamiyorum hepinizi seviyorum
![]()
Ahahah senin profildeki lingen gurban saaa yazısını şuan gördüm koptu bendeki bağlar![]()
Ferdiye baglarsan seni böyle yaparimNe yani hırsızın hiç suçu yok mu hep ben misuçluyum
bak bağlarım ferdiye
![]()
Ama ama saçlarım kopar vicdansız sabuha
Ferdiye baglarsan seni böyle yaparim![]()
E sen de damara bağlıcak yer ariyon be arkadaş al biraz benim müziklerden dinle de hoplayıp ziplaAma ama saçlarım kopar vicdansız sabuhatatlises e bağladım
![]()
E sen de damara bağlıcak yer ariyon be arkadaş al biraz benim müziklerden dinle de hoplayıp zipla
Günaydın sultanlar hadi bakalim hareket zamani
Minnosun gurban yaradanaMinnosum kurtar beni bunlardan![]()