- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.521
Anam ne zormus oralarda işe girmek yahuTarih verdi. (Bir kac hafta sonraya. ) yüz yüze görüsecez :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam ne zormus oralarda işe girmek yahuTarih verdi. (Bir kac hafta sonraya. ) yüz yüze görüsecez :)
İdare eder bende canim benimIyi diyelim iyi olalim sen nasilsin kuzum
Hadi insallahh olcakk bu işs
hic sorma![]()
Iyi ablasi cok sukur :) ama buyume ataginda sanirim cok zor uyutuyorum cok agliyo şu aralarBebisin nasilBexy
Iyi ablasi cok sukur :) ama buyume ataginda sanirim cok zor uyutuyorum cok agliyo şu aralar
Hahaha ettik iste davet daha ne istiyosunDavetiye isterem
Nörüyonuz gonşulağ![]()
Yalniz başima sıkıntili olacak bu ataklaryeni basliyoruz
![]()
Saat 2den sonra rutin olarak mahalle garısına bağlarımHahaha ettik iste davet daha ne istiyosun![]()
Mahalle karisina bagladiiiiii![]()
migi teyze diycem sana 12den sonraSaat 2den sonra rutin olarak mahalle garısına bağlarım
Daha da davosa gelmem![]()
Yalniz başima sıkıntili olacak bu ataklar![]()
Canim annem diyarbakirda ya kendi evimizde degilCanim esin yokken ailenin yanina gitseydin. Calisiyor musun? Benim ki yanimda ise gidince daha rahatim.![]()
Canim annem diyarbakirda ya kendi evimizde degil![]()
Oyy zaten siz olmasanız hiç gećmez günler canımSayili gün cabuk gecer. Hem bebegin de daha kücük cok zorlamaz seni. Bir de biz variz![]()
Ne kaynatmısiniz gece gece ? Ben kendimden geçip uyurken ( 800lük ibuprofen içip yatarsan) siz vurmuşunuz muhabbetin gözüneiyi etmişsiniz ki
tembelliği bol bi pazar olsun hepimize