• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EFT ile aşkı bulma (veya aşkın bizi bulması :))

Youtube'den giremeyenler icin ayni videonun bir baska web sitesi adresi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

malum youtube normal yollardan erişim için kapalı, dns değiştirmeyi tercih etmeyenler için videoyu yazılı hale getirdim, kolay gelsin:

set up cümlesi: Ben bir aşk mıknatısıyım.

karate noktası: Ben bir aşk mıknatısıyım ve kendimi sevmeyi ve kabul etmeyi seçiyorum. Ben bir aşk mıknatısıyım ve kendimi kabul etmeyi ve affetmeyi seçiyorum. Ben bir aşk mıknatısıyım. İçimde sevgiyi hissediyorum. Sevgiyi yansıtıyorum. Ve bu yüzden aşkı ve sevgiyi yansıtıyorum. Ve ben bir aşk mıknatısıyım. Ve kendimi içtenlikle ve tamamen seviyor ve affediyorum. Ve hayatımdaki diğer insanları da seviyor ve affediyorum. Çünkü bu kadar sevecen olmayı seçiyorum.

Kaş üstü: Ben bir aşk mıknatısıyım.
Göz kenarı: Ben bir aşk mıknatısıyım.
Göz altı: Gerçek aşkı çekiyorum kendime.
Burun: Sevecen insanları kendime çekiyorum.
Çene: Sevecen tepkileri kendime çekiyorum.
Göğüs: Sevecen davranışları kendime çekiyorum.
Kol altı: Bütün olumsuz sebepleri siliyorum.
Baş: Sevecen davranışlara engel olan sebepleri siliyorum.


Kaş üstü: İçimdeki şeyleri temizliyorum.
Göz kenarı: Benim seven olmamı engelleyen şeyleri.
Göz altı: Çünkü ben gerçekten sevecen olmayı seçiyorum.
Burun: Kendimi sevmeyi seçiyorum.
Çene: Buna engel olan şeyleri siliyorum.
Göğüs: Gerçeği bilmeme izin veriyorum.
Kol altı: Ben sevgi ve saygıya değerim ve bunu hak ediyorum.
Baş: Ben sevgi ve saygıya değerim ve bunu hak ediyorum.

Kaş üstü: Çünkü ben bilmek için kendime izin veriyorum.
Göz kenarı: Kendime sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum.
Göz altı: Kendime sevgi ve sevgiyle yaklaştığım zaman
Burun: Başkalarına da sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum .
Çene: Ve başkaları da bana sevgi ve saygıyla yaklaşıyor.
Göğüs: Ve ben bunu hakediyorum.
Kol altı: Bunu beklemek için hakkım var.
Baş: Bunu istemek için hakkım var.

Kaş üstü: Belki de korkuyorum.
Göz kenarı: Sevgiyi çekmekten.
Göz altı: Belki de güvenli olduğunu hissetmiyorum.
Burun: Ya da tanıdık gelmiyor.
Çene: Ama bilmeyi tercih ediyorum.
Göğüs: Aşk benim gerçek doğam.
Kol altı: Öyle bir düzeydeki.
Baş: Gerçekten bana tanıdık.

Kaş üstü: Ben doğru olan sevgi ve aşkı kendime çekiyorum .
Göz kenarı: Bana uygun olan sevgiyi çekiyorum.
Göz altı: Saygıdeğer olan sevgiyi çekiyorum.
Burun: Bütünlüğümle sevgiyi çekiyorum.
Çene: İçimdekileri siliyorum.
Göğüs: Bundan daha azını çekecek şeyleri siliyorum.
Kol altı: İçimdekileri siliyorum.
Baş: Kötülüğü çekecek.

Kaş üstü: Buna ihtiyacım yok
Göz kenarı: Ben sevgiye değerim ve hak ediyorum.
Göz altı: Her şekilde bunu bilmeme izin veriyorum.
Burun: Evrensel sevgiye bağlanıyorum.
Çene: O kadar kuvvetle hissediyorum ki.
Göğüs: O kadar güçlü ki.
Kol altı: Ben muhteşem bir aşk mıknatısıyım.
Baş: Hem vücudum, hem ruhum, hem aklımda.

derin nefes....

kaş denilen yer: iki kaşın arası ..iki parmakla
göz kenarı: sağ elle kaz ayağı denilen yer
burunise : dudak üstü


7 kere kendine tıklıyorsun :23:
 
Ben 3 4 gundur biraktim yine :(( yapamadim


Merhabalar herkese, bir hafta oldu baslayali, gerci henuz erken sormak icin belki ama yok mu kendini daha farkli, iyi, daha "cekici" , guzel hisseden? Cekmeye basladik mi guzellikleri sevgili ask miknatislari ;))
Lutfen iyi hisseden varsa paylasalim, devam icin motivasyona ihtiyacimiz var..
 
3-4 gündür yapmıyorum ama bir gelişme de farkedemedim bugün yine denerim unutmazsam
 
Bu topik daha önce nerdeydiiii
Hemen başlıyorum
çok heyecanlı kızçeler :1:
ben de gelişmeleri yazarım,inşallah faydalı olur. :1:
 
Bu topik daha önce nerdeydiiii
Hemen başlıyorum
çok heyecanlı kızçeler :1:
ben de gelişmeleri yazarım,inşallah faydalı olur. :1:

harika, hoşgeldin başlığımıza, yeni katılımlara çok seviniyorum, umuda çok ihtiyacım var benim şahsen eftyi sürdürmek için, sonuna kadar sabretmek istiyorum.
 
merhaba kızlar,

ex'lere enerji akışını engelleyeceğini umduğum birşey buldum:

Bana aynalık yaparak benim farkındalığımı arttıran herkese teşekkür ederim.
Beni üzen, kalbimi yaralayan, güvenimi kötüye kullanan herkesi kabule geçiyorum. Bu kişileri tek tek kalbimdeki sevgi enerjisi ile Affediyorum.
Bana atılan veya benim attığım tüm enerji kancalarını artık iptal ediyorum. Tüm takıntılarımı, tüm endişelerimi, tüm korkularımı sonlandırıyorum. Şu andan itibaren kendimi ve enerjimi özgür bırakıyorum.
Sevmeyi ve sevilmeyi, mutlu olmayı, başarılı olmayı, kendimden ve hayatımdan keyif almayı,seçiyor ve istiyorum. Bunları yaşamayı hakkediyorum.

bir de ho opono pono ile bizi üzen durum veya kişiyi düşünüp, eft noktalarına tıklayarak;

" özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim, seni seviyorum" şeklinde bir çalışma da yapılabilir.

kolay gelsin :KK6:

...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir elmanın iki yarısı gibi, beni tamamlayacak olan kişiyi hayatıma çekmek ve onunla güzel bir ilişki yaşamak istiyorum dediğinizde ve bu dileğiniz gerçekleştiğinde, gerçekten uzun vadeli bir mutluluğa ve huzura ulaşabildiniz mi ?
Bir süre sonra ilişki yaşadığınız kişiden sıkılmaya, onun hatalarını görmeye mi başladınız? O kişin kıymeti sizin gözünüzde yavaş yavaş azaldı ve tahammül seviyeniz aşağılara doğru hızla inmeye mi başladı?
Sonunda, ilişkinizde gerginlikler, tartışmalar kendini göstermeye mi başladı?
Çoğunun hayatında bu döngü müthemadiyen tekrarlanır. Neden ilişkimde doğruyu bulamıyorum, ilişkimi kurtarmak için ne yapabilirim sorularının cevabı sizin içinizdedir.
En başta söylemiş olduğunuz dileği hatırlıyor musunuz? Benim yarımı tamamlayacak biri .
Bu dilek, Evren tarafından aynen yerine getirilmiştir. Hayatınıza çektiğiniz kişi size yarım olarak gelmiştir ki sizin eksik olan yarınızı tamamlasın. Bir süre tamamlanma hissi insana iyi gelir ancak uzun vadede beklentileri karşılamaz.
Hem siz hem de ilişki yaşadığınız kişi bu durumdan mutsuzdur, çünkü dengeye ulaşabilmek ve tam olmak ihtiyacı, her iki kişinin de içini kemirmeye başlar.
İlişkinizi kurtarabilmek yada hayatınıza denge getirecek hayrınıza olan ilişkiyi çekebilmenin yollarından biri, kendinizi tam ve bütün hissetmeyi başarmanızdır. Bunu başardığınızda, eğer ilişkiniz yok ve istiyorsanız;
Ben tam ve bir bütünüm, Evrenden, Yaradandan, hayrıma olacak tam ve bütün bir insanı hayatıma çekmek, onunla denge ve uyum içinde yaşamak istiyorum ve bunu diliyorum diyebilirisiniz
İlişkinizde sorunlar var ve kurtarmak istiyorsanız;
Şu andan itibaren, kendi hayrım için ve ilişki yaşadığım kişinin hayrı için, tam ve bütün olmayı seçiyorum. Karşımdaki insanın tam ve bütün olabilmesi için, bilmeden koymuş olduğum herhangi bir enerji blokajı var ise, şimdi iptal ediyorum. İlişki yaşadığım kişinin kendini tamamlamasını, huzura dengeye ulaşmasını, mutlu olmasını diliyor ve istiyorum. İkimizde dengeye geldikten sonra, birlikte anlayış huzur ve ahenk içinde, mutlu, sağlıklı ve ikimizin de hayrına olacak şekilde, maddi ve manevi bolluk içinde yaşamaya niyet ediyorum ve bunu Evrenden, Tanrımdan diliyorum. En yüksek hayrımıza olsun
Diyebilirsiniz.
Sevgiyle


KAYNAK:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O insanın size gelmeyeceğini bile bile, sırf kaybetme, eksiklik veya yetersizlik duygusunu yaşamamak için, kendinizi kötü hissetmemek adına, takıntı yaparsınız. İnat edersiniz. Yaratmış olduğunuz şey aslında illa benim olacak takıntısıdır. Peki diyelim sonunda sizin oldu. Bu ilişki ne kadar sağlıklı olur sizce. Zorlama ile başarılan ilişkiler sonunda çatırdamaya başlayınca ben nerede hata yaptım dersiniz.
Doğadan örnek alın, dişi aslan her zaman kendine denk aslana izin verir. Erkek aslan da kendi eşiyle ayni yolda güvenle ve gururla ilerler. Kendi gücünün farkında olan ve kendi başına da tam olan iki aslan güçlerini birleştirerek bir olmuşlardır. Bu birlik bilinci ile kendi teretorisinde kendi kuralları ile hükmeder ve güvenli huzurlu yaşamı için büyük bir yol kaydetmiş olur. İçindeki dengeyi yakalayan ve kendine denk enerjide eşini bulan aslan, şimdi yuvasını ve birlikte oluşturduğu yaşam alanını kısaca hayatını dışarıdan gelecek etkilere karşı koruma altına alma çabasına girer.
Peki, sizin hayatınıza giren veya girmesini arzuladığınız o kişi, size denk midir? Tam ve bütün müdür? Gerçekten sizi hak etmekte midir? Yoksa paket farklı içerik farklı mıdır? Gerçekten arzuladığınız ve takıntı haline getirdiğiniz o kişiden umduğunuzu bulamayınca kendinizi nasıl hissedeceksiniz?
Dolayısı ile ne yapmalı. Enerjinizi güçlendirmeli, çakralarınızı dengede tutarak evrenden size akan enerji akışını verimli olarak en iyi şekilde almalısınız. Ben nerede hata yapıyorum sorusunun altında, giderek daha yüksek tonda duyacağınız ve hissedeceğiniz ben kendimi şifalandırmak istiyorum arzusu yatar. İlişkimi şifalandırmak istiyorum, evimi şifalandırmak istiyorum, ailemi şifalandırmak istiyorum, ruhumu ve bedenimi şifalandırmak istiyorum.
Bunu istemek başarmanın ilk adımıdır. Ancak isteyerek veya niyet ederek sadece önünüzdeki açılması gereken kapının sadece anahtarının yerini öğrenmiş olursunuz. Çaba sarf ederek o anahtarı kapıya kadar götürürsünüz. İyi niyet göstererek ve inanarak anahtarı yuvasında döndürebilir ve kapıyı açmayı başarırsınız. Her insan kendini her konuda şifalandırma gücüne sahiptir. Yeter ki kendi özünü hatırlasın, kendi ışığını güçlendirsin ve kendine güvensin.
İlişkilerimde dengeyi bulmak için kendimi şifalandırmaya niyet ediyorum.
Bana takıntı yapacak tüm unsurları kabule geçiyorum ve bu takıntıları kendimden iptal ediyorum.
Hayat yolculuğumda sağlıkla ve mutlulukla ilerlemeyi seçiyorum. Kendimi güvende hissetmeyi, başarılı olmayı, enerjimi hatırlamayı, yapabileceklerimi keşfetmeyi, kendimden ve yaşadığım her andan keyif almayı seçiyorum. Bugün bana gelecek güzel ve hayırlı tüm enerjilere kucak açıyorum, izin veriyorum ve bu enerjilerin önce benim sonra bütünün hayrına olmasını diliyorum. Yüksek enerjimle ruhumu ve bedenimi her alanda şifalandırmaya hazırım ve bunu deneyimlemek istiyorum.
Kendimi hak ettiğim gibi şifalandırdıktan sonra, sevgi ile yoğrulmuş ışığımı tüm ilişkide bulunduğum insanlara yolluyorum ve onlarla birlikte dengede olmaya niyet ediyorum. Benim değerimin farkında olan, benim de onun farkında olacağım, güvenli, huzurlu, mutlu bir ilişkiyi yaşamayı diliyor ve istiyorum.
Beni şifalandırdığı için kendime ve ruhuma teşekkür ediyorum. Bana, kendimi şifalandırma yeteneği verdiği için ve ihtiyacım olan hayırlı enerjileri benden esirgemediği için Yardanıma şükrediyorum.


kaynak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
nerdesiniz arkideşler, bıraktınız mı tıplamayı yoksa, noooluur bırakmayın lütfen, birileri yorum yazsın, sinerji yapalımm:14:
 
Kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum.
Harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum.
Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum.
Ruhum özgürleşiyor, bedenim rahatlıyor ve duygularım doğal haline dönüyor.
Sevgi ve aşk dolu bir kalbim var.
Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum.
Nasıl bir ilişki istediğimi biliyorum.
Sevgi dolu ve uyumlu ilişkileri kendime çekiyorum.
Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var.
Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum.
Herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor.
Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum.
Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum.
Sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum.
Girdiğim her ortamda yeni arkadaşlar ediniyor, güçlü dostluklar kuruyorum.
Ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor.
Hayatla uyum içinde ilerliyorum.
Kendimi seviyorum.
Her köşede beni yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum.
Sevmeyi ve sevilmeyi hakediyorum.
Yeni bir ilişkiye hazırım.
 
Ya her şey için mi ya vedud diycez ilişki için mi? Benim ilişkim var yine de yapabilir miyim? Başka bir şey üstünde nasıl deneyebilirim?
 
Back
X