Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende nesfitle 2. Günü devirdim canım 1 saat yürüyüş yapicam sahura kadar ne zaman halim olursa ben de salı günü tartilcam bakalim neler olacak senin diyet ise yararsa onu da denicemben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum biliyorsun
1.gün patates günü tamamlandı.
bır bucuk saat yuruyus ve 45 dk egzersiz video esliğinde 2 litre de su
yarın ıcın moral iyi pazar gununu bekliyorum sonuc için
Canım senin boyun iyi durumun benim gibi değil bide beni düşünyalnız dikkat ettim düşük kalorili yemeye basladıgım için vücut su an kendisini kitlemiş vermiyor gram bile
bunu bıldıgım için nazını cekiyorum canım vücudumla sen mi inatcısın ben mi bahsine girdim gram bile vermezse bu diyetle ki dayanabilecegini düşünmüyorum (sahsen) en kötü ihtimalle sıkılasır
Benimde basenlerim çıkıyor hemen inşallah kiloları verip kurtuluruzinsanlara sadece kilolarını sormam boylarını da sorarım.
170 cm olan bir sanslı bayanın 80 kilo olması ile
160 cm olan az sanslı bayanın 80 kilo olması ccooookkk farklı tamam . herkes bunu biliyor. da kiloyu tasıma meselesi de var. bende gram fazla olsa gobekcikten pıtlıyo..1 kg olsun o fark sağolsun hemen simit seklinde bi sembol gibi gün boyu benimle geziyor.
sen ve ben coookkk az bir zamancık sonra hey gidi gunler diye su diyet günlerimizi hatırlıcaz.
İyi geceler tatlımUzulmeyelim
Simdilik ben uyuyorum grsrz
50 dakika yürüdüm bende canımBugün
2.gun salata günü
Bir saat yuruyus +45 dk egzersiz + 3 litreye yakın şu
Belki uyumadan biraz daha spor yaparım.
Sen neler yaptın efulim53
Katıl tabiki canım o nasıl söz hoş geldinIyi akşamlar arkadaşlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de size katılabilir miyim kilom 70 yaşım da 21 verilecek 10 kilom var inşallah :)
Katıl tabi canım hoş geldin sen nasıl bi diyet uyguluyorsunIyi akşamlar arkadaşlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de size katılabilir miyim kilom 70 yaşım da 21 verilecek 10 kilom var inşallah :)
Çok sevindimm hoşbuldukkk diyet beni sıktığı için sadece az yiyorum böyle böyle 7 kilo verdim spora da final sinavimdan sonra baslicam hem çalışıp hem spor yapmak baya zorrr Cok su icmeye çalışıyorum benim sıkıntım kilo verince sıkılıp bırakıyor olmam o yüzden topiginize geldimmmm sizi takip edicem ben de neler yaptığımı yazarım artıkKatıl tabiki canım o nasıl söz hoş geldin
Katıl tabi canım hoş geldin sen nasıl bi diyet uyguluyorsun
İnşallah sende düzenli spora ve diyete baslarsinÇok sevindimm hoşbuldukkk diyet beni sıktığı için sadece az yiyorum böyle böyle 7 kilo verdim spora da final sinavimdan sonra baslicam hem çalışıp hem spor yapmak baya zorrr Cok su icmeye çalışıyorum benim sıkıntım kilo verince sıkılıp bırakıyor olmam o yüzden topiginize geldimmmm sizi takip edicem ben de neler yaptığımı yazarım artık
Iyi akşamlar arkadaşlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de size katılabilir miyim kilom 70 yaşım da 21 verilecek 10 kilom var inşallah :)