efulim53 & Az Ra diyet arkadaşlığı

The Water

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
91
50
efulim53 ve ben ( Az Ra ) bir çok kişi gibi fazla kilolarımızdan bıktık. :KK43: onlarla vedalasmak istiyoruz.:KK50:Neler yaptıgımızı burada paylaşacağız. :KK19::KK74:

ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum biliyorsun :KK49:
1.gün patates günü tamamlandı.:KK15:
bır bucuk saat yuruyus ve 45 dk egzersiz video esliğinde :emir_bebek: 2 litre de su :KK50:

yarın ıcın moral iyi :KK54: pazar gununu bekliyorum sonuc için :KK45::KK53:

ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum biliyorsun :KK49:
1.gün patates günü tamamlandı.:KK15:
bır bucuk saat yuruyus ve 45 dk egzersiz video esliğinde :emir_bebek: 2 litre de su :KK50:

yarın ıcın moral iyi :KK54: pazar gununu bekliyorum sonuc için :KK45::KK53:
Bende nesfitle 2. Günü devirdim canım 1 saat yürüyüş yapicam sahura kadar ne zaman halim olursa :KK48: ben de salı günü tartilcam bakalim neler olacak :KK51: senin diyet ise yararsa onu da denicem :KK49::21:

yalnız dikkat ettim düşük kalorili yemeye basladıgım için vücut su an kendisini kitlemiş vermiyor gram bile:KK12::KK12::KK12:
bunu bıldıgım için nazını cekiyorum:KK52::KK52::KK52: canım vücudumla sen mi inatcısın ben mi bahsine girdim :KK67::KK67: gram bile vermezse bu diyetle ki dayanabilecegini düşünmüyorum (sahsen) :KK59::KK70: en kötü ihtimalle sıkılasır :KK58:

yalnız dikkat ettim düşük kalorili yemeye basladıgım için vücut su an kendisini kitlemiş vermiyor gram bile:KK12::KK12::KK12:
bunu bıldıgım için nazını cekiyorum:KK52::KK52::KK52: canım vücudumla sen mi inatcısın ben mi bahsine girdim :KK67::KK67: gram bile vermezse bu diyetle ki dayanabilecegini düşünmüyorum (sahsen) :KK59::KK70: en kötü ihtimalle sıkılasır :KK58:
Canım senin boyun iyi durumun benim gibi değil bide beni düşün :KK61::KK61:

insanlara sadece kilolarını sormam boylarını da sorarım.:oops:
170 cm olan bir sanslı bayanın 80 kilo olması ile
160 cm olan az sanslı bayanın 80 kilo olması ccooookkk farklı tamam . herkes bunu biliyor. da kiloyu tasıma meselesi de var. bende gram fazla olsa gobekcikten pıtlıyo..1 kg olsun o fark sağolsun hemen simit seklinde bi sembol gibi gün boyu benimle geziyor.:KK51::KK51::KK51:
sen ve ben coookkk az bir zamancık sonra hey gidi gunler diye su diyet günlerimizi hatırlıcaz.:KK60::KK60:

insanlara sadece kilolarını sormam boylarını da sorarım.:oops:
170 cm olan bir sanslı bayanın 80 kilo olması ile
160 cm olan az sanslı bayanın 80 kilo olması ccooookkk farklı tamam . herkes bunu biliyor. da kiloyu tasıma meselesi de var. bende gram fazla olsa gobekcikten pıtlıyo..1 kg olsun o fark sağolsun hemen simit seklinde bi sembol gibi gün boyu benimle geziyor.:KK51::KK51::KK51:
sen ve ben coookkk az bir zamancık sonra hey gidi gunler diye su diyet günlerimizi hatırlıcaz.:KK60::KK60:
Benimde basenlerim çıkıyor hemen :KK61: inşallah kiloları verip kurtuluruz :KK61:

Bugün
2.gun salata günü
Bir saat yuruyus +45 dk egzersiz + 3 litreye yakın şu
Belki uyumadan biraz daha spor yaparım.

Sen neler yaptın efulim53

Iyi akşamlar arkadaşlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de size katılabilir miyim kilom 70 yaşım da 21 verilecek 10 kilom var inşallah :)

Iyi akşamlar arkadaşlar topiginiz hayırlı olsun :) ben de size katılabilir miyim kilom 70 yaşım da 21 verilecek 10 kilom var inşallah :)
Katıl tabiki canım o nasıl söz :KK16: hoş geldin
Katıl tabi canım hoş geldin :KK36: sen nasıl bi diyet uyguluyorsun :KK37:

Katıl tabiki canım o nasıl söz :KK16: hoş geldin

Katıl tabi canım hoş geldin :KK36: sen nasıl bi diyet uyguluyorsun :KK37:
Çok sevindimm hoşbuldukkk :KK68: diyet beni sıktığı için sadece az yiyorum böyle böyle 7 kilo verdim spora da final sinavimdan sonra baslicam hem çalışıp hem spor yapmak baya zorrr :KK53: Cok su icmeye çalışıyorum benim sıkıntım kilo verince sıkılıp bırakıyor olmam o yüzden topiginize geldimmmm :KK73: sizi takip edicem ben de neler yaptığımı yazarım artık :KK49:

Çok sevindimm hoşbuldukkk :KK68: diyet beni sıktığı için sadece az yiyorum böyle böyle 7 kilo verdim spora da final sinavimdan sonra baslicam hem çalışıp hem spor yapmak baya zorrr :KK53: Cok su icmeye çalışıyorum benim sıkıntım kilo verince sıkılıp bırakıyor olmam o yüzden topiginize geldimmmm :KK73: sizi takip edicem ben de neler yaptığımı yazarım artık :KK49:
İnşallah sende düzenli spora ve diyete baslarsin :KK68:

X