Bende emre başere gittim orda ondan çok memnun kalmıştımMerhaba ya cok gecmis uzerinden ama can hastanesinde murat akbas var normalde izmir canda ama her hafta persembe gunleri manisa salihliye geliyor benim doktorlarimdan biri o cok arastirmistim o zaman tavsiye ederim
Özel can hastanesinde emre başer benim doktorumdu memnunumİzmir Manisa veya balikesirde onerebileceginiz riskli gebelik bolumu perinatoloji gibi bir doktor bildinigiz varsa yardımci olurmsnz . Bir düşük birde doğumdan sonra bebeğim vefat etti 3.cu gebeliğim için kontrol amaçlı gitmek istiyorum ilgili bir doktor arıyorum
Emre bey normal kadin dogum doktoru imis acikcasi bende hani kendi doktorum olmazsa acil durumda gidebilirim diye bakmistimBende emre başere gittim orda ondan çok memnun kalmıştım
Bende aynı sizin gibi kaybettim basınız sağolsun zor bir durum çok .Emre bey normal kadin dogum doktoru imis acikcasi bende hani kendi doktorum olmazsa acil durumda gidebilirim diye bakmistimmurat bey perinatolog benim kontrollerimi perinatolog yapmali maalesef ilk bebegimi kaybettigim ve seker hastasi oldugum icin
BEN SENİN BİLDİRİMLERİN GELİNCE GİRİP DOĞUM TAKVİMİNE BAKIYORUM . acayip heyecanlandırıyor beni. sagsalim kucagına almak nasip olsun :)Cok teşekkür ederim hepinize arastiricam
İzmir Manisa veya balikesirde onerebileceginiz riskli gebelik bolumu perinatoloji gibi bir doktor bildinigiz varsa yardımci olurmsnz . Bir düşük birde doğumdan sonra bebeğim vefat etti 3.cu gebeliğim için kontrol amaçlı gitmek istiyorum ilgili bir doktor arıyorum
İnşallah canım bende korkarak o günü beklyrm bakalm 23 haftaligiz daha rabbim isteyen herkese versinBEN SENİN BİLDİRİMLERİN GELİNCE GİRİP DOĞUM TAKVİMİNE BAKIYORUM . acayip heyecanlandırıyor beni. sagsalim kucagına almak nasip olsun :)
Evet iyi birisi ama yıldızlarımz çok uyuşmadi onunla ne yazikki canimNurhan Kılıç çok tatlı ve işinde iyi bir hanımefendi.
Sizinde basiniz sagolsun birtek yasayan anlar...Bende aynı sizin gibi kaybettim basınız sağolsun zor bir durum çok .
İzmir de semih hızıroğlu (Alsancak’ta) yaşı olan iyi bir hekim bir de İzmir Çiğli can hastanesinde Emre Başer iyi bir hekim. İkisini şiddetle tavsiye ederim. Semih hocanın özel muayenehanesi biraz pahalıya gelebilir ama Emre hoca hastanede olduğu için daha uygun.İzmir Manisa veya balikesirde onerebileceginiz riskli gebelik bolumu perinatoloji gibi bir doktor bildinigiz varsa yardımci olurmsnz . Bir düşük birde doğumdan sonra bebeğim vefat etti 3.cu gebeliğim için kontrol amaçlı gitmek istiyorum ilgili bir doktor arıyorum
bugun bildirim gelince baktım ne güzel 36. hafta olmuşsunuz gerçekten karnımda kelebek uçurdu bu durum :). maşallah. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. darısı başıma inşallah. peki birşey sorsam . hamileliğin nasıl geçti riskli durum oldu mu veya doktorlar farklı muamele gosterdi mi. benim ilk 37. haftadaki kaybımın sebebi belli değildi. başka doktor arayıp aramamakta kararsızım. aynı doktora mı gitmeliyim diye. daha cok ilgilenir gibi hissediyorum da.İnşallah canım bende korkarak o günü beklyrm bakalm 23 haftaligiz daha rabbim isteyen herkese versinelif adamdan sonra bu da kiz . Bir kardeşi olacak bakalm nasipse inşallah
Teşekkür ederim canım hiç bir şikayetim olmadı ama hangi doktora gitsem devlette hep gittim özele karşı büyük bir korkum var doğumdan sonrası için özeller doğuma kadar 10 numara ilgililer ama doğumdan sonra oluşan risklerde sorumluluk almıyorlar ölen bebeğim için bile çöp poşeti aradılar o kdr saygisizlar . Hep devlete gittim her gittiğim doktor farklı ilgilendi yani bunu hissettim en azından kaybımız var diye düşündüm ben şahsen ama suana kadar şükür sorun yaşamadım özellikle dikişlerimdenbugun bildirim gelince baktım ne güzel 36. hafta olmuşsunuz gerçekten karnımda kelebek uçurdu bu durum :). maşallah. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. darısı başıma inşallah. peki birşey sorsam . hamileliğin nasıl geçti riskli durum oldu mu veya doktorlar farklı muamele gosterdi mi. benim ilk 37. haftadaki kaybımın sebebi belli değildi. başka doktor arayıp aramamakta kararsızım. aynı doktora mı gitmeliyim diye. daha cok ilgilenir gibi hissediyorum da.
Teşekkür ediyorum canım benim araştıracam hala doğum için kararsızımİzmir de semih hızıroğlu (Alsancak’ta) yaşı olan iyi bir hekim bir de İzmir Çiğli can hastanesinde Emre Başer iyi bir hekim. İkisini şiddetle tavsiye ederim. Semih hocanın özel muayenehanesi biraz pahalıya gelebilir ama Emre hoca hastanede olduğu için daha uygun.
BEN DE devlette kaybettiğimi düşünüyorum bebeğimi. 1 saat boyunca doktoru beklediler ve bana hiçbirşey soylemediler doktor gelince de bana cok kotu davrandı. eger devlete değilde kendi doktoruma gitseydim acil sezeryanla bebegımı alabılırdım belki. cunku bebegımin suyu bile tertemiz dogdu kakasını yapmamıs suyu bulanmamıs yanı cok yeni bi kayıptı acil muadahaleyle kurtulabilirdi ama icapcı doktorun gelmemesi sebebiyle cok zaman kaybedildi. o sebeple ben de devlette cok önyargılıyım. kucucuk ilçede doktorun 1 saat boyunca gelmemesi veya ebelerin tecrubesizliği hataları belkide.Teşekkür ederim canım hiç bir şikayetim olmadı ama hangi doktora gitsem devlette hep gittim özele karşı büyük bir korkum var doğumdan sonrası için özeller doğuma kadar 10 numara ilgililer ama doğumdan sonra oluşan risklerde sorumluluk almıyorlar ölen bebeğim için bile çöp poşeti aradılar o kdr saygisizlar . Hep devlete gittim her gittiğim doktor farklı ilgilendi yani bunu hissettim en azından kaybımız var diye düşündüm ben şahsen ama suana kadar şükür sorun yaşamadım özellikle dikişlerimden
Aslında birazda bunu taşacakmışız biz diye yorumluyorum devlet özel fark etmiyor aslında ama ben o özelin bana yaklaşım tarzından kaynaklı böyle oldum birde evet ilgi alaka yönünden özel daha farklı benim tamamen doktorumla alakalı bir durumdu bu onun ihmalsizligi herkesin hikayesi farklı insan birsey de diyemiyor ama Allah’ın yazdığı buymuş diyorum ben yoksa inanç olmasa taşınabilir bir yük değil sıkma canını herseyi oluruna bırak insallah hersey bizim içinde güzel olurBEN DE devlette kaybettiğimi düşünüyorum bebeğimi. 1 saat boyunca doktoru beklediler ve bana hiçbirşey soylemediler doktor gelince de bana cok kotu davrandı. eger devlete değilde kendi doktoruma gitseydim acil sezeryanla bebegımı alabılırdım belki. cunku bebegımin suyu bile tertemiz dogdu kakasını yapmamıs suyu bulanmamıs yanı cok yeni bi kayıptı acil muadahaleyle kurtulabilirdi ama icapcı doktorun gelmemesi sebebiyle cok zaman kaybedildi. o sebeple ben de devlette cok önyargılıyım. kucucuk ilçede doktorun 1 saat boyunca gelmemesi veya ebelerin tecrubesizliği hataları belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?