Doğuma Hazırlık Ege mi Bora mı....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
kızlar bebişin cinsiyeti belli olmamıştı daha Ege demiştik erkek olursa.
şu an 30+1 iz ama oğlışuma isim konusunda kararsızız.

Bora: ardından yağmur getiren sert ve şiddetli fırtına demek.
Ege: Bir çocuğu koruyan, işlerine bakan ve her hâlinden sorumlu olan kimse. 2. Yaşça büyük. 3. Sahip.

bir de dedesinin ismiyle birleştirdiğimiz bir isim var Halil Ege. (ki ben kalıplaşır sürekli HalilEge birleşik isim gibi kullanıllır die istemiyorum.)

fikrinizi söylerseniz sevinirim.

Ege, Halil Ege, Bora.... ( Bora Ege diye iki isim birarada; onu da düşündük te uymuyor hiç.)

yorumlarınızı bekliyorum.

bence ege hatta ben egehan düşünüyorum ege tek boş olmasın diye halili düşünme bence:umursamaz:

Canım ben de ege mı doruk mu dedım ama ege daha sıcak geldı...doruk bora bıraz soĞuk ya..halılı boŞveeer....

yorum yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim.
bir de herkes halili boşver yazmış ya koptum ona ya. TAM İSTEDİĞİM CEVAPtı:dance:

teşekkürler........alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

bence ege güzel, boranın anlamı biraz ağır.çocuk isminin özelliklerini taşırmış öyle duydum.

ege isminden bıktık midemiz kalktı artık:))
baybora
kutay bora
mert bora
semih bora
melih bora...

ege tabii kiii
kalbim egede kaldı diye mani dizer kızlar oğluna :)

canım öncelikle sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin oğluşunu.bizde erkek olursa en başta bora diyorduk daha sora ege diye düşündük ama egehan isminde karar verdik tabi daha cinsiyeti belli değil ama fikir işte.anlamıda çok güzel egehanın bir düşün derim.
Egehan: Engin denizlerin hükümdarı.

Ege olarak düşünmüştüm ama anlam olarak bakınca Bora'ya döndüm :)

sağol canım. egehan ın anlamı da güzelmiş.

evet sadece ege:)ben de çok istiyordum bu ismi ama yakınımızda çok var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…