Ege Nazan TAVMERGEN E Özel muayene olanlar nasıl randevu aldınız LÜTfeen Yardım

ben yazılanı eksik okumadım gördüm ama sen benim negatif olduğumu yazmışsın inanmamışsın ben orda 2 ay boyunca birçok şeye sahne oldum allah bir daha düşürmesinarkadaşlar yaşadıklarını anlattılar ben zaten herkese öyle olacak diye birşey demedim herkes acı çekiyo inş sen acı çekmezsin ben zaten sana oraya gitme demiyorumki nekadar acı çeksemde maddi durumum iyi olmazsa 3 ay sonra yine oraya gidebilirim çünki fiyat uygun ama maddi durumum iyi olursada asla düşünmem

senin için üzüldüm ama herkes böyle şeyler yaşayabilyo birde siz o kadar çok tepki veriyosunuz ki orda tedaviye başlayacak olan arkadaşımız inanılmaz strese girdi ben irem nazın yazdıklarından anlayabiliyorum bunu nolur yapmayalım böle şeyler bizim birbirimize moral vermemiz lazım damar yoluna gelince aldığımız hormonlardan ötürü damarlarımız çok inceliyor ve bulmakta zorlanıyorlar benim eşim dr olmasına rağmen her seferinde 4 veya 5 kez damara girp tekrar çıktılar ve en önemlisi benim kistimi boşaltırlarken elimdeki serum akmıyodu çünkü damar tıkamış ve ameliyattayım inan bana şifadaki tüm hemşireler seferber oldu ama olmadı serumu çıkartıp atmak zorunda kaldılar ve bidahada damar yolu bulamadılar bunlar aldığımız ilaçlar yüzünden oluyo ben özelde yaptırdığım halde bana anestezisiz kist aspre ettiler bana anestezi vermiycem sana dedi erol hoca bende tamam dedim bu isteğe bağlı yani ege üni.bu yapılmıyo diye bişi yok benim arkadaşım pazartesi günü transferi oldu orda ve çok memnundu oda acı çekmiş ki zaten biz bu yolda acı çekicez bunu göze aldık nolur hem kendinizi üzmeyin hemde bizi bazen istenmeyen şeyler oluyo ama bunu o mekana bağlamak çok yanlış herkez umutla gider her gittiği merkeze bu arada umarım artık bebeğine kavuşursun hemşerim bende balıkesirliyim sevgilerr:emir_bebek:a.s.

senin için üzüldüm ama herkes böyle şeyler yaşayabilyo birde siz o kadar çok tepki veriyosunuz ki orda tedaviye başlayacak olan arkadaşımız inanılmaz strese girdi ben irem nazın yazdıklarından anlayabiliyorum bunu nolur yapmayalım böle şeyler bizim birbirimize moral vermemiz lazım damar yoluna gelince aldığımız hormonlardan ötürü damarlarımız çok inceliyor ve bulmakta zorlanıyorlar benim eşim dr olmasına rağmen her seferinde 4 veya 5 kez damara girp tekrar çıktılar ve en önemlisi benim kistimi boşaltırlarken elimdeki serum akmıyodu çünkü damar tıkamış ve ameliyattayım inan bana şifadaki tüm hemşireler seferber oldu ama olmadı serumu çıkartıp atmak zorunda kaldılar ve bidahada damar yolu bulamadılar bunlar aldığımız ilaçlar yüzünden oluyo ben özelde yaptırdığım halde bana anestezisiz kist aspre ettiler bana anestezi vermiycem sana dedi erol hoca bende tamam dedim bu isteğe bağlı yani ege üni.bu yapılmıyo diye bişi yok benim arkadaşım pazartesi günü transferi oldu orda ve çok memnundu oda acı çekmiş ki zaten biz bu yolda acı çekicez bunu göze aldık nolur hem kendinizi üzmeyin hemde bizi bazen istenmeyen şeyler oluyo ama bunu o mekana bağlamak çok yanlış herkez umutla gider her gittiği merkeze bu arada umarım artık bebeğine kavuşursun hemşerim bende balıkesirliyim sevgilerr:emir_bebek:a.s.
merhaba konudan haberiniz yok sizin daha önce arkadaşımız konu açmıştı ege üniversitesi hakkında tedavi görenler diye bende onu uyarmıştım orada anestezi kullanmıyorlar sen iste demiştim korkutmak istemem demişştim bu forumu açıncada arkadaşa soruyo bi arkada şımız korkutmak istemem demiş ama hemde anestezi almıyolar demişl arkadaş negatif gibi geldi diye yazmış beni uyarmışlardı bende onu uyarmak istedim herkesin çığlıklarını duydum orada anlöatılanları dinledim ama kendisi bana inanmadı yoksa niye tepki vereyimki

erol hocada 2 sene tedavi gördüm ama olmadı niye kötülemiyorumki adam başarılı ama olmadı milyarlarım gitti özel olduğu için hala borç ödüyorum

Sevgili Bebişko çok Teşşk ederim canım gerçekten...... zaten çok korkuyorum.... ama ben ege üniversitesini şimdilik sevdim ve iyi bi elektrik aldım gönül isterdi bende özelde yaptırayım ama şartlar işte bi umutla başladık karı koca sabahtan heyecanla gittik yaptırdık testleri ne yapayım acıysa herkes çekyo......diycem işte anestezi diye daha napcam bilmiorum umutsuz olmak istemiyorum ben 10 yıl mide rahatsızlığı yaşadım ama geçecek diye hep 10 yıl umutla sabırla bekeledim ve şu an iyileştim ....Yani ben hep umutluyum bu Can sağ kaldıkça sağlıkla kal

Canım benim merak ettiğim bi kaç şey var ne zaman başladınız tedaviye ve neler kulladın ve özel değilse:asigim:problem neydi yazarsan çok sevinirimkaydirigubbakcemile5[/QUOT

Ekim 2007' de başladık tedaviye. Eşimde ve bende hiç sorun olmadığından birde Laporoskopi ve Histeroskopi yapalım dediler. İki Ameliyatı aynı anda yaptılar (çok basit geçti). HSG 'de normal görünen kanalların çok dar olduğunu ve dolayısıyla spermlerin geçişinin çok zor olduğunu tespit ettiler. Aşılamayla hamile kalabilirsin ama Dış gebelik riskin yüksek dediler. Çok fazla yumurtan olduğundan direk Tüp bebek yapmanı tavsiye ederiz dediler bende onların dediklerini yaptım. Aşılamayı atlayıp direk Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama malesef Heyet raporu alamadıkbenneyaptımki. Kullandığım ilaçlara gelince, ilk tedavide Puregon 2. tedavide Gonal F kullandım. Allahtan yumurta sayım çok olduğundan ilaç çok az kullandım ve Heyet raporum olmamasına rağmen cebimden ilaçlar dahil 4000 ytl çıktı. Merak ettiğin başka şeyler varsa severek cevaplarım:CüvCüv:

:1no2:evet tatlım aynı gün başlıyacaktık fakat ben regl olduğunm gün erol hocaya kontrole gittim ve kistimin erimediğini gördüler ve hemen beni ameliyathaneye aldılar ve kisti aspire ederek boşalttılar bu arad yinede tedaviye başlıycaktık ama e2 hormonum biraz yüksek çıktığı için erol bey bir ay daha erteliyelim işi şansa bırakmayalım dedi ve yeniden doğum kontrol hapına başladım 9 günüm kaldı ve regl olunca başlıyoruz bu sefer allahın izniyle işte öle canım bazen evdeki hesap çarşıya uymuyo herşeyde vardır bir hayır dedik çok üzüldüm ama yapacak bişi yok şimdi gün sayıyorum.bu arada dualarım sizinle umarım bu sefer bebişine kavuşursun çok öptüm canımŞeniz:CüvCüv::nazar:

Kıyamam yaa :teselli:ama olsun herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme. Güzel dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim.
Önümüzdeki ay inşallah hayırlı haberini bekliyorum canım. Bende seni çok öptüma.s.

Canım benim merak ettiğim bi kaç şey var ne zaman başladınız tedaviye ve neler kulladın ve özel değilse:asigim:problem neydi yazarsan çok sevinirimkaydirigubbakcemile5[/QUOT

Ekim 2007' de başladık tedaviye. Eşimde ve bende hiç sorun olmadığından birde Laporoskopi ve Histeroskopi yapalım dediler. İki Ameliyatı aynı anda yaptılar (çok basit geçti). HSG 'de normal görünen kanalların çok dar olduğunu ve dolayısıyla spermlerin geçişinin çok zor olduğunu tespit ettiler. Aşılamayla hamile kalabilirsin ama Dış gebelik riskin yüksek dediler. Çok fazla yumurtan olduğundan direk Tüp bebek yapmanı tavsiye ederiz dediler bende onların dediklerini yaptım. Aşılamayı atlayıp direk Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama malesef Heyet raporu alamadıkbenneyaptımki. Kullandığım ilaçlara gelince, ilk tedavide Puregon 2. tedavide Gonal F kullandım. Allahtan yumurta sayım çok olduğundan ilaç çok az kullandım ve Heyet raporum olmamasına rağmen cebimden ilaçlar dahil 4000 ytl çıktı. Merak ettiğin başka şeyler varsa severek cevaplarım:CüvCüv:

Günaydın canım benim bi sorum daha olcak sana yumurta toplamayı ve transferi hangi doktorlar yaptı .Yumurta toplanırken hiçbişe hissetmedinmi

Günaydın canım benim bi sorum daha olcak sana yumurta toplamayı ve transferi hangi doktorlar yaptı .Yumurta toplanırken hiçbişe hissetmedinmi

Günayın tatlım. İlk yumurta toplama işlmimi Dr. Ayşin Hanım yapmıştı, kasıldığımdan çok fazla canım yanmıştı, transferimi Prof. Dr. Ege Hanım yaptı.
İkinci yumurta toplama işlemimi Dr. Cüneyt bey yaptı, Erkek olduğundanmıdır yoksa ben çok rahat girdiğimdenmidir bilmiyorum hiç canım acımadı, hafif kasıklarda ağrı oldu sadece. Hatta kalkıp adamı öpcektim valla canımı acıtmadı diyeŞeniz Transferimi ise gene Prof. Dr. Ege Hanım yaptı.
Sanırım bu ağrı durumu bünyeden bünyeye fark ediyor,ve tabi psikolojininde büyük etkisi var.
İlkinde arkadaşımız Gül Apaydının dediği gibi doktora yeter diye yalvarmıştım, hatta ağlamıştım. Ama hepsi geçiyor be güzelim sonuçta 10 dk'lık bir işlem. Nelerde katlanmıyoruz ki?! 2. yumurta işleminde anestezi yapıldığını bilseydim kesinlikle bende anestezi isterdim, tesadüfen benden önce giren bi kişiyi uyuttuklarında öğrendim öyle bir uygulamanın olduğunu.

Son düzenleme:
Günayın tatlım. İlk yumurta toplama işlmimi Dr. Ayşin Hanım yapmıştı, kasıldığımdan çok fazla canım yanmıştı, transferimi Prof. Dr. Ege Hanım yaptı.
İkinci yumurta toplama işlemimi Dr. Cüneyt bey yaptı, Erkek olduğundanmıdır yoksa ben çok rahat girdiğimdenmidir bilmiyorum hiç canım acımadı, hafif kasıklarda ağrı oldu sadece. Hatta kalkıp adamı öpcektim valla canımı acıtmadı diyeŞeniz Transferimi ise gene Prof. Dr. Ege Hanım yaptı.
Sanırım bu ağrı durumu bünyeden bünyeye fark ediyor,ve tabi psikolojininde büyük etkisi var.
İlkinde arkadaşımız Gül Apaydının dediği gibi doktora yeter diye yalvarmıştım, hatta ağlamıştım. Ama hepsi geçiyor be güzelim sonuçta 10 dk'lık bir işlem. Nelerde katlanmıyoruz ki?! 2. yumurta işleminde anestezi yapıldığını bilseydim kesinlikle bende anestezi isterdim, tesadüfen benden önce giren bi kişiyi uyuttuklarında öğrendim öyle bir uygulamanın olduğunu.

canım inş bebeğine kavuşursun benim anestezi olmadan hiç yumurta toplanmadı beni uyarmışlardı çünki birçok arkadaşım ne kadar acı çektiklerini birde ben ilkinde uyanınca bile on dakika çok şiddetli ağrım vardı birde dedimki uyumasaydım nasıl dayanırdım demiştim ben egeye başlayınca direk beni uyutun dedim ama uyutuncayada canımı çıkardılar ağlamaya başladın yeter ben toplatmıycam yumurta diye ya gerçi hepsi unutuluyo o zaman demiştimki ben bu kadar acı çektim bi daha denemem demiştim bak şimdi bir an önce para biriktirmeye çalışıyoruz tekrar denemek için gerçi bizler hergün acı çekiyoruz bebeğimiz olmadığı için 11 senedir bekliyorum bir ümitle inş hayırlı haberlerini alırız canım

Mrba canım ayşin hanım dediğin o gözlüklü bayan heralde çok tatlı güleryüzlü bi bayan ama smer alırken de ben çok rahatsız oldum yani içim kazındı gibi oldum ne yapalım dayanyoz çok sağol:1hug:

canım inş bebeğine kavuşursun benim anestezi olmadan hiç yumurta toplanmadı beni uyarmışlardı çünki birçok arkadaşım ne kadar acı çektiklerini birde ben ilkinde uyanınca bile on dakika çok şiddetli ağrım vardı birde dedimki uyumasaydım nasıl dayanırdım demiştim ben egeye başlayınca direk beni uyutun dedim ama uyutuncayada canımı çıkardılar ağlamaya başladın yeter ben toplatmıycam yumurta diye ya gerçi hepsi unutuluyo o zaman demiştimki ben bu kadar acı çektim bi daha denemem demiştim bak şimdi bir an önce para biriktirmeye çalışıyoruz tekrar denemek için gerçi bizler hergün acı çekiyoruz bebeğimiz olmadığı için 11 senedir bekliyorum bir ümitle inş hayırlı haberlerini alırız canım

bak bende 10 yıldır bekliyorum, allah hepimize sabır ve güç versin. Geçtiğimiz bu yol inanılmaz zor bir yol ve bizleri bizlerden başka kimseler anlamaz. Bende ilkinde çok acı çektim ve pes ediyordum. Ama sanırım kadının özelliğidir tüm acılar hemen unutuluyor. Allah hepimize en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza versin inşallah yarabbim.:Saruboceq:

Canım senin hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka sonucunu yaz umut ol bana bak ne diycem bide şu ağrı olayına pek takılma peki bi soru sorcam peki hayırlısıyla inşallah hamile kaldığımızda nasıl doğuracaz ayyyyyyy karnımızı karpuz gibi yarcaklar o zaman da anestezi için ellerimiz serum için mosmor olcak veya alttan doğuranlar ben 17 dikişli birini biliyorum ve ayrıyeten işyerimdede normal doğum yapıp afedersiniz alttan canlı canlı dikiş atmışlar çığlık çığlığa kalmış kadın iyiiiiiiii ozaman biz acı çekeriz diye çocuk içerde kalsın doğurmayalım çok saçma ya bırakın bu saçmalıkları ya daha umut dolu daha bilgilendici şeyler yazsak lütfen.....................................................

Canım senin hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka sonucunu yaz umut ol bana bak ne diycem bide şu ağrı olayına pek takılma peki bi soru sorcam peki hayırlısıyla inşallah hamile kaldığımızda nasıl doğuracaz ayyyyyyy karnımızı karpuz gibi yarcaklar o zaman da anestezi için ellerimiz serum için mosmor olcak veya alttan doğuranlar ben 17 dikişli birini biliyorum ve ayrıyeten işyerimdede normal doğum yapıp afedersiniz alttan canlı canlı dikiş atmışlar çığlık çığlığa kalmış kadın iyiiiiiiii ozaman biz acı çekeriz diye çocuk içerde kalsın doğurmayalım çok saçma ya bırakın bu saçmalıkları ya daha umut dolu daha bilgilendici şeyler yazsak lütfen.....................................................

İnşallah hepimizde hayırlı haberlerimizi burda paylaşırız. Doğum konusuna gelince, hep şöyle düşünüyorum 14 yaşında küçük kızlar doğum yapıyo bizmi yapamayacaz. Onlar kadar olamayacazmı. Zaten bizim tüp bebek olduğu için galiba normal doğum yapma şansımız yok. Sezeryan olcaz güzelim, doğum esnasında bişey hisetmicez yani, ama doğum sonrası elbette dikişlerin yerlerini hissetcez. EEE okadarda olsun artık. Sonuçta herşeyin bir bedeli var. Bebek isiyorsak bunlarıda yaşamak durumundayız. Dünyada tek doğum yapan insanlar biz diilizki.

İnşallah hepimizde hayırlı haberlerimizi burda paylaşırız. Doğum konusuna gelince, hep şöyle düşünüyorum 14 yaşında küçük kızlar doğum yapıyo bizmi yapamayacaz. Onlar kadar olamayacazmı. Zaten bizim tüp bebek olduğu için galiba normal doğum yapma şansımız yok. Sezeryan olcaz güzelim, doğum esnasında bişey hisetmicez yani, ama doğum sonrası elbette dikişlerin yerlerini hissetcez. EEE okadarda olsun artık. Sonuçta herşeyin bir bedeli var. Bebek isiyorsak bunlarıda yaşamak durumundayız. Dünyada tek doğum yapan insanlar biz diilizki.

İşallah bitanem ya.......Tabiki öyle valla küçücük kızlar doğuryo dediğin gibi darısı başımıza bu yola baş koyduk artık..........kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaslar,
Ben de Erol Beyin hastasıyım. Yaz dönemi boyunca 3 defa aşılama yaptık ama tutmadı, son ikisinde kimyasal gebelik oluştu,hcg degerim 48 çıkmıştı. Şimdi bir süredir tüp bebek için doktorun beni aramasını bekliyorum. 1 ay içinde 4 defa muayenehanesini aradım, erol bey'le görüşüp size dönücez diyorlar ama geri dönmüyorlar. Söylediklerine göre raporlar artık özel hastanelerde(şifa'da) geçmiyormuş, bu konuda beni yönlendireceklermiş. Ben de sinirlenmeye başladım,beklemekten zaten sinirlerim bozuluyor. Dün akşam da aradım muayenehaneyi, erol bey muayenede biz size dönelim dediler,yine aramadılar. Diyorum ki artık kendim Ege Üniversitesi'ne gidip Erol Bey'den bağımsız başvurayım tüp bebek tedavisine. Erol Bey'in hastası olup benimle aynı durumda olan var mı aranızda? Ege Üniversitesinde yaptırıp memnun kalan var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Erol bey ege üniversitesinde sadece hocalık yapıyor ege hanım var istersen ona özel muayene gelebilirsin sekreteri var randevu alabilirsi ....hastane içinde bakıyor erol beyin kardeşi oda

slm arkadaşlar ben geçen ay başka dr dan aşılama yaptırdım ama tutmadı şimdi erol beye yada nazan hanıma gitsem bana yardımcı olurlarmı

canım bende sıfada tadavı gordum yenı tup bebek sonucum negatıf tekrar kurbandan sonra baslıycaz tup bebege erol beyın ozelıne gıtmelısın konakta telınıde verebılırım ıstersen

Arkadaşlar Ege Üniversitesinde Tüp bebeğe sevkedilmiştik tahlillerimiz yapıldı en son bayram dan sonra bi tahlil sonucumuzu alcaz ancak ben ege hanımla devam etmek istiyorum tedaviye ama dışarıda muayenehanesi yokmuş nasıl randevü alcam kiminle irtibat kurcam yardım ederseniz çok sevinirim........

canım erol beye gıdeceksın onun muayanesı alsancakta ege hanımla beraber duruyolar ıstersen telını verebılırım benım tup bebek sonucumu daha dun aldım negatıf cıktı kurbanda tekrar baslıycaz sız nezaman yaptırmayı dusunuyosunuz

canım bende erol beyın hastasıyım sıfada oldum tedavımı suan hamıleyım...alsancakda muayenehaneye gıdeceksın ordan yonlendırıyorlar senı ben tavsıye ederım 5 yıllık dr cok memenunum

Back
X