ben yazılanı eksik okumadım gördüm ama sen benim negatif olduğumu yazmışsın inanmamışsın ben orda 2 ay boyunca birçok şeye sahne oldum allah bir daha düşürmesinarkadaşlar yaşadıklarını anlattılar ben zaten herkese öyle olacak diye birşey demedim herkes acı çekiyo inş sen acı çekmezsin ben zaten sana oraya gitme demiyorumki nekadar acı çeksemde maddi durumum iyi olmazsa 3 ay sonra yine oraya gidebilirim çünki fiyat uygun ama maddi durumum iyi olursada asla düşünmem
senin için üzüldüm ama herkes böyle şeyler yaşayabilyo birde siz o kadar çok tepki veriyosunuz ki orda tedaviye başlayacak olan arkadaşımız inanılmaz strese girdi ben irem nazın yazdıklarından anlayabiliyorum bunu nolur yapmayalım böle şeyler bizim birbirimize moral vermemiz lazım damar yoluna gelince aldığımız hormonlardan ötürü damarlarımız çok inceliyor ve bulmakta zorlanıyorlar benim eşim dr olmasına rağmen her seferinde 4 veya 5 kez damara girp tekrar çıktılar ve en önemlisi benim kistimi boşaltırlarken elimdeki serum akmıyodu çünkü damar tıkamış ve ameliyattayım inan bana şifadaki tüm hemşireler seferber oldu ama olmadı serumu çıkartıp atmak zorunda kaldılar ve bidahada damar yolu bulamadılar bunlar aldığımız ilaçlar yüzünden oluyo ben özelde yaptırdığım halde bana anestezisiz kist aspre ettiler bana anestezi vermiycem sana dedi erol hoca bende tamam dedim bu isteğe bağlı yani ege üni.bu yapılmıyo diye bişi yok benim arkadaşım pazartesi günü transferi oldu orda ve çok memnundu oda acı çekmiş ki zaten biz bu yolda acı çekicez bunu göze aldık nolur hem kendinizi üzmeyin hemde bizi bazen istenmeyen şeyler oluyo ama bunu o mekana bağlamak çok yanlış herkez umutla gider her gittiği merkeze bu arada umarım artık bebeğine kavuşursun hemşerim bende balıkesirliyim sevgilerr