ben varım canım 3 ay ılk basamak tedavı 2 aşılama 1 tüp negatifim var ege tüp bebek merkezınde.doktorum erdal aktan 4 ay önce açık mıyom amelıyatı oldum tabı erdal bey yaptı ben çok memnunum bu kadar negatıfe ragmen doktorum çok ılgılı gulr yuzlu bır çok arkadaşım da hamıle kaldı bıraz yogun bır merkez ama personel çok guler yuzlu açıkcası tavsıye ederım yınede sen bılırsın bende bayramdan sonra ıkıncı tüp denıcem yıne aynı yerde
hmm anladm canm kaan bey var orda sanırım ona gidicem ama pek hos seyler duymuyorum hakknda benim esimde sprem azliği var hemde baya bi tup bebek yapalim baska biseye gerk yok dediler bunu devlet hastanesi solemişti tabi ama tup bebek tedavisini nerde yaptıracagımı bilemiyorum
hmm anladm canm kaan bey var orda sanırım ona gidicem ama pek hos seyler duymuyorum hakknda benim esimde sprem azliği var hemde baya bi tup bebek yapalim baska biseye gerk yok dediler bunu devlet hastanesi solemişti tabi ama tup bebek tedavisini nerde yaptıracagımı bilemiyorum
bilemiyorum ya surekli karar deiştiriyorum butn testlermz tamm sigorta gunumn dolmasını bekliyorum sadece işlemlere tepecikte basladk ama ege sağliğa gtmeyi dusundm belkide ege uni. ilgin için cok tesekkurler bu arada
herkese merhaba
bende doktorum nedenıyle mecburen ozel egeye gitmek zorunda kalacagım. hakkında en ufak ıyı bırsey okumadım o kadar tereddutteyım kı. gerçi izmir de de gıtmeye deger bir merkez yok.eylul de ıgnelere baslıyoruz kısmetse. Allah hepımızın yardımcısı olsun....
herkese merhaba
bende doktorum nedenıyle mecburen ozel egeye gitmek zorunda kalacagım. hakkında en ufak ıyı bırsey okumadım o kadar tereddutteyım kı. gerçi izmir de de gıtmeye deger bir merkez yok.eylul de ıgnelere baslıyoruz kısmetse. Allah hepımızın yardımcısı olsun....
ben izmirde irenbe smyrna ve özel ege tüp bebekte tedavi oldum ilk iki merkez izmirde tedavi olunacak en doğru düzgün yerler diye bilinirler ama maalesef taam bir fiyasko özellikle irenbe ve dilek hanımı hiç kimseye tavsiye etmiyorum işi tamamen ticarete dökmüş durumda eşim doktor olduğu halde bizi bile kazıklamaya kalktı aklınca ve son olarak özel ege tüp bebekte kaan beyde tedavi oldum olumsuz oldu ama ben çok memnun kaldım rahat poziitif bir insan kasım ayındaki tedavimide orada olmayı planlıyorum kısmet olursa.kaan bey hemşireler ve erdal bey çok iyilerdi tek sorun beklemek ama ben diğer merkezlerdede bi o kadar beklemiştim herkes için hayırlısı olsun....
doktorum Sait Yucebılgın... bu ay yeni kıstlerim cıktı kısmetse eylul adetı ıle dogum kontrol hapına baslayıp ekim de de ıgnelere baslayacagız biz de...Allahım hepimizin yardımcısı olsun