canım ben ım doktorumdu sermet bey dogumumuda o yaptırdı gerçekten işinde çok başarılı tecrübeli bır doktor cok bılgılı kesınlıkle tavsıye ederimmmmm hiç düşünmedenn
sermet sağol onca düşük ve erken doğumların ardından şu an 4 yaşında olan oğlumu elime almama borçlu olduğum yegane doktorlardan birisidir.kesinlikle doğru adrestesiniz.yalnız siz sormadan ağzından laf almak zordur.
Aydında yaşadığım sorunlardan sonra iyi bir doktor arayışına girdk İZmirde Sermet beyi önerdiler Şu an 6,5 aylık hamileyim bebeğim benimleyse sermet beyin sayesinde..gerçekten çok güvenilir bir doktor insna güven veriyor şu an tek dileğim bi aksilik çıkmadan doğumumu Sermet beyde yapabilmek...
Benim bebeğim de Sermet beyin operasyonu ile bize geldi, son derece güvenilir, bilgili, ve sakin bir insan, uzun yıllardır doktorumdu. Çok riskli bir gebelik yaşadım ve onun doğru adımlarıyla şimdi 3 aylık Melisa'm bizimle :)))
arkadaşlar ben bu konuyu açalı 2 sene oldu ve ben anca hamile kalabildim
kısmetse çarşamba günü sermet beye gidiyorum ikili tarama testimi yaptırmaya
ilk gidişim olacak ama giden tüm hastalarında çok iyi olduğunu duyuyorum
umarım herşey yolunda gider
arkadaşlar ben bu konuyu açalı 2 sene oldu ve ben anca hamile kalabildim
kısmetse çarşamba günü sermet beye gidiyorum ikili tarama testimi yaptırmaya
ilk gidişim olacak ama giden tüm hastalarında çok iyi olduğunu duyuyorum
umarım herşey yolunda gider
Merhaba uzun zaman önce yazmışsınız ama bende sermet beye gitmek istiyorum siz memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz umarım şuan bebeğiniz sizinledir:)
Merhaba uzun zaman önce yazmışsınız ama bende sermet beye gitmek istiyorum siz memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz umarım şuan bebeğiniz sizinledir:)
dediklerinize katılıyorum soğuk bir yapısı var ama güvenilir bir hekim. benimde insülin direncim var daha uygun fiyatlı bir doktora gideyim dedim ama ilgi göremedim. hatta biraz baştan savıldım. halbuki riskli bir hamileyim. her neyse sermet beye gitmeyi planlıyorum.