• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege üniversitesi tüp bebek ilaç yardımlaşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Su4535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
145
81
98
41
Arkadaşlar öncelikle merhaba, İzmir Manisa ve yakın iller hatta bizi gören herkes için ilaç yardımlaşma postu açmayı uygun buldum, ilaçlar çok pahalı ve maalesef artık kolay bulunamıyor, bazen sadece bir doz İçin koca bir paket ilaç alıp dünya para veriyoruz, bazende yeni açtığımız ilaçtan bir doz kullanıp toplamaya gidiyoruz, gonal f açıldıktan 28 gün sonra maalesef çöp oluyor, birbirimize yardım edelim tek isteğim bu!!! İnşaşlah benim gibi düşünen arkadaşlara denk gelirim

Benden başka Kimse yook mu arkadaşlar hiç yazan olmamış 😔

…. isimli Instagram sayfamız var, yöneticisi Meltem hanım ve İzmir de tüp bebek tedavisi gören arkadaslarimiz ile whatsap grubumuz var. İnstada tüp Bebek doktorları ile canlı yayınlar yapılıyor, hastahane bulusmalari yapıyoruz, ilaç dayanışması yapıyoruz ve birbirimize bilmediklerimizi soruyoruz. Katılmak isterseniz sayfa yöneticisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz konular yasak.
Biliyorum süreç maddi manevi çok zor. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Tüp bebek süreci isimli Instagram sayfamız var, yöneticisi Meltem hanım ve İzmir de tüp bebek tedavisi gören arkadaslarimiz ile whatsap grubumuz var. İnstada tüp Bebek doktorları ile canlı yayınlar yapılıyor, hastahane bulusmalari yapıyoruz, ilaç dayanışması yapıyoruz ve birbirimize bilmediklerimizi soruyoruz. Katılmak isterseniz sayfa yöneticisi ile iletişime geçebilirsiniz.
Merhaban ben de WhatsApp grubundayım canım ne kadar insana ulaşırsak bizim için iyidir diye düşündüm ama Burdan maalesef kimseye ulaşamadım bakalım hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X