• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege universitesi tup bebek

Raporu ege üniversitesindeki tedavi olduğum doktor önerdi. Size bir liste veriyorlar.icinde dahiliye doktorunun uygundur yazısı. Hormon tahliller. Amh değeri. Eşinizin 2 adet spermiyografisi. Biri ege üniversitesi olcak. Rahim filmi. Evlilik cüzdanı fotokopisi. Sgk dökümü. Varsa geçirilmiş ameliyat onun raporu. Hatırlaya bulduklarım bunlar. Teslim ediyosunuz uzman bir doktor kontrol ettikten sonra arşive yönlendiriyorlar.15 iş günü sonra çıkacağını aramanızı söylüyorlar. 20 gün sonra aradım kadin dogum bölümü doktorları imzalamış sadece üroloji bölümü doktorunun imzalaması gerekiyor dediler ve onuda siz imzalatayiyosunuz. Benim için en zor süreç bu oldu. Imzslayacak doktor 1 ay izinliydi. Ve çalışanlar kadin dogum arşiv olsun urolojideki sekreterler olsun aşırı ilgisiz ve acımasızdı. Üroloji doktorda imzaladıktan sonra raporun dosyasını kadin dogum arsive teslim edip, rapor odasında mühürlettirdikten sonra rapor elinizde. 6 ay geçerliliği var ve sadece ilaç raporu bu. Ondan sonra siz karar veriyosunuz hangi hastanede tup bebek yaptiracaginiza
Çok teşekkür ederim siz hangi hastanede yaptiracaksin peki karar verdiniz mi veya yaptırdınız mi raporun ücretlere etkisi ne kadar

Çok teşekkür ederim siz hangi hastanede yaptiracaksin peki karar verdiniz mi veya yaptırdınız mi raporun ücretlere etkisi ne kadar
Ben şubatın ilk haftası ege uni. Doktoru doc dr ali akdemir var onunla görüşeceğim. Fiyat ozaman alicam. Kendisi aynı zamanda ozel sağlık hastanesinde. Fiyat konusunda hiç bilgim yok açıkçası tedirginimde. Medicalpark in 5000 dolar üzerinden yaptığını biliyorum. Umarım bu kadar pahali olmaz :( siz nereye gidiyorsunuz

Ben şubatın ilk haftası ege uni. Doktoru doc dr ali akdemir var onunla görüşeceğim. Fiyat ozaman alicam. Kendisi aynı zamanda ozel sağlık hastanesinde. Fiyat konusunda hiç bilgim yok açıkçası tedirginimde. Medicalpark in 5000 dolar üzerinden yaptığını biliyorum. Umarım bu kadar pahali olmaz :KK43: siz nereye gidiyorsunuz
Bız daha başlamadık randevu bile almadık yeni karar verdik süreci araştırıyoruz fiyat konusunda biraz tedirgin iz bilgi alınca buradan yazabilirmisiniz biz ege gideceğiz galiba

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

Merabalar biz rapor cıkarmadan tüp bebek tedavisine başlayacagz inşallah bu konuda yardımcı olmak istediğinizi bildirmişsiniz hala elinizde ise ilaçlar yardımcı olur musunz bize şimdiden teşekkürler Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba. Rapor çıktı. Ali hoca kendini nezaman hazır hissedersen gel dedi. Bende şubat başı gidip başlamayı düşünüyorum. Muhtemelen ali hoca özel sağlık hastanesinde yapicak tup bebegi
merhabalar, bende ali hocanın hastasıyım. kendisi ile haziran ayında tanıştık eylül ayında aşılama yaptı. şimdi tüp bebek için görüşüyoruz. bende bu ay hastalandığımda gittim muayane için rapor için hemşiresine söyledi fakat 2 aşılama olmadan tüp bebeğe geçilmiyor diye duydum, geçersen de ücreti artıyormuş. konu ile ilgili bilginiz var mı? fiyat hakkında bilgi aldınız mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim. Ege üniversitesinde doc. Dr. Ali akdemirin hastasiyim. Tup bebek yapmaya karar verdik. Rapor çıkarılacakmış. Bu süreç nasıl işliyor ve rapor nekadar sürede çıkıyor. Ücretleri hakkında ve süreç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabili

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim. Ege üniversitesinde doc. Dr. Ali akdemirin hastasiyim. Tup bebek yapmaya karar verdik. Rapor çıkarılacakmış. Bu süreç nasıl işliyor ve rapor nekadar sürede çıkıyor. Ücretleri hakkında ve süreç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi:)
bilgi alabildiniz mi acaba ?

Çok sevindim hayırlı olsun . Ali hoca sanırım özel sağlık hastanesinde artık ama ege üniversitesinde de görev yapıyor mu acaba şuan?
Bir de maliyet ne kadar acaba görmüştünüz mu
evet canım ege üniversitesinde de görev yapıyor. ben ege üniversitesinde özel randevu alarak gidiyorum.

Rapor cikti haftaya gidip goruscem. 😊
bende haftaya gideceğim tüp bebek için bilgi almak için. ilk defa olduğu için aşamaları ve maliyeti hakkında bilgi sahibi değilim onu öğrenmek istiyorum ali hocadan. siz ali hocada daha önce bi tedavi süreciniz oldu mu?

bende haftaya gideceğim tüp bebek için bilgi almak için. ilk defa olduğu için aşamaları ve maliyeti hakkında bilgi sahibi değilim onu öğrenmek istiyorum ali hocadan. siz ali hocada daha önce bi tedavi süreciniz oldu mu?
Benim tedavi surecim alsancakta dr haluk erkur tarafindan oldu. Ali hocaya kasik agrilarim icin gitmistim. Oda cocuk olursa azalir dedi. 3 yillikta evli oldugum vecdaha once ameliyat gecmisim oldugu icin tup bebrk onerdi direk. Sagolsun ilac raporu cikarttirdi ilk once. Kendisininde ozel saglik hastanedine gectigini orda tup bebek tedavisi uyguladigini soyledi. Egede bu surec pandemiden dolayi cok agir ilerliyebilir dedi. Hazir oldugunda gel konusalim baska dilersen baska merkezlerde oneririm ona gore karar verirsin dedi. Ama fiyat almaktanda cok korkuyorum. Ucmus fiyatlar

Benim tedavi surecim alsancakta dr haluk erkur tarafindan oldu. Ali hocaya kasik agrilarim icin gitmistim. Oda cocuk olursa azalir dedi. 3 yillikta evli oldugum vecdaha once ameliyat gecmisim oldugu icin tup bebrk onerdi direk. Sagolsun ilac raporu cikarttirdi ilk once. Kendisininde ozel saglik hastanedine gectigini orda tup bebek tedavisi uyguladigini soyledi. Egede bu surec pandemiden dolayi cok agir ilerliyebilir dedi. Hazir oldugunda gel konusalim baska dilersen baska merkezlerde oneririm ona gore karar verirsin dedi. Ama fiyat almaktanda cok korkuyorum. Ucmus fiyatlar
aynen canım bende fiyat konusunda korkuyorum. fiyatlar çok artmış. hızlı ilerlemesi için sağlık hastanesinde de yapıyormuş sanırım. haftaiçi bakalım gidip konuşayım.nasıl bir yol izlemeyi önerecek. ali hocayı çok seviyorum çok ilgili alakalı motive eden bir yapısı var. inşallah sonucumuzda olumlu olur. ben bi kere aşılama oldum 2. aşılamayı olmadan tüp bebeğe geçtiğim zaman fiyat artıyormuş. bakalım ne kadar diyecek

aynen canım bende fiyat konusunda korkuyorum. fiyatlar çok artmış. hızlı ilerlemesi için sağlık hastanesinde de yapıyormuş sanırım. haftaiçi bakalım gidip konuşayım.nasıl bir yol izlemeyi önerecek. ali hocayı çok seviyorum çok ilgili alakalı motive eden bir yapısı var. inşallah sonucumuzda olumlu olur. ben bi kere aşılama oldum 2. aşılamayı olmadan tüp bebeğe geçtiğim zaman fiyat artıyormuş. bakalım ne kadar diyecek
gittikten sonra benide bilgilendirirmisiniz. ALLAH yardimcimiz olsunn. Zor bir surec olacagi kesin. Hem maddi hem manevi. Ben asilama bile olmadim. Bir onceki doktorum zaman kaybi asilama dedi. Direk tup bebek yaptir demisti

gittikten sonra benide bilgilendirirmisiniz. ALLAH yardimcimiz olsunn. Zor bir surec olacagi kesin. Hem maddi hem manevi. Ben asilama bile olmadim. Bir onceki doktorum zaman kaybi asilama dedi. Direk tup bebek yaptir demisti
Benim herhangi hiç bir sıkıntı yok, rahim filmi, hormonlar , sperm , adet düzeni, smear , amh hepsi iyi canım . Ama gebelik hiç oluşmadı. Doktor bile aşılamadan umutluydu benden aöa olması malesef😌 döllenme olmuyor bi türlü bitkisel de çok şey denedim ama hiç bi şekilde 2 senedir gebelik olmadı🙁 tabi canım haber ederim

Benim herhangi hiç bir sıkıntı yok, rahim filmi, hormonlar , sperm , adet düzeni, smear , amh hepsi iyi canım . Ama gebelik hiç oluşmadı. Doktor bile aşılamadan umutluydu benden aöa olması malesef😌 döllenme olmuyor bi türlü bitkisel de çok şey denedim ama hiç bi şekilde 2 senedir gebelik olmadı🙁 tabi canım haber ederim
Benimde 2 yila kadar ayni tuplerde hormonlarda rahimde birsey yoktu. 2 yildan sonra gecirdigim bir amelitay yuzunden tuplerde yapisiklik olmaya basladi. Hakkimzda hayorlisi ins :(

Kızlar merhaba benim eşimden kaynaklı hamile kalamıyorum ege üniversitesi inferlite bölümüne başvurmaya düşünüyorum nasıl oluyor süreç ücretli mi ne kadar ücreti hiç birşey bilmiyorum eşimle gideceğiz bana yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba benim eşimden kaynaklı hamile kalamıyorum ege üniversitesi inferlite bölümüne başvurmaya düşünüyorum nasıl oluyor süreç ücretli mi ne kadar ücreti hiç birşey bilmiyorum eşimle gideceğiz bana yardımcı olur musunuz?
Cuma gunu detayli gidip gorusecegim. Bildigim kadariyla en az 3 yillik evli olmak ve 2 kez asilama yapmak gerekiyor. Ya da kadinin hamile kalmaya engel durumu olmasi lazim. Tup tikanikligi gibi. Onun disinda cokta bilgim yok. Ilac raporu verdiler bana. Ordada bircok evrak istediler

Cuma gunu detayli gidip gorusecegim. Bildigim kadariyla en az 3 yillik evli olmak ve 2 kez asilama yapmak gerekiyor. Ya da kadinin hamile kalmaya engel durumu olmasi lazim. Tup tikanikligi gibi. Onun disinda cokta bilgim yok. Ilac raporu verdiler bana. Ordada bircok evrak istediler
Anladım canm başka bir hastanede 1 defa aşılama denedim tekrar aşılama denemek istiyorum ege de

Back
X