Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesi tüp bebk merkezine giden arkadaşlr bakarmısın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de geçen ay eşimle ege ünv. tüp bebek merkezine başvurduk. gerekli tahlillleri yaptırdık ve alınacak kararı bekledik.geçen hafta eşimi aramışlar ve benden rahim filmi istemişler. Adetinin ilk günü arasın demişler.Ancak sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye film çekildiğini söylemişler. eğer o 3 kişi arasında olamazsam kendiniz dışarda çektirin getirin diyorlar.Dışarı da sordum 550 tl imiş ücreti.Hiç birşey anlamadım. Hastane haftada sadece 3 kişiye mi film çekiyor.Başvuran onca kişi ne yapıyor? Bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba? Biz şu ana kadar pek memnun kalmadık ünv. den.Sorularımıza muhatap bulamıyoruz.8 yıllık evliyiz ve daha fazla beklemek istemiyoruz. Özele gitsek daha mı iyi olur bilemedim.

Biz de geçen ay eşimle ege ünv. tüp bebek merkezine başvurduk. gerekli tahlillleri yaptırdık ve alınacak kararı bekledik.geçen hafta eşimi aramışlar ve benden rahim filmi istemişler. Adetinin ilk günü arasın demişler.Ancak sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye film çekildiğini söylemişler. eğer o 3 kişi arasında olamazsam kendiniz dışarda çektirin getirin diyorlar.Dışarı da sordum 550 tl imiş ücreti.Hiç birşey anlamadım. Hastane haftada sadece 3 kişiye mi film çekiyor.Başvuran onca kişi ne yapıyor? Bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba? Biz şu ana kadar pek memnun kalmadık ünv. den.Sorularımıza muhatap bulamıyoruz.8 yıllık evliyiz ve daha fazla beklemek istemiyoruz. Özele gitsek daha mı iyi olur bilemedim.

canım zaten 5-10 dk lık işlem için günde 3 kişilik sınırlama saçma,bence yoktur öyle birşey,ben bugün çektirdim ve tedavim egede başlamak üzere evraklarımı filmimi toplayıp ptesi vereceğim dosyaya eklenmesi için.bana da isterseniz dışarda çektirin dediler ben ilkini çınarlı özel doğum da 400 tl çektirdim genel aneztezili.bugünkünü şifa da çektirdim ama bu lokal aneztezi yani bölgesel uyuşturmayla oldu ama kolaydı fiyatı da 231 tl.bence hiç vakit kaybetmeden git çektir evraklarını biran önce tamamla. ege de uyuşturmuyorlar bir arkadaşım var orada çektirmiş canımdan can gitti sandım diye tarif etmişti.zaten kasılmalar da oluyormuş ve sonucu etkiliyormuş,

ayrıca muhattab bulamamak konusunda da haklısın.ben kamu kurumlarında iş yapmaya çalışmaktan artık bunalmış durumdayım zaten.daha geçengün kan tahlillerim için gittim.her gittiğimde zaten biryerlerin yeri değişiyormuş,hormon tahlilini aldıkları yere seroloji testleri nerde yapılıyor dedim zemin katta diyor.kanı da elime verip aşağıda kan almaya ver dedi.ya desene ikisi de aynı yerde diye kalktım nerelerde ne aradım..gerçi bende de hata kan verdiğimde sormalıydım ama önceki yeri hastanenin giriş kapısının karşısındaki koridordaydı.zaten ameliyat olacağım dönemde bile koşuşturmayla 6 ay sonrasına sıra vermişlerdi.amaan ne bileyim ya vallahi sıkıldım bir an ön ce tedavimize başlansın offffffffffffff,,şöyle çook paramız olsa yada refah düzeyi biraz daha üst lerde olsa da bu kadar eziyeti çekmeden özellerde halletsek yada tüp bebek fiyatları düşse keşkeeee

ayrıca muhattab bulamamak konusunda da haklısın.ben kamu kurumlarında iş yapmaya çalışmaktan artık bunalmış durumdayım zaten.daha geçengün kan tahlillerim için gittim.her gittiğimde zaten biryerlerin yeri değişiyormuş,hormon tahlilini aldıkları yere seroloji testleri nerde yapılıyor dedim zemin katta diyor.kanı da elime verip aşağıda kan almaya ver dedi.ya desene ikisi de aynı yerde diye kalktım nerelerde ne aradım..gerçi bende de hata kan verdiğimde sormalıydım ama önceki yeri hastanenin giriş kapısının karşısındaki koridordaydı.zaten ameliyat olacağım dönemde bile koşuşturmayla 6 ay sonrasına sıra vermişlerdi.amaan ne bileyim ya vallahi sıkıldım bir an ön ce tedavimize başlansın offffffffffffff,,şöyle çook paramız olsa yada refah düzeyi biraz daha üst lerde olsa da bu kadar eziyeti çekmeden özellerde halletsek yada tüp bebek fiyatları düşse keşkeeee

Teşekkür ederim tolunay35, daha regl olmadığım için arayamadım ege'yi.Ama pek umudum yok randevu alabileceğim konusunda.Ama şifayı söylediğin iyi oldu.Reglolduğumda orda çektireyim bende.Umarım orda da randevu konusunda sıkıntı çıkarmazlar.Bende seninle aynı fikirdeyim Keşke özellerde bu işlem çok maliyetli olmasa da sorunumuz insan gibi çözümlense. sana tedavinde kolaylıklar dilerim.Umarım daha fazla uğraşmadan bebeğinize kavuşursunuz.

Arkadaşlar merhaba egeye gitmek isteyen arkadaşlara söyleyebileceğim SAKIN GİTMEYİN demek olur..
Ben orda aşılama oldum eşimde morfoloji bozukluğu var %4 böyle rezil bir yeri hayatımda görmedim tamam Türkyenin ilk tüp bebek kliniği olabilir eskiden iyide olabilir ancak bana göre bakabileceklerinden fazla hasta alıyorlar içerisi dahiliye polikliniği gibi tıklım tıklım..Ne cevap veriyorlar ne bilgi ..Ben 10 ayda doktorumu bir kere görmedim sağolsun hemşireler öğrenmişler işi aşılamayı da onlar yaptı aşılamada doktor yoktu..Benim raporum var raporu burdan çıkardım ama raporuda vermiyorlar dışarıya yani raporu buradan alırız özele gideriz derseniz onuda yapamazsınız..zaten hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz çok gergin ve boğucu bir ortamı var insan kendini ne rahat nede özel hissediyor..Sperm sayısı ve hareketliliği iyiyse devletin koştuğu şartla önce 3 aşılama yapıyorlar tutmazsa tüp bebeğe geçiyorlar kullandıkları kataterden yatak pedine kadar size aldırıyor üstüne bağış diye para alıyor birde makbuz kesiyorlar bağışı yapmazsan aşılamayı da yapmıyorlar ..Sekreterleri de hemşireleri de profösör gibiler..Her seferinde alttan muayene yapıyorlar ki buda ayrı psikoloji bozuyor.
İllaki burada hamile kalan memnun kalan insanlarda vardır ama çoğunluğun benim görüşlerimi paylaştığına da eminim..

Ben zaten ilaçlardı bağıştı malzeme parasıydı 500 lirayı geçkin verdim zaten aşılama 750 -1000 tl arası ..500 tl için bu kadar sıkıntı çektiğinize değeceğini düşünmüyorum..
Şimdi İzmir de Reşat Bozoklar la tedavime başladım çok çok memnunum tutmasa da kafam rahat yumurtalık takibi için ultrasonla muayene oluyorum ....birde morfoloji bozukluğu olan her hastada da aşılama yapılmıyormuş morfolojide ne kadar bozukluk varsa o kadar olasılık düşüyormuş bunu da sonradan öğrendik..Bu ay aşılama son denememiz sonrasında tutmaz ise yine aynı doktorumla tüpbebeğe geçmek istiyorum..

Arkadaşlar merhaba egeye gitmek isteyen arkadaşlara söyleyebileceğim SAKIN GİTMEYİN demek olur..
Ben orda aşılama oldum eşimde morfoloji bozukluğu var %4 böyle rezil bir yeri hayatımda görmedim tamam Türkyenin ilk tüp bebek kliniği olabilir eskiden iyide olabilir ancak bana göre bakabileceklerinden fazla hasta alıyorlar içerisi dahiliye polikliniği gibi tıklım tıklım..Ne cevap veriyorlar ne bilgi ..Ben 10 ayda doktorumu bir kere görmedim sağolsun hemşireler öğrenmişler işi aşılamayı da onlar yaptı aşılamada doktor yoktu..Benim raporum var raporu burdan çıkardım ama raporuda vermiyorlar dışarıya yani raporu buradan alırız özele gideriz derseniz onuda yapamazsınız..zaten hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz çok gergin ve boğucu bir ortamı var insan kendini ne rahat nede özel hissediyor..Sperm sayısı ve hareketliliği iyiyse devletin koştuğu şartla önce 3 aşılama yapıyorlar tutmazsa tüp bebeğe geçiyorlar kullandıkları kataterden yatak pedine kadar size aldırıyor üstüne bağış diye para alıyor birde makbuz kesiyorlar bağışı yapmazsan aşılamayı da yapmıyorlar ..Sekreterleri de hemşireleri de profösör gibiler..Her seferinde alttan muayene yapıyorlar ki buda ayrı psikoloji bozuyor.
İllaki burada hamile kalan memnun kalan insanlarda vardır ama çoğunluğun benim görüşlerimi paylaştığına da eminim..

Ben zaten ilaçlardı bağıştı malzeme parasıydı 500 lirayı geçkin verdim zaten aşılama 750 -1000 tl arası ..500 tl için bu kadar sıkıntı çektiğinize değeceğini düşünmüyorum..
Şimdi İzmir de Reşat Bozoklar la tedavime başladım çok çok memnunum tutmasa da kafam rahat yumurtalık takibi için ultrasonla muayene oluyorum ....birde morfoloji bozukluğu olan her hastada da aşılama yapılmıyormuş morfolojide ne kadar bozukluk varsa o kadar olasılık düşüyormuş bunu da sonradan öğrendik..Bu ay aşılama son denememiz sonrasında tutmaz ise yine aynı doktorumla tüpbebeğe geçmek istiyorum..

size sonuna kadar katılıyor 3 yıl gittim geldim.............:43:

size sonuna kadar katılıyor 3 yıl gittim geldim.............:43:

arkadaşlara katılıyorum,2 tüp bebek denemem de orda oldu...çok ilgisizler,sadece embriyolog bir bayan ve 1-2 hemşiresi çok tatlıydı...gerisi öfff pöfff havasında...azarlıyolar yeri geldiğinde,sen kimsin de azarlıyosun,hiçbirimiz orda tamamen bedava tüp bebek falan yaptırmıyoruz ki...her denemede sadece 1 milyar para yatırıyosun hastaneye...diğer masrafları da cabası arkadaşların dediği gibi...doktorla birebir görüşemiyosun ki zaten belli bir doktorun da yok,kim denk gelirse o gün...tabii memnun kalanlar da vardı illa ki..bilemiyorum orda pozitif sonuç alan da gördüm,hatta biri doğum bile yaptı,aynı gün transfer yaptırmıştık...nasip kısmet bu işler ama arkadaşlar devlet hakkımızı kullanıp orda yaptırıcaz diyosanız ve önemli de bir probleminiz varsa özellikle ( bizim gibi ) hiç hiç gitmeyin derim..iyi bir merkeze gidin,ilaçlar en azından ücretsiz olur,devlette deniyim,olmazsa özele giderim demeyin,biz o hatayı yaptık çünkü.ege'de 2 yılım boşa gitti diyebilirim..haaa aklıma geldi ilk denememde sonucu orda öğrendim,negatif tabii,sonucu alınca artık hangi doktor rast gelirse tabii aldı bizi karşısına olmamış,bilmem ne ,öyle sıradan ucuz konuştu ki,biz zaten yıkılmışız,ağladık,ağlıcaz,onun o lakayt tavrına deli oldum,doktoru boğasım geldi..insan bi moral verir..sormasam ilaçlar hakkında bile bilgi vermiyodu nerdeyse..öküz yani anlıyacağınız...bunlar benim yaşadıklarım doğrultusundaki fikirlerim...şansınız bol olsun arkadaşlar...

Meraba,
Bizde özel klinikte aşılama yaptırdık sorunu bilmiyorduk daha tutmadı tabi sorunumuz morfoloji bozukluğu sperm azlığıymis egeye gittik şimdilik memnunum takip ediyorlar arayıp bilgilendiriyorlar bu konunun istismara açık olduğunu düşünüyorum ve devlete gidilmesinden yanayım tabi bizde merak ettiğimiz herşeyi soruyoruz ve sabırla cevap alıyoruz tabiki kalabalık sıra bekliyorsunuz sonuçta üniversitehhastanesi gelişmeleri yazarım bence bu kadar olumsuz olmayın sonuç alan çok insan var hemşirelerin tecrubesine güvenin okadar çeşit insan geliyor ki bence. çok sabirlilar bile siz derdinizi güzel anlatin ve sorun arastirin sabredin rabbim isteyen herkese hayirlisini versin

cok olmus ama merak ettim. Ege den sonuc alan var mi?

Back
X