- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.601
Rica ederim canim senin baya testlerin tamsa daha cabuk olur .benim 9 embyom genetge gtti ve 1 saglikli geldi transfer icin gittgimzdede embryolg o 1 embryonunda transfer etsekte tutmaz dedi gelisimi yavasladi dedi ve ege hanima sordu oda uygun gormediallah razı olsun canım uzun uzn açıklamışsın allah bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende zaten artık boşa oyalanmak istemediğim için orayı istedim ne varsa araştırılsın ne yapılacaksa ona göre yapılsın da çözüm varsa olsun.benimde pıhtılaşmam var onun için egeye gitmiştim genetik testimde yapılmştı rahim filmim hormon sonuçlarım da var bakalım ne isterlerse yapcam artık.allah kucaklaımızı boş bırakmasın.
yapilamadi.ozellerde olsaydi eminim koyarlardi . elimiz bos donduk transfer olmaynca paranin bir miktarini iade alabiliyorsun ( tabi raporun yoksa ucretli hastaysan )ertesi ay kendiligimden hamile kaldim.insallah sizinde surprznz olur bu surecte denemeye devam edin.egeye guvendim ben herseyi takip etmeleri hosuma gtti.ozeller bi cok seyi atlayabiliyor.