Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çok teşekkürler yanıtın için elbette yardimci oldun ya burdan gelecek en ufak.bir destek bile Moral olacak bana. Çevremde yok şu söyle yok bu böyle diyenlerden bıktım. Benim acımı ancak benim gibi olanlar bilir.burda okumuştum bir yerde tüpler açıksa ve spermlerde sorun yoksa aşılama yaparlar diye. Ama iğneli asilamayi ilk defa sizden duydum şimdi. 20 haziranda ege ye gideceğim. Orda gerekli testleri isterler sanırım. Esimde sorun yok benim yumurta rezervi önemli. Bu arada yaşım da 36. Gün geçtikçe azalıyor tabi yumurtlama.rapor çıkarsa ege hanima devam edebilirim. Ama çıkmazsa bütçemiz ancak raporsuz tüp bebeği karsilayacak kAdar. Sizinde inşallah asilamaniz güzel geçer ve mujdeli haberi alırsınız.Aşılama da ne kadar ucret gidiyor netlesince yazarsaniz mennun olurum.Desteginiz için teşekkürler.Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah.
Ben özele gittim ilk önce gel aşılama yapalım dedi ne tuplere baktı nede troid ne hormon.. klomenle yani hapla aşılama yapcakti 1000 tl gibi fiyat gitcekti.sonra öğrendim ki klomenle olan asilama devletde gecerli degilmis tup bebek icin rapora yaramıyor yani.sonra ege hanıma başladım troid biyopsi hormonlar derken şükür aşılamaya geldik:) ege hanıma aşılama için 190 tl muayne 165 tl verdim aşılamaya gelene kadar 2 muayne 1 kontrol oldum .ilaçlar bakalim yarın belli olcak 8 gün iğne vuruldum. Eğer adetin muayne tarihine yakınsa hormon testlerini ve AMH testini yaptır derim. AMH içinde 140 tl verdim bilgin olsun:) rapor cikartman gerekirse 2 aşılama yaparlar bunuda belli kısmını devlet karşılıyor tüp bebek icn daha iyi olur. Özel e gidip bütün paranı oraya yatırma bence.evet biraz beklemek zorundayız hastanede ama olsun bebiş gelcek insallah:)

Ben özele gittim ilk önce gel aşılama yapalım dedi ne tuplere baktı nede troid ne hormon.. klomenle yani hapla aşılama yapcakti 1000 tl gibi fiyat gitcekti.sonra öğrendim ki klomenle olan asilama devletde gecerli degilmis tup bebek icin rapora yaramıyor yani.sonra ege hanıma başladım troid biyopsi hormonlar derken şükür aşılamaya geldik:) ege hanıma aşılama için 190 tl muayne 165 tl verdim aşılamaya gelene kadar 2 muayne 1 kontrol oldum .ilaçlar bakalim yarın belli olcak 8 gün iğne vuruldum. Eğer adetin muayne tarihine yakınsa hormon testlerini ve AMH testini yaptır derim. AMH içinde 140 tl verdim bilgin olsun:) rapor cikartman gerekirse 2 aşılama yaparlar bunuda belli kısmını devlet karşılıyor tüp bebek icn daha iyi olur. Özel e gidip bütün paranı oraya yatırma bence.evet biraz beklemek zorundayız hastanede ama olsun bebiş gelcek insallah:)
Senin adına çok sevindim.EN azından sorun bulununca çözüme daha kolay ulaşılıyor. Benimde aşilama diyecekler gibi geliyor.Ama bakalım. Amh testini burada yaptirabilcegim bir yer yok hatta özel hastane bile yok adetim de cumartesi bitecek şu An adetliyim. Napalım geç olsun da güç olmasın artık salı gününü bekliyorum bende. Yarın için dualarım seninle inşallah hayırlı haberler alırız

Senin adına çok sevindim.EN azından sorun bulununca çözüme daha kolay ulaşılıyor. Benimde aşilama diyecekler gibi geliyor.Ama bakalım. Amh testini burada yaptirabilcegim bir yer yok hatta özel hastane bile yok adetim de cumartesi bitecek şu An adetliyim. Napalım geç olsun da güç olmasın artık salı gününü bekliyorum bende. Yarın için dualarım seninle inşallah hayırlı haberler alırız
Şu aşılama aşamasına gelmek bile benm için meseleydi. Okdar yoruldum ki milletin dedikleri laflardan çocuğun olmuyo bak bunuda dene diye tavsiyelerinden..gercekten bazen sadece dua edebiliyoruz..allah razı olsun duan için. Inşallah güzel haberlerle geliriz :anneadayı:

Arkadaşlar benim de yarın kontrolüm var. Ptesiden beri iğnemi vuruluyorum. Ben kendim yapamıyorum arkadaşlarım yapıyo. Ama dün azıcık arkadaş tam batırmadığı için dışarı aktı bundan dolayı tedirgin oldum biraz. Bakalım yarın neler söylenecek merakla bekliyorum. Bana dua edin

Arkadaşlar benim de yarın kontrolüm var. Ptesiden beri iğnemi vuruluyorum. Ben kendim yapamıyorum arkadaşlarım yapıyo. Ama dün azıcık arkadaş tam batırmadığı için dışarı aktı bundan dolayı tedirgin oldum biraz. Bakalım yarın neler söylenecek merakla bekliyorum. Bana dua edin
Canım bişey olmaz hiç tedirgin olma.beni ilk iğneden tam bir hafta sonra kontrole çağırmışlardı.ne güzel seni erken çağırmışlar.güzel haberler al inşallah...

İnşallah.çocuk isteyen kim olursa olsun olumlu olunca kendimin olmuş gibi seviniyorum
Bugün aşılamami oldum hayırlısıyla..bundan sonra sonrası bolca dua ve tevekkül:) ilaçlara gelince 8 gün iğne fostimon kullandım nide 2 tane ovitrelle iğne için 170 tl verdim arkdaşım. Ege hanimada 190 tl verdim.yani normal prosedürden gidersen en fazla 200 yada 250 tl verirsin aşılama için. Buarada o iğneden geri gelme durumu bende de illaki oldu hiç dert etmeyin yumoslar gelişiyor:)

Bugün aşılamami oldum hayırlısıyla..bundan sonra sonrası bolca dua ve tevekkül:) ilaçlara gelince 8 gün iğne fostimon kullandım nide 2 tane ovitrelle iğne için 170 tl verdim arkdaşım. Ege hanimada 190 tl verdim.yani normal prosedürden gidersen en fazla 200 yada 250 tl verirsin aşılama için. Buarada o iğneden geri gelme durumu bende de illaki oldu hiç dert etmeyin yumoslar gelişiyor:)
Hayırlı olsun canım.umarım mutlubsona ulaşırsın.test günü ne zaman

Hayırlı olsun canım.umarım mutlubsona ulaşırsın.test günü ne zaman
Inşallah canm benm 29 haziran dedi ama o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Zaten adet tarihine denk geliyor.asilama çoğu kişide olumsuz oluyor diye okudum ama inşallah bu çabalar boşa gitmez .

Inşallah canm benm 29 haziran dedi ama o zamana kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Zaten adet tarihine denk geliyor.asilama çoğu kişide olumsuz oluyor diye okudum ama inşallah bu çabalar boşa gitmez .
Hiç belli olmaz canım.aşılamaylada hamile kalan çok.iyi düşün iyi olsun.

Hakkınızda hayirlisi olsun inşallah. Dualarımız sizinle

Haydi hayırlısı bakalım olumlu düşün olumlu olsun. Bende çok duydum asilama ile bebek sahibi olanları. Rabbim sana da isteyen herkese de yasatsin bu sevinci

Hayırlısı olsun canım. Tabi ki aşılamayla da olanlar var en yakınımda abimin eşi yengem. Ben de yaptırdım aşılama geçen yıl haziranda hatta yemgeöle bir kaç gün arayla yaptırdık. Benim olmadı ama yiğenim şuan 1 yaşında:))) olumlu düşün iyi olsun...allah isteyen herkese versin

Canım bişey olmaz hiç tedirgin olma.beni ilk iğneden tam bir hafta sonra kontrole çağırmışlardı.ne güzel seni erken çağırmışlar.güzel haberler al inşallah...
Ben de en kötü 1 gün daha fazladan kullanmak zorunda kalırım diye düşündüm ama yine de kafama takıldı tabi:)) neyse ki yarın kontrol var da söylerler bir şeyler... ama sizden de duymak iyi geliyo. Bu arada senin durumlar nasıl test güni 23 haziranmıydı yanlış mı hatırlıyorum

Ben de en kötü 1 gün daha fazladan kullanmak zorunda kalırım diye düşündüm ama yine de kafama takıldı tabi:)) neyse ki yarın kontrol var da söylerler bir şeyler... ama sizden de duymak iyi geliyo. Bu arada senin durumlar nasıl test güni 23 haziranmıydı yanlış mı hatırlıyorum
Evet canım 23 haziran.sanki adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor.birde göğüslerim hassaslaşmıştı.onlarda normale dönüyor.bilemedim ama hiç pozitif düşünemiyorum

Evet canım 23 haziran.sanki adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor.birde göğüslerim hassaslaşmıştı.onlarda normale dönüyor.bilemedim ama hiç pozitif düşünemiyorum
Çok fazla yazamıyorum gruba ama lütfen siz bize umut olun ve pozitif düşünün çabalarımız boşa gitmesin ben de nasipse pazartesi sulu ultrasona giricem ve kurula gidecek dosyam Ege hanım direk mikroenjeksiyon dedi zaten sanırım kuruldan da bu sonuç çıkacak. Dualarım sizinle sağlıcakla umutla kalın.

Bence belirtilere hiç takılma çevremde çok fazla belirti olmadan hamile olduğunu öğrenenler oldu. O belirtiler ilacın etkisindendir ilacın etkisi azaldıkça onlarda azalacak fakat sonra hamilelik belirtilerin başlayacak Olumlu düşünmek çok zor bizler için bu saatten sonra seni anlıyorum. En iyisi hiç bir şey düşünmemek çünkü olan oldu zaten senin düşüncen bir şeyi değiştirmeyecek. Ben öyle yapıyorum adım attım benden istenenleri yapıyorum ama olumlu sonuç almak takdir yapabileceğim bir şey yok:))) inş hepimiz güzel haberleri tez zamanda alırız

Ben bugün gittim kontrole sağda ve solda yumurtalarım varmış tam anlamadım ama 10 tanr filan galiba. Bazıları büyük bazıları küçükmüş daha dolayısıyla ilaca devam ve ptesi günü tekrar kontrol
Hadi inşallah sağlıklı yumurtalar kaliteli embriyoların olsun inşallah canım:dua:

Back
X