- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.001
Ben özele gittim ilk önce gel aşılama yapalım dedi ne tuplere baktı nede troid ne hormon.. klomenle yani hapla aşılama yapcakti 1000 tl gibi fiyat gitcekti.sonra öğrendim ki klomenle olan asilama devletde gecerli degilmis tup bebek icin rapora yaramıyor yani.sonra ege hanıma başladım troid biyopsi hormonlar derken şükür aşılamaya geldik:) ege hanıma aşılama için 190 tl muayne 165 tl verdim aşılamaya gelene kadar 2 muayne 1 kontrol oldum .ilaçlar bakalim yarın belli olcak 8 gün iğne vuruldum. Eğer adetin muayne tarihine yakınsa hormon testlerini ve AMH testini yaptır derim. AMH içinde 140 tl verdim bilgin olsun:) rapor cikartman gerekirse 2 aşılama yaparlar bunuda belli kısmını devlet karşılıyor tüp bebek icn daha iyi olur. Özel e gidip bütün paranı oraya yatırma bence.evet biraz beklemek zorundayız hastanede ama olsun bebiş gelcek insallah:)Çok teşekkürler yanıtın için elbette yardimci oldun ya burdan gelecek en ufak.bir destek bile Moral olacak bana. Çevremde yok şu söyle yok bu böyle diyenlerden bıktım. Benim acımı ancak benim gibi olanlar bilir.burda okumuştum bir yerde tüpler açıksa ve spermlerde sorun yoksa aşılama yaparlar diye. Ama iğneli asilamayi ilk defa sizden duydum şimdi. 20 haziranda ege ye gideceğim. Orda gerekli testleri isterler sanırım. Esimde sorun yok benim yumurta rezervi önemli. Bu arada yaşım da 36. Gün geçtikçe azalıyor tabi yumurtlama.rapor çıkarsa ege hanima devam edebilirim. Ama çıkmazsa bütçemiz ancak raporsuz tüp bebeği karsilayacak kAdar. Sizinde inşallah asilamaniz güzel geçer ve mujdeli haberi alırsınız.Aşılama da ne kadar ucret gidiyor netlesince yazarsaniz mennun olurum.Desteginiz için teşekkürler.Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah.