Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çok teşekkürler, sağolsun buradaki arkadaşlar olmasa günlerce uğraşıcaktim.. tarif edildiği gibi deneyeceğim..öğrendiğim çok iyi oldu.. birde bu kontrol randevusu ile aynı anda normal randevusu alabiliyor muyuz..
Ben sana söylim sonuç göstermek için yine randevu alman gerekli..birde netten randevu aldığın muayene için sabah 7 gibi gidip endokrin kayıtta herkes gelip adını yaziyo oraya ismini yaz yoksa aksama kadar cikamazsin. Sonuç için de aynısını yap netten randevu al 12 gibi hastanede olup listeye adını yaz barkod al.yoksammm ben gibi 4 buçuğa kadar beklersin.birde utku bey çok iyi tavsiye ederim.randevu alırken bağlantı kesildi muhabbeti oluyo sakın yenileme geri tuşunu kullan. Ben 3 gün randevu alamamistim

Muayene için 10 gün sonra bidaha ki hakkin.sonuç 1 de başlıyor oda ayni sekilde 10ngun..Yani 12 gibi hastanede olup adını yazmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler, sağolsun buradaki arkadaşlar olmasa günlerce uğraşıcaktim.. tarif edildiği gibi deneyeceğim..öğrendiğim çok iyi oldu.. birde bu kontrol randevusu ile aynı anda normal randevusu alabiliyor muyuz..
Aynen buradaki arkadaşlardan yazilanlardan bende çok şeyler öğrendim. İkisini bir arada veriyor olması gerekli ben denemedim o yüzden bilmiyorum ne yazıkki umarım isleriniz rast gider

Muayene için 10 gün sonra bidaha ki hakkin.sonuç 1 de başlıyor oda ayni sekilde 10ngun..Yani 12 gibi hastanede olup adını yazmanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar çok soruyorum ama şunu anlamadım,endokrine ilk randevusu aldığında aynı güne kontrol için de randevu alabiliyor muyum yoksa ayrı bir gün mu alicam kontrol randevusunu.. sistemde bir günde bir randevu alabilirsiniz diyo ya ondan sordum..çok teşekkürler..
Ben sana söylim sonuç göstermek için yine randevu alman gerekli..birde netten randevu aldığın muayene için sabah 7 gibi gidip endokrin kayıtta herkes gelip adını yaziyo oraya ismini yaz yoksa aksama kadar cikamazsin. Sonuç için de aynısını yap netten randevu al 12 gibi hastanede olup listeye adını yaz barkod al.yoksammm ben gibi 4 buçuğa kadar beklersin.birde utku bey çok iyi tavsiye ederim.randevu alırken bağlantı kesildi muhabbeti oluyo sakın yenileme geri tuşunu kullan. Ben 3 gün randevu alamamistim

Arkadaşlar çok soruyorum ama şunu anlamadım,endokrine ilk randevusu aldığında aynı güne kontrol için de randevu alabiliyor muyum yoksa ayrı bir gün mu alicam kontrol randevusunu.. sistemde bir günde bir randevu alabilirsiniz diyo ya ondan sordum..çok teşekkürler..
Tek seferde 1 hakkin var netten..yani 10 içinde 1 muayane 1 sonuç hakkin var .ama ayrı ayrı alınıyor netten sira aldiktan sinra muayane için sabah 6 buçuk gbi (herkes orda oluyor hix merak etme) sonuç için öğlen 12 de orda olup ismini listeye yazarsan işin çabuk biter.endorin çok kalabalık ve yoğun biyer.

Tek seferde 1 hakkin var netten..yani 10 içinde 1 muayane 1 sonuç hakkin var .ama ayrı ayrı alınıyor netten sira aldiktan sinra muayane için sabah 6 buçuk gbi (herkes orda oluyor hix merak etme) sonuç için öğlen 12 de orda olup ismini listeye yazarsan işin çabuk biter.endorin çok kalabalık ve yoğun biyer.
Anladım, tahlil verdikten sonra kontrol için 12 de gidip adımı yazdircam listeye yani kontrol için netten gerekmiyor randevu..sanırsam muhtamalen galiba heralde yüksek ihtimal doğru anlamıs gibiyim gibi geldi bana.. çok teşekkür ederim..

Anladım, tahlil verdikten sonra kontrol için 12 de gidip adımı yazdircam listeye yani kontrol için netten gerekmiyor randevu..sanırsam muhtamalen galiba heralde yüksek ihtimal doğru anlamıs gibiyim gibi geldi bana.. çok teşekkür ederim..
Yok onun içinde netten randevu alman gerekli öğleden sonra başlıyor sırası. Buyuzden netten randevu aldıktan sonra öğlen gidip ismini yazcakcaksn.çok şahsına münhasır bir bölümdür kendisi:D eziyetini çok çektim:)

Merhaba kızlar bende eylül ekim gibi arayıp randevü alacağım kısmetse .Eşimde sperm sayı düşüklüğü var kürler ilaçlar vs çok fazla artış yapmadı malesef bendede hafif pco var 1 buçuk yıldır doğal yollarla kısmet olmadı malesefki .Sonunda bizde tüp bebek sürecine karar verdik.İlk etapta üniversiteyi tavsiye etti bir çok kişi . Yanlız prosedür nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar anlatabilir mi rica etsem.

Merhaba. Kusura bakmayın bugün kosturmaktan giremedim siteye.sabah 8 gibi orada idik bizde. Orda iseniz mutlaka gormussunuzdur. Demiştim ben kilolu biriyim diye. O AN orda bulunanlarin en kilolusu bendim belki animsarsiniz.Dosyamiz açıldı allahın izni ile.kan tahlilleri muayene falan derken zaman geçti. Kilodan dolayı endokrine yönlendirildim. Yarına ancak randevu alabildim. Ben kilo verirken sanırım heyet de evrakları inceleyecekmis eşime öyle demişler. Adetin 2 yada 3. Günü geleceğiz tekrar. Bu arada amh testi istediler. İnternette bir kac laboratuvar buldum biolab varmış oraya yaptırdım 120 tl ye 2 saat içinde sonucu aldık. 2.38 çıkmış benim sonuç. Referans aralıkları var ama ben birsey anlamadım umarım iyidir. Amh sonucu ile ilgili bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim. Sizin gününüz nasıl geçti umarım hersey yolundadır.
Merhabalar, ben de giremedim git gel git gel koşturmaktan. Tam hatırlayamadım ama bir tahminim var sizinle ilgili gözlük kullanıyor musunuz? Bu arada ben bugün yumurta toplattım ama kaç gündür git gel halindeyim. Bakalım artık darısı transfere ve olumlu sonuçlar görmeye

Merhaba kızlar bende eylül ekim gibi arayıp randevü alacağım kısmetse .Eşimde sperm sayı düşüklüğü var kürler ilaçlar vs çok fazla artış yapmadı malesef bendede hafif pco var 1 buçuk yıldır doğal yollarla kısmet olmadı malesefki .Sonunda bizde tüp bebek sürecine karar verdik.İlk etapta üniversiteyi tavsiye etti bir çok kişi . Yanlız prosedür nasıl işliyor hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar anlatabilir mi rica etsem.
Hayırlısı olsun canm.esimde sperm azlığı varsa ve sende de pco varsa muhtemelen direk tüp yaparlar .nornalde rapor cikartman için en az iğneli 2 aşılama istiyorlar (bendeki gibi )Ama sizin durumu daha sıkıntılı görurse direk tuo bebek başlarsın.eylulde gitmeyi düşünüyorsan daha öncesinden ara ağustos gibi çünkü ileri tarihe veriyolar çok yoğun olduğu için.ilk muayenede eşinle birlikte gidip birtakım tahliller yaptiriyorsun. Amh testi ve hsg istiyolar onları dışarda yaptırman gerek.butun tahlillerini teslim ettiğinde konseye gidiyor dosyan. seni en geç 2 hafta icinde arayıp hangi tedaviyle başlanacağını bildiriyor. Sonrasında hayırlısı :)

Yok onun içinde netten randevu alman gerekli öğleden sonra başlıyor sırası. Buyuzden netten randevu aldıktan sonra öğlen gidip ismini yazcakcaksn.çok şahsına münhasır bir bölümdür kendisi:KK70: eziyetini çok çektim:)

Himmm.:KK55: Ozaman şöyle tarif edeyim kafamda canlanıyor..bir gün önce. Netten polikliniğe binbir entrikayla randevusu alıyorum, sabah 6:30 da orada olup adımı yazıyorum.. tahlil verdikten sonra 12 gibi tekrar polikliniğe gidip adımı yazıyorum bu arada nete girip kontrol randevusu alıyorum.. bu arada tahlil için kan verirken siselerede adımı yazcam( garanti olsun:KK70:), giderken bindigim otobüsün koltuğunda yazmak istiyorum.. ben bu gazla aynı gün kontrolü yaptırmak için gerekirse adımı dağlara yazcam, o derece kafaya koydum..:KK71:

Şaka bir yana çok teşekkür ederim her şey için..aynı gün kontrolu yapamasamda baya bi yol kat etcem..inanıyorum..:KK73:

Himmm.:KK55: Ozaman şöyle tarif edeyim kafamda canlanıyor..bir gün önce. Netten polikliniğe binbir entrikayla randevusu alıyorum, sabah 6:30 da orada olup adımı yazıyorum.. tahlil verdikten sonra 12 gibi tekrar polikliniğe gidip adımı yazıyorum bu arada nete girip kontrol randevusu alıyorum.. bu arada tahlil için kan verirken siselerede adımı yazcam( garanti olsun:KK70:), giderken bindigim otobüsün koltuğunda yazmak istiyorum.. ben bu gazla aynı gün kontrolü yaptırmak için gerekirse adımı dağlara yazcam, o derece kafaya koydum..:KK71:

Şaka bir yana çok teşekkür ederim her şey için..aynı gün kontrolu yapamasamda baya bi yol kat etcem..inanıyorum..:KK73:
Yok iyle bi dunya ayni gün sonuç göstermek :halay::halay: veriyolarda 60 yaş üstüne:KK70: teşhislerim bu yönde ebelerin hepsi en önde oluyo çünkü:-)

Hayırlısı olsun canm.esimde sperm azlığı varsa ve sende de pco varsa muhtemelen direk tüp yaparlar .nornalde rapor cikartman için en az iğneli 2 aşılama istiyorlar (bendeki gibi )Ama sizin durumu daha sıkıntılı görurse direk tuo bebek başlarsın.eylulde gitmeyi düşünüyorsan daha öncesinden ara ağustos gibi çünkü ileri tarihe veriyolar çok yoğun olduğu için.ilk muayenede eşinle birlikte gidip birtakım tahliller yaptiriyorsun. Amh testi ve hsg istiyolar onları dışarda yaptırman gerek.butun tahlillerini teslim ettiğinde konseye gidiyor dosyan. seni en geç 2 hafta icinde arayıp hangi tedaviyle başlanacağını bildiriyor. Sonrasında hayırlısı :)

Çok teşekkür ederim canım ya . Evet bekleme süresini göze alarak eylülde gün alsam en geç kasıma verirler diye düşündüm çalışıyorum ancak kış ayı müsait olucak benim için. Ayhh umarım direk tüp denerler yaaa aşılama için çok ümit vermiyorlar ya zaten kader kısmet tabiki ama birde o süreçte git gel yapmak istemiyorum. Peki canım ilk randevüyü aldın gittin konseye girdin vs. tüp bebeğe geçiş yapıldı sonrasında ilaçlar kullanılıp 2 günde bir kontrole gidilecek sanırım o süreçte çok fazla bekleniliyor mu şey diyolar mesela sabahtan gidip akşama kadar bekleniliyor her defasında öylemi ?çalıştığım için o süreçte nasıl izin alıcam bilmiyorum herkezede anlatamıyosun malum:( Sen ne durumdasın peki şuan tedavi görüyor musun? Çok heyecanlıyım ben ya son olarak ta şeyi sorucam ege üni içersinde özel doktor mu seçmeliyim sence ege hanımı öneriyorlar genelde burda okuduğum kadarıyla . İlk etapta çok masraflıda olsun istemiyorum açıkcası yani özeldeki fiyatla aymı kapıya çıkacaksa eğer özel doktor seçmeyeyim diyorum hiç. Sen ne önerirsin ?

izmirie izmirie canm nasılsın test günün bugündü değil mi?
Dün testimi yapmış hastane 49 çıkmış.gebelik oluştu dediler canım.taburcu oldum ama sıkıntılarım geçmedi.gebelik oluştuğu için ohss bir süre daha devam edecekmiş.bayram sonrasına kontrole çağırdılar.şimdilik benden haberler bu kadar.

Çok teşekkür ederim canım ya . Evet bekleme süresini göze alarak eylülde gün alsam en geç kasıma verirler diye düşündüm çalışıyorum ancak kış ayı müsait olucak benim için. Ayhh umarım direk tüp denerler yaaa aşılama için çok ümit vermiyorlar ya zaten kader kısmet tabiki ama birde o süreçte git gel yapmak istemiyorum. Peki canım ilk randevüyü aldın gittin konseye girdin vs. tüp bebeğe geçiş yapıldı sonrasında ilaçlar kullanılıp 2 günde bir kontrole gidilecek sanırım o süreçte çok fazla bekleniliyor mu şey diyolar mesela sabahtan gidip akşama kadar bekleniliyor her defasında öylemi ?çalıştığım için o süreçte nasıl izin alıcam bilmiyorum herkezede anlatamıyosun malum:KK43: Sen ne durumdasın peki şuan tedavi görüyor musun? Çok heyecanlıyım ben ya son olarak ta şeyi sorucam ege üni içersinde özel doktor mu seçmeliyim sence ege hanımı öneriyorlar genelde burda okuduğum kadarıyla . İlk etapta çok masraflıda olsun istemiyorum açıkcası yani özeldeki fiyatla aymı kapıya çıkacaksa eğer özel doktor seçmeyeyim diyorum hiç. Sen ne önerirsin ?
Merhaba. Bende fikrimı belirtmek istedim umarım size yardimci olur. Bende ege hanim dan randevu almıştım özelden gideyim diye. Muayene ücreti önemli değil ama tüp bebek yapilirsa ekstra ücret alıyormuş ege hanim bizzat sekreteri söyledi. Zaten bende burda okuyup gördüm ekstra para alınacağını emin olmak için aradım doğruymuş eğer rapor çıkarsa verebilirim ama çıkmazsa bütçemiz ancak yeter. O yüzden normalden randevu alıp gittim. Salı günü idi hatta randevum. Çok ilgililer bıkmadan sorularinizi cevapliyorlar ben mennun kaldım. Kalbimi bozmayacagim artık. Veren allah sonucta elbette hekim farkı vardır ama onlar vesile diye düşündüm. Benim yan komsumda dokuz eylulde bir profa gitti ozelden 10000 o bulmus ilaclar falan hepsi bugun sonucu bakildi gebelik olusmadi. Nasip artik Bakalım bizde bekleyip göreceğiz. Hakkınızda hayirlisi olsun.

Dün testimi yapmış hastane 49 çıkmış.gebelik oluştu dediler canım.taburcu oldum ama sıkıntılarım geçmedi.gebelik oluştuğu için ohss bir süre daha devam edecekmiş.bayram sonrasına kontrole çağırdılar.şimdilik benden haberler bu kadar.
Hayırlı olsun inşallah bundan sonrası da güzel sonuçlar getirir. Üstteki yazılanlara istinaden size sorayım siz de Ege hanıma gittiniz ve raporluydunuz diye hatırlıyorum total de ne kadar gideriniz oldu

Hayırlı olsun inşallah bundan sonrası da güzel sonuçlar getirir. Üstteki yazılanlara istinaden size sorayım siz de Ege hanıma gittiniz ve raporluydunuz diye hatırlıyorum total de ne kadar gideriniz oldu
İnşallah canım.seninde tedavin güzel neticelenir.raporlu hastaydım.ben çok az ilaç kullandım ilaçla beraber 2200 gibi harcadım canım.

Bana ekstra hiçbir tahlil operasyon film gibi şeyler yapılmadı.daha önceden yapıldığı için ben hazır hastaydom.ilk 16 mayısta muayneye gittim dün gebelik haberini aldım.herşey çok hızlı gelişti hiç beklemedim.

:KK49:
İnşallah canım.seninde tedavin güzel neticelenir.raporlu hastaydım.ben çok az ilaç kullandım ilaçla beraber 2200 gibi harcadım canım.
Amin inşallah Yukarıda ki rakamlarla ilgisi Yok yani bende raporluyum kurula girmedi sperm çok düşük olduğu için adet dönemini bekliyorum tedaviye başlanacak ben direk Ege de başladım merakla bekliyorum sizin durumunuzu okuduktan sonra pko hastasıyım ve bizim gibilerde daha çok olduğunu okudum bir çok yerde ve çok korktum hayırlısını versin yaradan bu gümümüzü aratmasın inşallah hoşçakalın

Back
X