- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.181
güzel dileklerin için teşekkür ederim sevdalinka, en kısa zamanda Allahın da izniyle aranıza katılmak isterim,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, benim için sanırım bir mucize gerçekleşti.Biliyorsunuz geçen ayki tüp denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bizde 2. denemeyi ekimde yaptıralım dedik ve tatile gittik. Deli gibi eğlendik.Denizden, havuzdan çıkmadım, hopladım, zıpladım, ağır bavulları kaldırdım.Hep biyerlere uzandım yediklerime hiç dikkat etmedim veeee ben bu ay HAMİLEYİMMMM... Hala inanamıyorum.Dün akşamüstü idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çıktı akşamda kan verdim ve sonucum 243,5. Büyük Allahım bu hayırlı ayda sonunda bana da nasip etti.Binlerce şükürler olsun ona.İsteyen herkese nasip etsin inşallah. Şimdi hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim.Allahım sevincimi yarım bırakmaz inşallah.
AYYYY Canım nasıl sevindim anlatamam Allah çok büyük hiç ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor. Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla, mutlulukla inşallah. Bu arada beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Kafamı çok karıştırmamak için araştırma yapmamayı düşünüyorum yaz sonu direkt Ege Tüp bebeğe gideyim diyorum. 35 yaşından sonra mı 2 embriyo konuyor bu konuda bir bilgin var mı?
hestia
tüp bebektn sonra kendiliğinden gelen bebekler gerçekten tam bir mucize gibi geliyor bana da bu aşamaların beklemenin ne kadar zor olduğunu bildiği için heralde hiç tanımasakta birbirimizi sanki kendiimizmiş gibi yürekten seviniyoruz..Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına da alırsın inşallah bu arada ben de öğretmenim bebek özlemi çeken ne çok öğretmen varmış:) bu arada merak ettim sizin sorun neydi yani ne kadardır bekliyordunuz bebek için?cevaplarsan çok sevinirim en azından bizim içinde bir mucize gerçekleşirmi diye umutlanırız..
Çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıklı bir hamileliktir ve sonuna kadar gider.Çok tedirginim ama yapacak birşeyim yok.Kendimi ve varsa bebeğimi Allaha emanet ediyorum, hayırlısı olsun inşallah. Evet araştırdıkça kafası karışıyor insanın. Belki yazmışsındır ama bir sorun var mıydı sizde? Eğer önceden yaptırdığın tetkik,test sonuçların varsa onlarıda götür. Tekrar yapılmasına gerek kalmayabilir.Rapor çıkmasını beklemeyeceğin için işin uzun sürmeyebilir.35 yaşından sonra yada 3. tüp denemesi olana 2 embriyo koyuyorlar.Bu konuda ege üniversitesi çok katı malesef.Özelde 2-3 embriyo koyduklarını duymuştum ama ege tek koyuyor.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum...
arkadaşlar daha önce ege ünv.de tüp bebek yaptıran arkadaşlar cevap yazarsa sevineceğim biz izmirde oturmuyoruz yakın bir ildeyiz,,izmirde ki tüp bebek merkezlerini çok iyi bilmiyorum siz ege ünv.yi tavsiye ediyor musunuz birde ben rapor çıkaramayacağım orda özel olarak da yapılıyormu bu işlem ve tabi ki işlemler için çok uzun süre beklemek gerekiyor mu
rahim filmini herkesten istiyorlar mı? sen nerede yaptırdın o işlemi?? bizim 3. denmemiz olacak. birini ankara maya da, birini istanbul memorialde yaptırdık. ikiside negatif. ama bu sefer eşim varikosel ameliyatı oldu. inşallah hayırlısıyla bu sefer egede pozitif görürüz.
Kızlar ben de Ege universitesinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptırdım. Kimyasal gebelik oldu. Yani sonuç olumsuz. 2. yaptıracagım bu ay. Şunu merak ediyorum eğer Erol bey ve ya Ege hanımdan randevu alırsam universitedeki normal prosedürden bir farkı olacak mı? İlgi tabiki farklı ama bunun dışında bir fark var mı? Değişik bir şey uygulanıyor mu?
Yanıtlarınızı merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim şimdiden
kızlar neler yapıyorsunuz,nerede başlıyacağınıza karar verdinizmi
Ege üniversitesinde tedavide olanların dosyaları var.Dosyaların sol üst kısmında meslek bilgisi yazıyor. ve benim gördüğüm dosyaların belkide yüzde 80 inde öğretmen yazıyordu.Bende çok şaşırmıştım.Belki bana onlar denk geldi bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi çok var bebek özlemi çeken öğretmen. Arkadaşlarım arasında da var.Allah herkese nasip etsin inlşallah.Ben çok şaşkınım gerçekten.Bizde bir sebep yoktu sebepsiz infertilite yani.Toplamda 3 yıldır istiyorduk ara sıra benim ilaç kullanmam nedeniyle korunduğumuz aylar oldu. 2 aşılama negatif 1 tüp denemesi kimyasal gebelik sonucu aldım.2. denemeyide egede yaptıracaktım ekim ayında.Ve ekime kadar bu konuyu çok düşünmeme kararı aldım.Özellikle son 1 yıldır bu konudan başka hiç birşey düşünmüyordum çünkü, çok yorulmuştum.Başka planlar yaptım.tatile çıktık, diyete bile başlamıştım 10 gün önce.Sanırım eşimle ikimizin de rahatlamamız etkili oldu diye düşünüyorum ve benim için mucize gerçekleşti.Mucizelere inanın.Çevremde benim gibi tüp denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalan 4-5 arkadaşım var.Onlara gıptayla bakardım keşke benimde öyle olsa derdim oldu.Hala inanamıyorum.Ne olur ümidinizi kaybetmeyin ama tüm derdinizde bu olmasın.Stres çok etkili. Darısı başına inşallah.