Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

kızlar ben biraz kendi kendimi korkuttum galiba yumurta toplama işlemiyle ilgili videolar izledim.bu internet bazen iyi bişi olmuyo :1:

Bende çok korkuyordum ama gercekten korkacak bişey yokmuş bende lokal anestezi ile oldumhicbirsey hissetmedim çok kolay gecti ama korkuyosan genel anestezi iste nezaman yumurtalar toplanacak?

valla bilmiyorum melindam pazartesi günü ultrasona çağırdılar.ondan kaç gün sonra toplama işlemi yapıyor bilmiyorum ki...bugün 2 kere aradım doğru düzgün bi bilgi alamadım.şehir dışından geliyorum getirmem gereken varmı orda kullanmam gereken ilaçlar varsa söleyin dedim bi bilgi vermediler.sonuçta ben kendi memleketimden alıyorum ilaçlarımı.ovitrelle aldım eczaneden lazım olur diye artık :)

valla bilmiyorum melindam pazartesi günü ultrasona çağırdılar.ondan kaç gün sonra toplama işlemi yapıyor bilmiyorum ki...bugün 2 kere aradım doğru düzgün bi bilgi alamadım.şehir dışından geliyorum getirmem gereken varmı orda kullanmam gereken ilaçlar varsa söleyin dedim bi bilgi vermediler.sonuçta ben kendi memleketimden alıyorum ilaçlarımı.ovitrelle aldım eczaneden lazım olur diye artık :)

Ben yanımda hiç ilaç götürmedim ama kisiden kisiye değişiyormu bilmiyorum Pazartesi sana gün verirler ben Perşembe gunu gitmiştim Pazartesi yumurta toplama var dediler yumurta toplamadan sakın korkma korkacak bişey yok

ben genel anestezi oldum ve öyle bir para istemediler...

Bizde buradan okuduğumuz kadarıyla öyle biliyorduk ama sistem yeni başladı sanırım.Geçen hafta ege üniversitesinde yataklı servisteydik yumurta toplatmaya gelen birçok arkadaş vardı genel anestezi alıcakmısınız diye sorduk genel anestezi için 500 tl istiyorlar 15 dk lık işlem için o kadar vermeye değmez dediler hepsi aynı şeyi söylüyorlardı .Ayrıca genel anestezi isteyen bir arkadaş vardı odamızda oda ayrıca anestezi ücreti ödüyeceğini söyledi demekki yeni başladı bu olay .Lokal anestezi ücretsizmiş ama bir çok kişi malesef para vermemek için lokal anesteziye razı oluyor bizzat şahit oldum:((

kızlar iğneler sizdede kasık ağrısı yaptımı?çok şiddetli batmalar oluyo bende

canım o ağrılar çok normal ,çünkü yumurtaların büyüyor. eğer dayanılmayacak kadar şiddetliyse mutlaka doktora başvur. benimkinde dayanılmayacak şekilde olmamıştı. hadi inş. güzel haberlerinizi duyarız kızlar. benim oğlum şu an 29 haftalık. nasipse şubatta doğumum olucak. inş. arkasından sizin bebişleriniz gelir..oğlumun tüp kardeşleri olur hehehhehe:52: :34:

arkadaşlar amh test sonucum 0.95 çıktı. ege sizden bu testi istedimi yaptıran varmı.birde egede dosyanız açıldıktan ne kadar sonra aşılama yada tüpe geçildi.biz yeni başladık egeye ve eşime 2 ay kullanacağı vitamin verdiler yani 2 ay bişey yapmayacaklar sanırım

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin ne emeklerle ve ne umutlarla başlıyoruz ,bende negatif sonuçlarımda çok yıkılıyordum ,ama atlattım,hala ümidim var,bebeğim bana gelicek ,.....

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin ne emeklerle ve ne umutlarla başlıyoruz ,bende negatif sonuçlarımda çok yıkılıyordum ,ama atlattım,hala ümidim var,bebeğim bana gelicek ,.....

TSK ederim canım amin ins cok beklemeden bebislerimiz bize gelir bende suan bekleme surecindeyim Mart'ta bidaha nasipse senin tedavin hangi aşamada

melindam çok çok geçmiş olsun canım.Rabbim hayırlısını versin hepimize.çok zor biliyorum.benimde perşembe günü yumurtalarım toplandı.çok zor geçti.yumurtalarım yukarda gelişmiş karnına bastıra bastıra topladılar çok canım yandı.cumartesi transferim oldu hayırlısı olur umarım.şimdi beklemedeyim.

melindam çok çok geçmiş olsun canım.Rabbim hayırlısını versin hepimize.çok zor biliyorum.benimde perşembe günü yumurtalarım toplandı.çok zor geçti.yumurtalarım yukarda gelişmiş karnına bastıra bastıra topladılar çok canım yandı.cumartesi transferim oldu hayırlısı olur umarım.şimdi beklemedeyim.

Tskler canım ins senin pozitif olur sana tavsiyembelirti arama bende yazılan bütün belirtiler vardı Regli ağrısı bel ağrısı vs ama sonuc negatif bol bol dinlen kafana takma sakin

arkadaşlar amh test sonucum 0.95 çıktı. ege sizden bu testi istedimi yaptıran varmı.birde egede dosyanız açıldıktan ne kadar sonra aşılama yada tüpe geçildi.biz yeni başladık egeye ve eşime 2 ay kullanacağı vitamin verdiler yani 2 ay bişey yapmayacaklar sanırım

canım bendende o testi istemişlerdi. benim sonucum dahada düşüktü.0,14 gibiydi sanırım. erken menepozla ilgili bir değer o. birde herkesin aşılama ve tüp bebek olayı farklı oluyor. senin ve eşinin değerlerine göre uzayıp kısalabiliyor süre. benim herşey 3 ayda oldu bitti. yumurta rezervim az olduğu için aşılama yapmayıp direk tüp bebek yaptılar.işte kişiden kişiye değişiyor. umarım kısa zamanda kavuşursun bebişine..

Bugün sonucumu aldım malesef negatifff.....

canım çok çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin.umarım dondurulmuş yumurtan vardır. benim dndurulmuşla hamile kalan arkadaşlarım var. hiç moralini bozma.umarım yakında 2. denemen hemen olur.

canım bendende o testi istemişlerdi. benim sonucum dahada düşüktü.0,14 gibiydi sanırım. erken menepozla ilgili bir değer o. birde herkesin aşılama ve tüp bebek olayı farklı oluyor. senin ve eşinin değerlerine göre uzayıp kısalabiliyor süre. benim herşey 3 ayda oldu bitti. yumurta rezervim az olduğu için aşılama yapmayıp direk tüp bebek yaptılar.işte kişiden kişiye değişiyor. umarım kısa zamanda kavuşursun bebişine..

canım çok çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin.umarım dondurulmuş yumurtan vardır. benim dndurulmuşla hamile kalan arkadaşlarım var. hiç moralini bozma.umarım yakında 2. denemen hemen olur.

Tskler canım dondurulmuş maalesef yok 2. Deneme Mart'ta nasipse ins bu sefer tutar

arkadaşlar merhaba bende 3 negatif denemesi olan biri olarak erkek faktörlü egede 4.denememi yapacağım inşallah hamile kalanlar sizlerde sorun neydi yani erkek faktörlü hastalarda başarı oranını bilmek istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim daha önce izmir smyrna izmir irenbe istanbul john hopkins te denedim ama olmadı kaliteli embriyomuz olmuyordu eşim tedavi oldu durum ii gibi baklalım inşallah rabbim yüzümüze güler 2013 te...

kızlar bugün transferimin 5.günü ama bel ağrısından resmen iki büklüm yürüyorum:( yumurta toplama işleminde yumrtalarım yukarıda geliştiği karnıma bastırarak yaptılar o günden beri belim hiç düzelmedi.çok kötüyüm ilaçda kullanamıyorum.çok canım yanıyo.nasıl düzeltirim bilmiyorum:(

cevabın için teşekkürler sen şimdi hangi aşamadasın..benim smear testi sonucunda iltihap çıktı ilaç kullanıcam eşimde vitamini bitirince tekrar gideceğiz

21 aralıkta transfer olan varmı?

Bizde buradan okuduğumuz kadarıyla öyle biliyorduk ama sistem yeni başladı sanırım.Geçen hafta ege üniversitesinde yataklı servisteydik yumurta toplatmaya gelen birçok arkadaş vardı genel anestezi alıcakmısınız diye sorduk genel anestezi için 500 tl istiyorlar 15 dk lık işlem için o kadar vermeye değmez dediler hepsi aynı şeyi söylüyorlardı .Ayrıca genel anestezi isteyen bir arkadaş vardı odamızda oda ayrıca anestezi ücreti ödüyeceğini söyledi demekki yeni başladı bu olay .Lokal anestezi ücretsizmiş ama bir çok kişi malesef para vermemek için lokal anesteziye razı oluyor bizzat şahit oldum:((

ben aşılamadan tüpe geçtiğim için özel hastaydım paralı oldu 500 TL diyorlar ama değişti o 200 TL dediler banada bizzat baş hemşireyle araştırdık

merhaba arkadaşlar.
ben de ege de 4. denememi yapmak üzere başvurdum fakat eşimden microtese istediler.3 denememiz de 3-5 tane bile olsa sperm çıkıyordu ve bu defa çıkmadı,çok üzgünüm.eğer tese de çıkmazsa tedavi iptal olacak.tese yaptıran varmı aranızda,bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
herkese acil şifalar diliyorum,umarım en kısa zamanda hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız.

kızlar acil yardım .... bugün tranferimin 9.günü bthcg değerim 53.4 çıktı yaşadığım yerdeki doğum uzmanları tebrik edip hamilesin dediler.egeyi aradım biz sizi 12.günü yaptrırın dedik ilaçlarınızı düzenli kullanın o tarihde yaptrırın dediler.nasıl moralim bozuldu anlatamam:( sizde nasıl kızlar bu değer

Back
X