Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

benimde egede çekilecek ama verdikleri günde adetli olmayacağım acaba farklı bişeymi yapacaklar bilmiyorum hayırlısı artık

bilmemıycem arkadaşım rahım fılmınde tuplere ılaç yolluyorlar geçiş noktalarını rontgenlıyorlar benım doktorum ege de çalışan rafael beydı ve özel hastanede yaptıı. özellıkle adetın ilk gunlerını tercıh ettı o zaman sonuçlar daha ii çıkıyormuş... bu arada ben yarın tedavıye başlıyorum yarın benı neler beklıyor bılmıyorum. darısı sızın başınıza...

bilmemıycem arkadaşım rahım fılmınde tuplere ılaç yolluyorlar geçiş noktalarını rontgenlıyorlar benım doktorum ege de çalışan rafael beydı ve özel hastanede yaptıı. özellıkle adetın ilk gunlerını tercıh ettı o zaman sonuçlar daha ii çıkıyormuş... Bu arada ben yarın tedavıye başlıyorum yarın benı neler beklıyor bılmıyorum. Darısı sızın başınıza...

ne güzel bi haber hayırlı uğurlu olsun inşallah.rahim filminde sorun çıkmazsa bidahaki adetime bende başlarım diye umut ediyorum.BUGÜN GİTMİŞ OLMALISIN NELER OLDU NASIL GEÇTİ.

Son düzenleme:
ne güzel bi haber hayırlı uğurlu olsun inşallah.rahim filminde sorun çıkmazsa bidahaki adetime bende başlarım diye umut ediyorum.BUGÜN GİTMİŞ OLMALISIN NELER OLDU NASIL GEÇTİ.

slm arkadaşım evet dün gittim çok şükür başladık. sabah gıttım form doldurdum sonra kan aldılar ve muayene ettıler daha sonra konseyden rapor çıkmasını bekledım iğne verdıler hergun kullanmak üzere ayın 25inde tekrar gıdecegım bu arada iğnelerı kendım ve göbekten vuruyorum.

slm arkadaşım evet dün gittim çok şükür başladık. sabah gıttım form doldurdum sonra kan aldılar ve muayene ettıler daha sonra konseyden rapor çıkmasını bekledım iğne verdıler hergun kullanmak üzere ayın 25inde tekrar gıdecegım bu arada iğnelerı kendım ve göbekten vuruyorum.

Hayırlı olsun.İnşallah emeklerin boşa gitmez.bende p.tesi gitcem muayene dediler bana rahim filmi isterler mi bilmiyorum elimde var ama 2 yıl oldu.

iyi geceler,bu topiğin en eski üyelerindenim heralde,zamanında aynı korkuları,endişeleri,umutları bende yaşadım.şu an 15 aylık dünya güzeli bi kızım var normal yolla hamile kalamadığım için tekrar denemeye karar verdim,yarın gidip tedavi sürecimi başlatıcaz 2 adet dondurulmuş embriyom var onlarla şansımızı deniycez bakalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın

iyi geceler,bu topiğin en eski üyelerindenim heralde,zamanında aynı korkuları,endişeleri,umutları bende yaşadım.şu an 15 aylık dünya güzeli bi kızım var normal yolla hamile kalamadığım için tekrar denemeye karar verdim,yarın gidip tedavi sürecimi başlatıcaz 2 adet dondurulmuş embriyom var onlarla şansımızı deniycez bakalım.allah hepimizin yardımcısı olsun,hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın

ne kadar güzel ya aynı yerde aynı tedaviyle bebek sahibi olmuş birini duymak.darısı bize inşallah.nasıl süreçlerden geçtiniz anlatırmısın

bende bu topiğin eskilerindenim,nisan ayında kendiliğimdem hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım,bende ekim ayında 2. ci tüp bebeğimi yaptırmak istiyorum,fakat bayram da var ,ne yapacağımı şaşırdım

bugun aradım hastaneyi benim 40.günüm hala adet olamıyorum dedim en yakın kadın dogum uzmanına git durumunu anlat o gerekeni yapar daha sonra sana söylediklerini bize ilet. eğer hamilelik yoksa niye adet olmadıgını ve olman için ilaç veriir dedi bakalım yarın gidicem bende

rahim filmini kimisi ağrılı diyor kimisi kolay diyor bende merak ediyorum açıkçası...

Vaginası dar olup muayene olamayana zor
Rahatlıkla vaginal ultrason muayene oluyorsan rahim filmi acısız. Gıcık ediyor ilaç verilirken ama hissedeceğin şey acı değil

vaginası dar olup muayene olamayana zor
rahatlıkla vaginal ultrason muayene oluyorsan rahim filmi acısız. Gıcık ediyor ilaç verilirken ama hissedeceğin şey acı değil

geçen perşembe sulu ultrason çektiler bana.biraz sancılı oldu ama sen kendini çok kastığın için böyle oldu dedi hemşire.ama herşey normal çıktı birdahaki adetimde aramamı söylediler

ne kadar güzel ya aynı yerde aynı tedaviyle bebek sahibi olmuş birini duymak.darısı bize inşallah.nasıl süreçlerden geçtiniz anlatırmısın

amin inşallah,darısı isteyen bekleyen herkese inşallah.egeden önce smyrna ve medicana da 2 başarısız denemem oldu,ben egeden memnun kaldım,dr ları işinde çok uzman.erol bey dışında negatif elektrik aldığım olmadı hiç,rafael bey suratsızdır ama adam 5 boyunca sağ tarafında yumurtan kalmadı diyen dr lara inat yumurta bulmuş insan :) benim tedavim ve hamileliğim çok zor geçti malesef,tedaviye başladığım ay menapoza girme riskim yüksekti yüksek dozlarda ilaçlar kullandım toplam 4 yumurta elde edebildik,1'i ertesi güne daynmadı zaten kalan 3 yumurtamdan 3 ü de döllendi şükür,2.si iyi kalite 1.i orta kaliteydi,1.transfer edildi kalan 2 sini donduruldu.dün adet oldum,yarın istenilen testleri yaptırıp salı yada çarşamba tekrar gidicem egeye,bakalım dondurulmuş tedavisinde neler bekliyo beni.

sormak istediğiniz bişi varsa elimden geldiğince bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırım

amin inşallah,darısı isteyen bekleyen herkese inşallah.egeden önce smyrna ve medicana da 2 başarısız denemem oldu,ben egeden memnun kaldım,dr ları işinde çok uzman.erol bey dışında negatif elektrik aldığım olmadı hiç,rafael bey suratsızdır ama adam 5 boyunca sağ tarafında yumurtan kalmadı diyen dr lara inat yumurta bulmuş insan :) benim tedavim ve hamileliğim çok zor geçti malesef,tedaviye başladığım ay menapoza girme riskim yüksekti yüksek dozlarda ilaçlar kullandım toplam 4 yumurta elde edebildik,1'i ertesi güne daynmadı zaten kalan 3 yumurtamdan 3 ü de döllendi şükür,2.si iyi kalite 1.i orta kaliteydi,1.transfer edildi kalan 2 sini donduruldu.dün adet oldum,yarın istenilen testleri yaptırıp salı yada çarşamba tekrar gidicem egeye,bakalım dondurulmuş tedavisinde neler bekliyo beni.

sormak istediğiniz bişi varsa elimden geldiğince bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırım

merhaba arkadaşlar.bende buğun hss yani sulu ultrasyon çektiler bana bi sorun yok bebek için dedi doktor.ilk adetimde aramamı söylediler.ama malesef bayrama denk geliyor.şimdiden memnun kaldım ilgiye.sebepsiz infertilete benim.eşimdede bir sorun yok çok heyecanlıyım şansım ne kadar acaba :((

merhaba arkadaşlar.bende buğun hss yani sulu ultrasyon çektiler bana bi sorun yok bebek için dedi doktor.ilk adetimde aramamı söylediler.ama malesef bayrama denk geliyor.şimdiden memnun kaldım ilgiye.sebepsiz infertilete benim.eşimdede bir sorun yok çok heyecanlıyım şansım ne kadar acaba :((

slm cnm benimde geçen perşembe çekildi bana da sorun yok ilk adetinde ara dediler sanırım bayramdan hemen önce olacak bakalım hayırlısı belkide denk geliriz

Sormak istediğiniz bişi varsa elimden geldiğince bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırım

madem menapoz riski vardı ve yumurta azdıda neden iki tane transfer etmediler ikiz olamazmıydı

bende bu topiğin eskilerindenim,nisan ayında kendiliğimdem hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım,bende ekim ayında 2. ci tüp bebeğimi yaptırmak istiyorum,fakat bayram da var ,ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba 35_oz, beni hatırlamışsındır umarım.Geçen gün aklıma geldin biliyormusun,artık hiç iletini görmüyorum diye düşündüm,son durumu merak ettim. Bu topiğede bakmıyordum ne zamandır. Seni (yazını) gördüğüme sevindim. KEndiliğinden hamile kaldığını okuyunca çok sevinmiştimki devamında düşük yaptığını okuyunca çok üzüldüm.Ama hamile kalabiliyor olman çok güzel.İnşallah devamı gelir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.İstersen bayramdan sonraki ay dene tüp bebeği.Bayram tatili uzun olacak, buda sıkıntı yaratmasın.Hayırlısı olsun...

slm cnm benimde geçen perşembe çekildi bana da sorun yok ilk adetinde ara dediler sanırım bayramdan hemen önce olacak bakalım hayırlısı belkide denk geliriz

slm canım.çok sevindim hayırlısını diliyorum.benim bayrama denk geliyor sanırım 12 yada 14nde olcam.sanırım kasım ayına kalır benim.merak ederim yaz burdan olur mu?deneyimlerimizi payşalım.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Kızlar merhaba,
Ege Üni'de 3.tüp bebek denemem idi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şu sıralar tedavisi deva eden birisi sperm için İMSİ mikroskobunu kullanıyorlar mı sorabilir mi benim için? Şimdiden teşekkür ederim.

Canım maalesef Rafael Bey yok artık Egede. Özel Egeye geçti. Ben onun hastasıydım. 3.denememde dr um gittiği içi, sırada kim varsa o olsun o zaman dedim, tesadüf sürekli Ege Hanım denk geldi. Transferde de o gelecek diye sevinmiştim 'Hanımlar gene benim elime düştünüz ' demişti bir ara gelip, sonrasında işi çıktı heralde Gülnaz Hanım geldi. Ege Hanımdan da oldukça olumlu elektrik aldım ben aslında. Ama nedense bilmiyorum yumurta toplamada çok zorlandım bu sefer.Daha önce Rafael Bey yaptığında bu kadar acımamıştı. Bu sefer çok acıdı nedense. Ege hanım epey uğraştı ama sadece bir yumurta sayıldığı için defalarca yıkama yapıldı. Her seferinde farklı oluyor belki de işlemin acısı. Sen Erol Bey'den neden negatif elektrik aldığını söyledin? Genelde memnun kalıyorlar da, o yüzden soruyorum. Özel bir durumsa özel mesajla yazar mısın bana?

Canım maalesef Rafael Bey yok artık Egede. Özel Egeye geçti. Ben onun hastasıydım. 3.denememde dr um gittiği içi, sırada kim varsa o olsun o zaman dedim, tesadüf sürekli Ege Hanım denk geldi. Transferde de o gelecek diye sevinmiştim 'Hanımlar gene benim elime düştünüz ' demişti bir ara gelip, sonrasında işi çıktı heralde Gülnaz Hanım geldi. Ege Hanımdan da oldukça olumlu elektrik aldım ben aslında. Ama nedense bilmiyorum yumurta toplamada çok zorlandım bu sefer.Daha önce Rafael Bey yaptığında bu kadar acımamıştı. Bu sefer çok acıdı nedense. Ege hanım epey uğraştı ama sadece bir yumurta sayıldığı için defalarca yıkama yapıldı. Her seferinde farklı oluyor belki de işlemin acısı. Sen Erol Bey'den neden negatif elektrik aldığını söyledin? Genelde memnun kalıyorlar da, o yüzden soruyorum. Özel bir durumsa özel mesajla yazar mısın bana?

yumurta toplamayı anestezisizmi yapıyolar.ben sulu ultrasonda bile zorlandım

Back
X