Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

çok sevindim arkadaşım hayırlı olsun yumurtaların.inşallah sorunsuz bir transferle bebeğine kavuşursun canım.
çok canın yandımı özel merkezlerde hep anesteziyle yapıyolarmış peki yapılan işlemleri görüyomusun gözünün önündemi yapıyolar.birde lavman yaptınmı zor birşey değil dimi

güzel duaların için teşekkürler canım. evet canım yandı hatta yumurtaların gelebılmesı için bır hemşıre karnıma bastırdı. halen karnım agırıyor sankı içinde yara var gıbı.. masaya yatıyorsun görmuyorsun nasıl yaptıklarını.lavman zor bırşey degıl keşke herşey onu gibi kolay olsa..

güzel duaların için teşekkürler canım. Evet canım yandı hatta yumurtaların gelebılmesı için bır hemşıre karnıma bastırdı. Halen karnım agırıyor sankı içinde yara var gıbı.. Masaya yatıyorsun görmuyorsun nasıl yaptıklarını.lavman zor bırşey degıl keşke herşey onu gibi kolay olsa..

inşallah karşılığını alırız bu sıkıntıların.rabbim izin verirse tabi.ben çok korkuyorum sanki.çok takılmak istemiyorum adet düzensizliği oluyo çok stres yapınca o yüzden dayanılmayacak ağrılar değildir diye düşünmeye çalışıyorum

arkadaşlar ben temmuzun 26sında egeye başvurdum ama hala aramadılar ne zaman ararlar.bizim ne olacağınıda bilmiorum tüp bebekmi aşılamamı yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar ben temmuzun 26sında egeye başvurdum ama hala aramadılar ne zaman ararlar.bizim ne olacağınıda bilmiorum tüp bebekmi aşılamamı yardımcı olurmusunuz.

selam.sen arayıp sormadığın sürece ilğilenmiyorlar diyebilirim.ben 2 güne bir arayıp sordum dosyam ne oldu diye ancak o zaman bakıldı ve çağrıldım.şehir dışından olduğum için hastaneye gidemedim.sen izmirde isen uğra bir sor.çok yoğun olduğu için ilğilenmezler.

evet cnm benimde çok canım yanmıştı hemşire banada kendimi çok kastığımı söylemişti.transfer son aşama olduğu için onun rahatlığıyla daha rahat geçebilir belki

inşallah öyle olur hepimiz için seninde stresten adetin gecikiyor benimde öyle ne yapsakta kafamızı dagıtsak tedaviye kadar ben dün puzzleım vardı 1500 parça onu çıkardım ortaya belki değişik bişeylerle uğrasırsam düşünmem diye :)

tedavi öncesi yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyormusunuz şunu yemek yararlı dediğiniz bişeyler varmı ben hiç ekstra bişey yapmıyorum. nescafe, çay, kahve, kola içmiyorum sadece.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimizin Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu zor ve yorucu günleri çabuk atlatıp, bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben Bursada yaşıyorum, fakültede raporum çıkmasını bekliyorum. Size sorum raporunuz kaç ayda çıktı? ve bu raporla başka yerde tüp bebek yaptırabildiniz mi?

slm kızlar, bugün aradılar hastaneden 8 tane döllenmiş yumurta kalmış yarın 9.30 da gelin transfer olacak dedıler. 1 tanesini tarsfer edeceklermiş kalanları donduracaklarmış. ayrıca yıllık dondurma ücreti 190 tl oldugunu söylediler. yarın gidecegiz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş. dualarınıza ihtiyacım var ne olur esirgemeyın benden, yarın bebegime kavuşayım. bu arada yarın benım evlilik yıldönümüm...

slm kızlar, bugün aradılar hastaneden 8 tane döllenmiş yumurta kalmış yarın 9.30 da gelin transfer olacak dedıler. 1 tanesini tarsfer edeceklermiş kalanları donduracaklarmış. ayrıca yıllık dondurma ücreti 190 tl oldugunu söylediler. yarın gidecegiz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş. dualarınıza ihtiyacım var ne olur esirgemeyın benden, yarın bebegime kavuşayım. bu arada yarın benım evlilik yıldönümüm...

canım inşallah hayırlısı ile transferin gerçekleşir ve bebeğin sana sıkıca tutunur evlilik yıldönümü hediyeniz olur hiç unutmayacağınız bir hediye :) Tüm bizim gibi bebek hasreti ile yaşayanlar tez zamanda kavuşsunlar inşallah :)

ayyy canım ya çok sevindim.Allah yardımcın olsun cnm belki bu saatlerde bebeğine kavuşuyosun yada heyecanla bekliyosun bilmiyorum ama ona bu kadar yakın olduğun için çok şanslısın.haberlerini bekliyoruz.nice evli mutlu çocuklu yıllara canım

inşallah öyle olur hepimiz için seninde stresten adetin gecikiyor benimde öyle ne yapsakta kafamızı dagıtsak tedaviye kadar ben dün puzzleım vardı 1500 parça onu çıkardım ortaya belki değişik bişeylerle uğrasırsam düşünmem diye :)

ewet cnm ya çok takılmamaya çalışıyorum ama bakalım hayırlısı olsun.

merhaba kızlar, transfer için gitmiştim ama biyolog 5 tane saglıklı emrıyo kaldı dedı, istersenız transfer yapalım kalan 4 ünü donduralım istersenızde perşembe gününü bekleyelim transfer için biraz daha takip etmiş oluruz bu arada gelişmesi duranlar olursa ayıklamış oluruz daha saglıklı sonuç alabilme şansımız artar dedı bende kabul ettım. şimdi perşembeyi beklıyoruz onlardan enazında 1 tanesi saglıklı olsa donduralacak kalmasa bıle razıyım rabbim yardımcımız olsun inş.

merhaba kızlar, transfer için gitmiştim ama biyolog 5 tane saglıklı emrıyo kaldı dedı, istersenız transfer yapalım kalan 4 ünü donduralım istersenızde perşembe gününü bekleyelim transfer için biraz daha takip etmiş oluruz bu arada gelişmesi duranlar olursa ayıklamış oluruz daha saglıklı sonuç alabilme şansımız artar dedı bende kabul ettım. şimdi perşembeyi beklıyoruz onlardan enazında 1 tanesi saglıklı olsa donduralacak kalmasa bıle razıyım rabbim yardımcımız olsun inş.

inşallah tatlım ya hayırlısı olsun.perşembe günü kaçıncı gün embriyosu olacak.

selam.sen arayıp sormadığın sürece ilğilenmiyorlar diyebilirim.ben 2 güne bir arayıp sordum dosyam ne oldu diye ancak o zaman bakıldı ve çağrıldım.şehir dışından olduğum için hastaneye gidemedim.sen izmirde isen uğra bir sor.çok yoğun olduğu için ilğilenmezler.

dün aradım hastaneyi bana rahim filmi çekilecek adetin ilk günü arayın dediler.fakat ben 10 ay önce çektirdim o filmi ve dosyaya koydum.o filmi kabul etmediler.filmo çok ağrılı ben onu özelde yaptırmıştım.özelde 400tl ye yaptırdım.kadına adetin ilk günü aradıktan sonra orada bu iş hemen olurmu dedim.bana sadece haftada 3 tane rahim filmi çekiyoruz.sıra size gelirse çekeriz dedi.üniversitede ücretsizmiş.şimdi ben zaten o 3 kişiye giremem ve bu film ne yazıkkı sadece adetliyken çekildiği için ya özelde gene çektirip oraya verecem yada egede bekleyenler kulübüne katılacam.zaten beni aramaları için 2 buçuk ay bekledim.

dün aradım hastaneyi bana rahim filmi çekilecek adetin ilk günü arayın dediler.fakat ben 10 ay önce çektirdim o filmi ve dosyaya koydum.o filmi kabul etmediler.filmo çok ağrılı ben onu özelde yaptırmıştım.özelde 400tl ye yaptırdım.kadına adetin ilk günü aradıktan sonra orada bu iş hemen olurmu dedim.bana sadece haftada 3 tane rahim filmi çekiyoruz.sıra size gelirse çekeriz dedi.üniversitede ücretsizmiş.şimdi ben zaten o 3 kişiye giremem ve bu film ne yazıkkı sadece adetliyken çekildiği için ya özelde gene çektirip oraya verecem yada egede bekleyenler kulübüne katılacam.zaten beni aramaları için 2 buçuk ay bekledim.

problemin neydi canım senin.benden rahim filmi istemediler ama sulu ultrason çektiler.acaba senindemi rahim filmi değilde sulu ultrasonmu çekilecek acaba.ne diye söylediler.sulu ultrasonsa eğer ilk gün arayınca bir hafta sonrasına gün veriyorlar.

merhaba arkadaşlar.. allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.. benimde çok sevdiğim bir arkadaşım egede tüp bebek denemeyi düşünüyor. Benden fiyatlarını araştırmamı istedi. Devlet ne kadarını karşılıyor bu konuda bana bilgi verir misiniz..

merhaba arkadaşlar.. allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.. benimde çok sevdiğim bir arkadaşım egede tüp bebek denemeyi düşünüyor. Benden fiyatlarını araştırmamı istedi. Devlet ne kadarını karşılıyor bu konuda bana bilgi verir misiniz..[/Q
slm canım ben tepecik kadın dogumda yaptırcam inşallah dosyamı verdim heyete girmesini bekliyoruz bize 2bin 2,5 lt mal olalur ortalamama ama kişiye göre degişiyo (ssk) özelde 6bin falan ortalama ben sökeden gidip geliyom bakalımhayırlısı inşallah Allah,ın izniyle kucaklarımız boş kalmaz

slm kızlar, bugün biyolog aradı ve embriyolar gelişmeye devam edıyor yarın gelın transfer için dedıler çok sevındım bebişlerim yaşıyooo....

Back
X