Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba bir şey sorucam beni aradıklarında yanınızda 50 tl getitin dediler ultrasonda bir şey çekicekler ben hsg diye düşündüm ama bir fıkrı olan varmı

hsg değil canım sulu ultrason çekiyolar.onun için bi katater almanızı istiyolar o 50 tl civarında o yüzden istiyorlar.bu arada seni ne zamn aradılar bayramdamı

hsg değil canım sulu ultrason çekiyolar.onun için bi katater almanızı istiyolar o 50 tl civarında o yüzden istiyorlar.bu arada seni ne zamn aradılar bayramdamı

benı bayramdan önce aradılar adetin ilk gunu arayın gun vericez dediler ama benım adetim bayram öncesine denk geldi onlarda bana nu ayın 21 ne gun verdiler sabah 10 na pazartesi ordayım yanı :)

benı bayramdan önce aradılar adetin ilk gunu arayın gun vericez dediler ama benım adetim bayram öncesine denk geldi onlarda bana nu ayın 21 ne gun verdiler sabah 10 na pazartesi ordayım yanı :)

anladım canım benimde adetim bayrama denk geldi aradım kapalıydı ondan sordum bayramdamı aradılar diye.hayırlı olsun tedavin

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zamanlar dilekten bir haber yok dimi galiba 24 üydü tahlil günü inşallah güzel haberlerle gelir.

Merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak bende ege ye tüp bebek yaptırmak için daha önce gitmiştim. 1 yıl önce eşime varikosel banada laparoskopiyle çikolata kisti ameliyatı yapıldı.tam tüp bebek uygulamasına geçilecekti ki ssk primlerimin yetersiz olduğunu öğrendik ve 1 yıl bekledik. Bu ay primlerimiz doldu hastaneyi aradım ve adetinin ilk günü ara dediler. şimdi size sorum daha önceki yazıları okudum ege hanıma muayene olanlar var ondan nasıl randevu alıyoruz ve adetimin ilk günü aradıyıpta gittiğim zaman bana hemen tüp bebek uygulamasına başlanırmı yoksa daha beklermiyim yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak bende ege ye tüp bebek yaptırmak için daha önce gitmiştim. 1 yıl önce eşime varikosel banada laparoskopiyle çikolata kisti ameliyatı yapıldı.tam tüp bebek uygulamasına geçilecekti ki ssk primlerimin yetersiz olduğunu öğrendik ve 1 yıl bekledik. Bu ay primlerimiz doldu hastaneyi aradım ve adetinin ilk günü ara dediler. şimdi size sorum daha önceki yazıları okudum ege hanıma muayene olanlar var ondan nasıl randevu alıyoruz ve adetimin ilk günü aradıyıpta gittiğim zaman bana hemen tüp bebek uygulamasına başlanırmı yoksa daha beklermiyim yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

yardımcı olmak isterdim ama ben ilk randevumda adetli değildim dosya falan açtırdık ultrason smer testi falan yaptılar.senin dosyan hazırsa orda belkide o yüzden ilk adetinde ara demişlerdir

Merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak bende ege ye tüp bebek yaptırmak için daha önce gitmiştim. 1 yıl önce eşime varikosel banada laparoskopiyle çikolata kisti ameliyatı yapıldı.tam tüp bebek uygulamasına geçilecekti ki ssk primlerimin yetersiz olduğunu öğrendik ve 1 yıl bekledik. Bu ay primlerimiz doldu hastaneyi aradım ve adetinin ilk günü ara dediler. şimdi size sorum daha önceki yazıları okudum ege hanıma muayene olanlar var ondan nasıl randevu alıyoruz ve adetimin ilk günü aradıyıpta gittiğim zaman bana hemen tüp bebek uygulamasına başlanırmı yoksa daha beklermiyim yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

merhaba daha önce tedavi olduysanız ve adetli ara dedilerse belki başlayabilirsin tüp bebek için ege hanıma muayene randevusu demişsin ben bir yakınım için gittiğimde sormuştum bayan doktor istiyoruz özel bir prosedürü var mı diye şansınıza hangı doktor gelirse o demişlerdi özel muayene yasak olduğu için yapamıyoruz dediler bana bilgin olsun canım belki değişmiştir tabi bilemem.

Back
X