Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Kızlar günaydın size iletmek istediğim bi şey var sabah birden içimden geçti bu gruptaki kızlara da söylemeliyim diye !! Ben bir dua grubundayım evlat sahibi olmak için, orda da tedavi gören arkadaşlar da var bizim gibi dualar ortak. Katılmak isteyen olursa listeye katılabilir. Sadece iletmek istedim sevgiler

Ege Ünv. De özel doktor tercihi olursa ilk tedavide ödenecek ücret ne kadar?

Ayrıca daha sonra her gidilen tedavide mi ücret ödenecek yoksa sadece ilk tedavi ücretiyle mi devam ediliyor transfere kadar ?

Transferde de ayrı ücret ne kadar bilen var mı?

Ege Ünv. De özel doktor tercihi olursa ilk tedavide ödenecek ücret ne kadar?

Ayrıca daha sonra her gidilen tedavide mi ücret ödenecek yoksa sadece ilk tedavi ücretiyle mi devam ediliyor transfere kadar ?

Transferde de ayrı ücret ne kadar bilen var mı?
Ben ege hanımın hastasıyım.ilk muaynede 165 tl yatırdım.(bu ücret ya 20 gün ya da 30 gün geçerli)süre dolduğunda tekrar yatırıyorsun.dün opu oldum 1511 tl yatırdım.transferde de para yatıracakmıyım bilmiyorum.ilk gün sekreteri raporlu 3000 tl demişti.bu arada raporlu hastayım.

Arkadaşlar dün saat iki gibi yumurtalarım toplandı.yarın sizi arayacağız dediler.arayan soran yok.benimde aramaya cesaretim yok.geçmi arıyorlar bileniniz var mı.öleceğim meraktan

Yumurta toplamadan sonra nasıl bi işlem oluyor ? Sanki bugün kaldı senin arama :KK43:
Yumurtaları yıkayıp.spermle buluşturuyorlar.yaklaşık 16 saat sonra kaçı döllenmiş bakıp haber vermeleri gerekiyor.toplanan her yumurta olgun olmayabilir ya da hepsi döllenmeyebilir.sanırım bu saatten sonra aramazlar.:110:

Yumurtaları yıkayıp.spermle buluşturuyorlar.yaklaşık 16 saat sonra kaçı döllenmiş bakıp haber vermeleri gerekiyor.toplanan her yumurta olgun olmayabilir ya da hepsi döllenmeyebilir.sanırım bu saatten sonra aramazlar.:110:
Ayy hadi inşallah olumlu olur Tedavin Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın

Hastaneden şimdi aradılar.9 embriyom oluşmuş.yarın transfere çağırdılar.ikinci gün çok erken geldi.sanırım pazar günü merkezde kimse olmuyor o yüzden yarın transferi gerçekleştirecekler.

Bende film çekildim ama 1 haftadır götüremedim filmi 10.gün çekilmiştim filmden sonra 2-3 gün sonra. Adet oldum tekrar :KK43:
Tüplerin ve rahmin normaldir umarım.benim tedavim çok hızlı oldu canım.ilk muayneye 16 mayısta gitmiştim.10 haziranda transferim olacak.1 ay bile sürmedi toplam tedavim.bende şaşkınlık içindeyim.

Tüplerin ve rahmin normaldir umarım.benim tedavim çok hızlı oldu canım.ilk muayneye 16 mayısta gitmiştim.10 haziranda transferim olacak.1 ay bile sürmedi toplam tedavim.bende şaşkınlık içindeyim.
Çok güzel umarım sonuç ta gönlünce olur bizimkiler de hızlı ve güzel olsun

Aminnn peki spermi ne zaman aldılar ilk gün alınanı falan mı kullanıyorlar eşimizi ikinci kez ne zaman istiyorlar
Yumurta toplanmadan 2 saat önce eşinizden örnek alıp hazırlıyorlar.sonra yumurtalar toplanıp besi yerlerinde döllenmeye hazırlsnıyor.sonrasında mikroenjeksiyonla işlem yapıyorlar.bir gün sonra döllenip döllenmediklerine bakıp haber veriyorlar.

Yumurta toplanmadan 2 saat önce eşinizden örnek alıp hazırlıyorlar.sonra yumurtalar toplanıp besi yerlerinde döllenmeye hazırlsnıyor.sonrasında mikroenjeksiyonla işlem yapıyorlar.bir gün sonra döllenip döllenmediklerine bakıp haber veriyorlar.
Merakla bekliyoruz habersiz bırakmayın güzel günlerde dualarım sizinle

izmirie izmirie Canm hayırlı olsun inşallah:) kaç yumurta toplandığını söylemişlermiydi 9 embriyo çok iyi maşallah. Bakalım kaç hücreli olduğunu falan söyleyecekler mi !! Çok heyecanlandım yarın duamda sekin için de okuyacağım nasip olursa :)

Back
X