Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

selam kızlar yazılanları oku oku gözlerim acıdı :) 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 düşüğüm oldu 3 yıl geçti bir daha gelmedi bebişim. randevu aldım ilk kez 17 temmuza verdiler elimde rahim filmi 1 ayönceki hormon ve smear sonucu eeşimle benim kromozom sonuçları eşimin sperm tahlili benim pıhtılaşma sonucum hepsi var amh yok sadece şimdiden heyecanladım umarım hepiniz o müjdeli haberi alırsınız
Canım sen kromozom sonucuna ve pıhtılaşma sonucuna neden baktırmıştın?

Canım sen kromozom sonucuna ve pıhtılaşma sonucuna neden baktırmıştın?
Ben 1 kez düşük yapmıştım doktor da bana bi yazı yazdı egeye yolladı pıhtılaşma sorunu var mı bakılsın diye bakıldı mı hepsine bakılıyor zaten kromozom pıhtılaşma.bahaneyle bakıldı iyi oldu şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

bana 2 kere aşılama yapıldı. ilk kinde saatlerce beklettiler doktor bulamadılar stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. 2. aşılamada ise kontrol için gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını söyleyip aşılma yaptılar yine stres ve morelsizlikle aşılama yapıldı. yani ve bu arada sorduğum sorulara asla tam cevap ve istekli verilen cavaplar alamadım. tabikide özele git madem diceksiniz ama işte özel olmadığı için böyle olduğunu asla düşünmüyorum. benim 10 senedir sigortam var iken neden devletten yararlanmayayım.
Merhaba. Senin yumurtanın çatladığını nasıl anladılar? Aşılamadan önce muayene mi yaptılar?

Ben 1 kez düşük yapmıştım doktor da bana bi yazı yazdı egeye yolladı pıhtılaşma sorunu var mı bakılsın diye bakıldı mı hepsine bakılıyor zaten kromozom pıhtılaşma.bahaneyle bakıldı iyi oldu şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Tsh ın kaça düşmesini istiyorlar tüp bebek için?

Benimki en son 2.3 oldu geçtiğimiz hafta. Bana da sizin dediğiniz gibi söylemişlerdi. Ama burada 2 nin altında olması gerekli diyen arkadaşlar da var. Strea yaptım bend
Yok canım arkdaşımın sınırda idi 2.5 başladılar tedavisine sorun olmaz bence

Senin için baktım şimdi benim 4.68 çıktı tedavi iptal oldu ilaç kullanınca 1.75 e düşmüş başlandı.arkadaşımın 2.41 le başlamışlar
Çok teşekkür ederim. Kaç mg kullandın ilacı sen? Bir de kaç ay kullandın? Arkadaşın hamile kalabildi mi peki?

Çok teşekkür ederim. Kaç mg kullandın ilacı sen? Bir de kaç ay kullandın? Arkadaşın hamile kalabildi mi peki?
Kaldı canım çok şükür hem de 2.gün embriyosu ile.ben euthyrox 0.25 kullandım hamile olduğum öğrenince yetmedi.4lere çıktı yine tsh şimdi 3 gün 0.25 4 gün 0.50 kullanıyorum.rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede sağlıkla dünyaya getirmeyi inşallah

Kaldı canım çok şükür hem de 2.gün embriyosu ile.ben euthyrox 0.25 kullandım hamile olduğum öğrenince yetmedi.4lere çıktı yine tsh şimdi 3 gün 0.25 4 gün 0.50 kullanıyorum.rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede sağlıkla dünyaya getirmeyi inşallah
Çok şükür içimi rahatlattın canım sağolasın. Amin inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo transferi hakkında Bilgi verir misiniz? Yumurta toplandıktan sonra transfer işlemi yapılmadı bana değerlerim yüksek diye 2 şubatta çağırdılar merkeze iğne uygulaması falan yapılacak mı yine süreç nasıl acaba

Merhabe benimde cuma gunu yumurta toplamam olacak yumurta rezerv azligi var bende 2 tane yunurta gozukuyor su an sizin transferiniz dondurulmusmuydu bana havuz teknigi uygulayacakalrda dondurulmus embriyi basarisi nasil acaba bir bilginiz varmi

Arkdaslar merhaba p.tesi yumurta toplamam var inşallah . Ameliyat önlüğü falan aldik. Acaba ilerleyiş nasıl uzerimizde ne olcak coo merak ediyorum bilenler yazarsa çok sevinirum

Zor bir islem degil anestezili ise hic anlamiyorsunuz bile sabah yatisniz oluyor sonra catlatma ignesi saatinize gore aliniyorsunuz en fazla 15 20 dk suruyornyumurta toplama sonra odaniza aliniyorsumuz bir bucuk saate kalkip normal durumunuza gelirsinix yalniz saat 4 te cikis islemi yapildigi icin 4 e kadsr orsa bekletiyorlar birde 372 lora ucrrti var benimde cuma gunu oldu toplamam

2. Aşılamam da negatif oldu. Vardır herhalde bunda da bir hayır. Artık tüp bebek sürecine geçeceğiz. Biraz dinlendikten sonra. Tüp bebek sürecini yaşayan arkadaşlar işleyiş nasıl? Kaç gün gidiyorsunuz toplamda ve hangi aralıklarla. Işiniz saat kaçta bitiyor detaylıca anlatabilir misiniz?

2. Aşılamam da negatif oldu. Vardır herhalde bunda da bir hayır. Artık tüp bebek sürecine geçeceğiz. Biraz dinlendikten sonra. Tüp bebek sürecini yaşayan arkadaşlar işleyiş nasıl? Kaç gün gidiyorsunuz toplamda ve hangi aralıklarla. Işiniz saat kaçta bitiyor detaylıca anlatabilir misiniz?
Aşılamanız adetin kaçıncı günü yapılmıştı? Aşılama olacak güne kadar kaç defa kontrole gittiniz bilgi verebilir misiniz ??

Aşılamanız adetin kaçıncı günü yapılmıştı? Aşılama olacak güne kadar kaç defa kontrole gittiniz bilgi verebilir misiniz ??

Merhaba. Aşılamam adetimin 14. Gibi yapıldı benim. Toplamda 5 kere gittim. 5. 'de aşılamam yapıldı.

Tüp bebek yaptıranlar da detaylı bilgi verirse çok sevinecegim. Çalıştığım için gitme aralıklarını merak ediyorum.

Back
X