- Konu Sahibi egeada2012
-
- #1.581
ayy kuzum neyı nasıl yapıştırcaz ayy bden bılemmkıkizlar listeyi ben yaptim ama sizde kendinizi ekleyebiliyosunuz..ben arada güncellerim ama ekleme cikarma yapabilirsiniz kopyala yapistir yöntemiyle...
ayy kuzum neyı nasıl yapıştırcaz ayy bden bılemmkı
59 kg mu doğdun canım yazık anneciğinecanım ben çok yogun diet yapmadım.ekmek,kızartmayı,şekeri tam kestim.abur cuburu azalttım.spora fazlaca agırlık verdim.zaten son 4 aydır tartım gram oynamıyordu.bu diet sayesinde hayatımda ilk kez 59 oldum :=)
sayfaları biraz incele anlarsın canım
Nick.................Baslangic kilosu...............suanki kilosu
Kirlangiclar.................. ........70................................ ?
Nur35nur........................... 64.................................57,10
Beetlee............................. 64.................................60.50
fayntenks...........................61.50......... .....................59.40
Pelonik............................... 69.60.............................68,60
Asya27................................57.......... .........................56.50
Büsra44................................64.40...... .......................
Se_zen.................................53......... ...........................52
Yasminz................................53......... ...........................
Yelizfalan...............................86....... ..............................85.50
T_N.......................................84...... ..........................81.90
Eklim......................................73..... .............................72.50
Selalmaz................................. 58...................................57
Xeyrocan................................81........ ..............................
Lara....................................... 70.60...............................69
Reyhanxx54...............................90.40.... ............................
Dedniz mil...................................68.......... ........................
Burcin79 ...................................83,7........... ...................82 (3.gün)
Alpim........................................65.3. ................................
Kuaybes................................... 56.5............................. 54.8
ezgi _18....................................83................................ 55
birde kilo cetvelini nasıl yapabilirim kızlar?
goflet..................................74.6...............................72.5
Selamlar kızlarrrr..... nihayet 55 kilo oldum:)) imkansız derdim hep bir ay önce ve 55 im artık yaşasın:) egeada arkadaşımıza,burada güzel fikirlerini yazan herkese teşekkür ediyorum.. yani ilk kez bu kilodayım şükür şükür şükürrrrrrr:) darısı başınızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?