Egeada'nın Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

egeada2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
316
2
forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.2 yıl önce doğum yaptım ne denediysem buna spor dahil 2 kiloadan fazla veremedim.Bir tanıdığımın önerisiyle mucize bir yöntem denedim ve zayıfladım toplamda 9 kilo verdim..işte mucize yöntem:yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk ve yanında salata..(salataya istediğiniz kadar limon,yağ ve az tuz atabilirsiniz) 7 gün boyunca başka bir şey yemiyorsunuz ve en fazla tuzsuz ayran içebilirsiniz.eşim de denedi 8 kilo verdi...ben zayıfladım herkes zayıflasın..

not:bu diyeti şeker tansiyon kalp vb.hastalığı olanlar denemesin.bu diyet muhteşem yağ yakıyor..haydi kolay gelsin..

İsim.............................................. ..............Başlangıç..........1.hafta.......... 2.hafta..........3.hafta
se_zen............................................ .............53
beyza0006......................................... ..........
elizabeth_bath.................................... ..........94
nazlma............................................ .............56,8
cakmakesra........................................ ...........71
büşra44........................................... .............65,4
egeada2012........................................ ..........62.5
 
Son düzenleme:
buarada günde 5-10 dakika yapabildiğiniz kadar twist yapın simit şeklini almış vucudu acayip şekillendiriyor..
 
ben 73 kilodan 64 kiloya indim ve beni görenler 80 kilo falan diyordu yani 73 den fazla gösteriyordum ve 44 bedenin içine zor girebiliyordum o da korseyle,2 aşama yaptım 7 gün 3 gün ara verdim 5 gün daha yaptım verdim..malesef hep tavuk salata yedim ilk gün tiksindim ama ertesi gün 72 sonraki gün 71 derken gözüm bir şey görmez oldu.insan mecbur olmaya görsün.daha önce yediklerime dikkat ettim,pasta kola tü rü besinlerden uzak durdum.45 dk koşu bandı derken 2-3 kilo verdim.az dikkat etmedim hemen aldım ki bu 2-3 kilo 1 ayda gitti.ama tavuk salata benim hayatımı kurtardı.kilolarımı verdim mağazaya girdim 42 beden istedim bayan hocam size 42 büyük olabilir dedi ve 40 beden zor da olsa oldu.başka soru olursa yardımcı olabilirim.
 
Son düzenleme:
Bende yarından itibaren denicem zaten herşeyi denemekten deneme tahtası olduk :KK70: neyse şimdi benim anlamadığım karnımız her acıktığında oturup tavuk salata mı yicez yoksa günde 1 kez mi yiyoruz ara öğün de bişey yemediniz mi?. Sabah kahvaltıyı nasıl geçirdiniz.?? :KK56:
 
her acıktığında yiyebilirsin zaten günde 3 kereden fazla yiyemiyorsun iştah sıfır oluyor..çay içtim ama şekersiz..meyve suyu kesinlikle içmedim.bir de tuzsuz ayran içtim istersen tavuk salatanın yanında da içebilirsin..dediğim gibi yalnızca tavuk salata,içecek olarak da tuzsuz ayran arada şekersiz çay..susarsanız da su tabi..susuz hayat mı olur ..
 
şimdi ben 50 kiloyum eski kilom 45 ona inmeyi düşünüyorum hamileligimde 20 kilo almıştım anca zayıfladım 7 ayda ama karnımdaki o 5 kilo bi türlü gitmemişti


inşallah verirsiniz..bana da dua edersiniz..bu diyetin en önemli özelliği tavuk salatayla yanyana gelince yağ yakıyormuş..benim için zayıflama hayaldi çünkü mıgren hastası olduğum için çok ağır ilaçlar kullandım.o gün bu gündür ben zayıflayamıyordum bana tavsiye eden ahbabımız ilk söylediğinde çok acımasız gelmişti ama kilo verince işler değişti.ben önceden mağazalara giremiyordum..42 beden etek denemiş basenlerden olmamıştı delirmiştim.sonuç harika oldu.şimdi yine yapacağım.hedef 58 kg..arkadaşlar lütfen deneyenler sonucu bildirsin bana..
 
X