• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege'nin Deniz'ine Uzanan Yolculuğum...

ben takip ediyorum yazdıklarını cute, bence eşin baba olmayı hakediyor en çok buna inanarak motive etmelisin kendini
Teşekkür ederim , :KK68: elimden geleni yapacağım
cutecim rabbin yeniden anne olmaya nasip etsin banada etsin inş..
pirthlaşmayi 2 nisan mi dedin bende o civarinda bekliyorum sonuçlarimi...
ilk bebegimi 7,5 ayllıken hipertansiyondan kaybettim.. bi sürü nedeni vardi hangisini desem bilmiyorum..
7,5 ay oldu 30 martta 8 ay olucak..
egitim araştirma hastanesine gittim bütün testlerimi yaptırmak istedim fakat 3 tüp kan aldilar kolumdan..
ikisi hemoloji biri pirtlaşma.. doktor yazmişti önemli olani.. almamişim keşke olsaydi:KK43:
bu ay korumaya biraktim yinede hastanede kan aldilar benden..
temiz mi çikicak bilmiyorum günler geçmiyor stresliyim bi anda hemen çiksaa:KK43:
gebelik mi bat 27 mart. bakalim çikicakmi?

Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Pıhtılasma için benim 1 genime bakıldı sadece , normalde 4 test malum ısın ıcıne gırınce ogrenıyor ınsan ama doktor daha once saglıklı bır dogumun oldugu ıcın onlara gerek duymuyorum en onemlısını yaptırmanı ıstıyorum dedı . Bırde kromozon ama adet oldugumda bır dızı test daha var gizli şeker, tsh , hormonlar bir sürü şey var.
7.5 aylık kaybın ıcın cok uzuldum fark edılmemısmıydı ? Hıper tansıyon dedıgın gebelık zehırlenmesı sanıyorum dımı ?
Insallah hamılesındır ve bu ısın ıcıne ıyıce gırmen gerekmez , ve saglıkla kucagına alırsın
Cunku benımde muhtemelen senınde hedefımız hamıle kalmak degıl, saglıklı bır cocuk dogurmak :KK15:
Yinede bana haber ver sonucu olur mu?
Umut olsun hepimize :KK74:

Teşekkür ederim , :KK68: elimden geleni yapacağım

Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Pıhtılasma için benim 1 genime bakıldı sadece , normalde 4 test malum ısın ıcıne gırınce ogrenıyor ınsan ama doktor daha once saglıklı bır dogumun oldugu ıcın onlara gerek duymuyorum en onemlısını yaptırmanı ıstıyorum dedı . Bırde kromozon ama adet oldugumda bır dızı test daha var gizli şeker, tsh , hormonlar bir sürü şey var.
7.5 aylık kaybın ıcın cok uzuldum fark edılmemısmıydı ? Hıper tansıyon dedıgın gebelık zehırlenmesı sanıyorum dımı ?
Insallah hamılesındır ve bu ısın ıcıne ıyıce gırmen gerekmez , ve saglıkla kucagına alırsın
Cunku benımde muhtemelen senınde hedefımız hamıle kalmak degıl, saglıklı bır cocuk dogurmak :KK15:
Yinede bana haber ver sonucu olur mu?
Umut olsun hepimize :KK74:
hipertansiyon zatten vardir hamilelik öncesinde.. bunu farketmemişim.. sonradan farkettim.
6 aya kadar sağlıklı hamilelik geçirdim.. 6 aydan sora tuzlu şeyler yenince preeklempsi geçirdim.. preeklempsi demedi doktor bana ayaklarim ellerim sismişti patliycak durumdaydim.. bebişim dayanamadi hipertansiyondan..karnimda çok da hareket etmişti.. bilemedim:( hastaneye gidecegimi bile aklima gelmedi.. demekki rabbim alcakmişti. ömrü o kadarcikti.. isyan etmedim o Allaha emanet.. orda çok mutlu.. bazen endişe duyuyorum.. bebegime kiyafetler almişim... kaynanam rüyasinda oğlumu görmüş çiplak geziyordur dedi.. öle olunca kiyafetleri dagitmaya karar verdim dagittim da.. oğlum orda huzurla yaşasın.. benimde seninde hedefim sağlıklı doğurmak.. inşallah rabbim kucagimza almaya nasip eder.. bu ay başladim denemeye.. her hangi belirtim yok olmuycak bu gibi.. bilmiyorum bekliyorum.

hipertansiyon zatten vardir hamilelik öncesinde.. bunu farketmemişim.. sonradan farkettim.
6 aya kadar sağlıklı hamilelik geçirdim.. 6 aydan sora tuzlu şeyler yenince preeklempsi geçirdim.. preeklempsi demedi doktor bana ayaklarim ellerim sismişti patliycak durumdaydim.. bebişim dayanamadi hipertansiyondan..karnimda çok da hareket etmişti.. bilemedim:KK43: hastaneye gidecegimi bile aklima gelmedi.. demekki rabbim alcakmişti. ömrü o kadarcikti.. isyan etmedim o Allaha emanet.. orda çok mutlu.. bazen endişe duyuyorum.. bebegime kiyafetler almişim... kaynanam rüyasinda oğlumu görmüş çiplak geziyordur dedi.. öle olunca kiyafetleri dagitmaya karar verdim dagittim da.. oğlum orda huzurla yaşasın.. benimde seninde hedefim sağlıklı doğurmak.. inşallah rabbim kucagimza almaya nasip eder.. bu ay başladim denemeye.. her hangi belirtim yok olmuycak bu gibi.. bilmiyorum bekliyorum.
Ay çok üzüldüm ya , allah bunları unutacak acılar vermesın ınsallah .
Bundan sonrası ıcın planını yaptın mı ? Hangı doktorda olacaksın hastaneye yakın olman gerekıyor sanırım , ısyerınden bı arkadasımda bu sebeble erken dogum yapmıs normalde gebelıkte tansıyonu hep dusuk olurmus o gunku randevuda tansıyonu normal cıkmıs doktor demıskı senın bı sorunun var bu geceburada kal demıs 2 gun sonrada proteın kacagı cıkınca hemen doguma almıslar.
Kıyafetlerıde dagıtmıssın olsun uzulme Allah bu cektıgın acıların mukafatını mutlaka verecek,
Bu ay olmazsada olmasın bende bı plan yaptım bu yaza hamıle olarak gırmek ıstıyorum cunku oglumdan ayrı kalmak ıstemıyorum eger yazın olursa hastanade yatarsam onuda yanıma aldıracagım dıye dusunuyorum ama okullar acıldıgında ben onun hasretınden karnımdakı yavruya odaklanamıyorum yasadım . ne dıyodum bu ay olmazsada uzulme bız boyle plan yapıyoruz ya , yapmamak lazım aslında arkadasım . Hayırlısıyla ınsallah herkese Rabbım aratmadan versın ınsallah

Ay çok üzüldüm ya , allah bunları unutacak acılar vermesın ınsallah .
Bundan sonrası ıcın planını yaptın mı ? Hangı doktorda olacaksın hastaneye yakın olman gerekıyor sanırım , ısyerınden bı arkadasımda bu sebeble erken dogum yapmıs normalde gebelıkte tansıyonu hep dusuk olurmus o gunku randevuda tansıyonu normal cıkmıs doktor demıskı senın bı sorunun var bu geceburada kal demıs 2 gun sonrada proteın kacagı cıkınca hemen doguma almıslar.
Kıyafetlerıde dagıtmıssın olsun uzulme Allah bu cektıgın acıların mukafatını mutlaka verecek,
Bu ay olmazsada olmasın bende bı plan yaptım bu yaza hamıle olarak gırmek ıstıyorum cunku oglumdan ayrı kalmak ıstemıyorum eger yazın olursa hastanade yatarsam onuda yanıma aldıracagım dıye dusunuyorum ama okullar acıldıgında ben onun hasretınden karnımdakı yavruya odaklanamıyorum yasadım . ne dıyodum bu ay olmazsada uzulme bız boyle plan yapıyoruz ya , yapmamak lazım aslında arkadasım . Hayırlısıyla ınsallah herkese Rabbım aratmadan versın ınsallah
amin inşALLAH..
Eskişehirdeki turgay Şenere gitmeyi düşünüyorum her konuda çok bilinçliymiş.. mutlaka gebeliğimi takip edicem.. özel hastanede doğumu düşünüyorum.. eskişehirde özel ümit hastanesi abdurrahman beye gitmeyi düşünüyorum.. bakalim ne olucak.

amin inşALLAH..
Eskişehirdeki turgay Şenere gitmeyi düşünüyorum her konuda çok bilinçliymiş.. mutlaka gebeliğimi takip edicem.. özel hastanede doğumu düşünüyorum.. eskişehirde özel ümit hastanesi abdurrahman beye gitmeyi düşünüyorum.. bakalim ne olucak.
İnşallah herşey güzel olacak , bebeciğin kardeşini gönderecek bol bol dua edelim

Dün akşam 4 kişilik bi aile hayali kurmaya çalıştım ama yapamadım , artık uykum mu vardı nedir bilemiyorum görüntülerin hepsi kaydı gitti ve görüntüden çok son dakika haberleri gibiydi manzara. Sonuç olarak odaklanamadım , bunu uyku öncesi yapmamalıyım demek ki .

Profilimede yazdığım yazıyı burayada paylaşalım , belki tamda şuanda benimle aynı şeyleri yaşayan birileri beni sessizce okuyor olabilir.

Ben infertil değilim, sadece dengem bozulmuş. Vücudum doğurgan olmayı yeniden hatırlayacak. Bunu başaracağım ve herkese göstereceğim.

Bir sonraki yazımda başarı hikayeleri daha doğrusu kişisel gelişim üzerine örnekler paylaşacağım.
Ancak bunu şu 4 kişilik ailemi hayal edebilmeyi başardığımda yazacağım.O zaman kadar hoşçakalın.

Lokman suresi, 20: "Görmüyor musunuz ki, Allah göklerde ve yerde ne varsa hepsini sizin emrinize vermiştir. Açık ve gizli olarak bütün nimetlerini üzerinize yağdırmıştır."

Canım benim kimse takip etmiyo demissin ama ben de burdayım :) güzel haberlerini mutluluklarını uzuuun uzun yazacağın günlerde gelsin insallah.. ben yine okumaya devam edicem Allah izin verdikce :) ♡

Yazsam mı yazmasam mı diye yeterince düşündüm bence. Evvelisi gün sonunda hayalimi kurabildim .
Doğum yapmışım bebeğim oğlum ve eşim yanımda. o hazzı hissettim o sıcaklığı, o inanılmaz bir geri dönüşü hissettim. Bunları hayal ederken agladım.

Zormu oldu evet kısmen. Ege'yi hayal etmek bu kadar zor olmamaıştı. Kolay değil tam 10 senedir Ege hayatımda ve ondan başka bir çocuga anne olmayı hiç bir zaman gönülden istememiştim, taki şimdiye kadar. Bütün kayıplarıma rağmen boş gebeliğimi geçiyorum onda tıbbi olarak bir bebek yoktu ama biliyorum Ege'yüklediğim anlam başka benim ondan bu kadar uzun sürdü bu hayali kurabilmem.

Ama bir kere olunca gerisi çok daha kolay geliyor.

Neler yapıyorum ; Doktora elbette gidiyorum , bir takım testler yapıldı çok şükür Allah'ıma test sonuçları güzel geldi. Bu durumda eşimde şuanda top. Eğer nasipse cuma günü doktorla görüşmemiz var . Ayretten biraz dini olarakta yardım almaya gittim ancak görüşemedim çünkü adetli olduğum için konuşamıyormuşum bu durumda.

Hemen doktorlarımıda yazayım özel mesajla soranlar olmuştu ,

Şuanda Gürkan arıkana gidiyorum , ancak Mustafa bahceci ve cem batukanada gitmek istiyorum . Mustafa bahceci benim şuanda yaşadığım hayatın büyük bir bölümünde vesile olmuş bir doktor. Emin ellerde olduğuma şüphe yok.

Akşamları yürüyüş yapıyoruz , ben sürekli dua ediyorum. Bu varya öyle saplantılı bişey ki bir bebeğim olmasını istemekten ziyade ne neden nasıl kısmı beni yoruyor , ama bunuda aşacağım çok yakında eli kulağında, kötü düşüncelerimi uzaklaştırmaya çalışacağım.

Ege'nin hastane şekerlerinin üzerine '' her cocuk kabul edilmiş bir dua'dır.'' yazdırmıştım.
Benim çocuklar fizan'dan geliyor hiç düşünmeye gerek yok Denizin şekerlerindede aynı şey yazmalı.

Şimdilik hoşçakalın

Bir arkadaşın beğenisiyle yeniden buradayım .

Geçen cuma akşamı işten eve dönerken , bir bayanın evlatlık alma sürecini okudum . Neler hissettiğini nasıl direndiğini, cocuklarla karşılaşma anı filan acayıp etkilendim. Üzerine ciddi derecede bi nezle geciriyorum dibine kadar, hem okuduklarımdan dolayı hemde hasta olduğum için kimseyle ilgilenmek istemedim.

Ege'yi ilk defa bu şekilde bi sebebten annemlere gönderdim o akşam, haliyle bütün geceyi ağlayarak gecirdim diyebilirim. Tıpkı Ege'yi beklerken yaptığım gibi.

Sonuc olarak bütün gece baş ağrısından gözlerimin şişmesinden yeterince dibe vurduğumu düşünerek uyumaya karar verdim. Yarın benim için muhim idi , hem dua şifasına hemde meditasyona gidecektim.Sabah erkenden yollara düştük tabi annecimle.

Neyse orada çok başka hayatlar vardı bu bana iyi geliyor birşeyler dinlemek , sonuç olarak ben üzerime düşen bence görevi yerine getirdikten sonra resmen sürüne sürüne eve döndük. Evde hemen uyumuşum , rüyamda hamile olduğumu ve usg gireceğimi gördüm. o sırada annem aradı ay ne yorulmusum 5 dk hemen dalmışım üzerinde puanlı bi elbiseyle seni gördüm hamileymişsin dedi :KK76:

Daha sonra meditasyon için yola cıktık artık akşam üstüydü ama gidemedik zaten doğru yerde olduğumdan emin değildim , geri dönüp doğru hastaneye yatışım yapıldı tabi ki elimde zikirmatiğimle.

Sonuç olarak hafta sonu full pert olarak geçti, bu cuma günü doktor randevularımdan biri var. Meditasyon için ondan yardım isteyeceğim bakalım. Buarada eğer inşallah hamileysem bu defa kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.

Bakalım sabredebilecek miyim :KK37:

heh şimdi baltayı taşa vurduk sanırım .
Yapılan sonuclardan birinde onemli bir kısımda büyükce bir sorun var gibi duruyor.
Bu kısma cok hakım olmadıgım için şimdilik leyla moduna bağladım.
Bu durumda en vahim olan sey ıse hala evim. Kendimi patates cuvalı gıbı salmak veya salmamak arasında gidip geliyorum .

Sanırım yeniden tüp bebek annesi olacağım.

Bugun yeni bir kıtaba basladım . Kitabın ılk sozu benı cok etkıledı .

Bu kitap bir insanın yaşamını değiştirme gücüne sahip olduğunu ve her şeyin her zaman göründüğü gibi olmadığını idrak etmiş olanlara ithaf edilmiştir.

Çişli bez kokusunu özledim.

Şimdilik hoşçakalın

Back
X