- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Teşekkür ederim ,ben takip ediyorum yazdıklarını cute, bence eşin baba olmayı hakediyor en çok buna inanarak motive etmelisin kendini

cutecim rabbin yeniden anne olmaya nasip etsin banada etsin inş..
pirthlaşmayi 2 nisan mi dedin bende o civarinda bekliyorum sonuçlarimi...
ilk bebegimi 7,5 ayllıken hipertansiyondan kaybettim.. bi sürü nedeni vardi hangisini desem bilmiyorum..
7,5 ay oldu 30 martta 8 ay olucak..
egitim araştirma hastanesine gittim bütün testlerimi yaptırmak istedim fakat 3 tüp kan aldilar kolumdan..
ikisi hemoloji biri pirtlaşma.. doktor yazmişti önemli olani.. almamişim keşke olsaydi
bu ay korumaya biraktim yinede hastanede kan aldilar benden..
temiz mi çikicak bilmiyorum günler geçmiyor stresliyim bi anda hemen çiksaa
gebelik mi bat 27 mart. bakalim çikicakmi?
Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Pıhtılasma için benim 1 genime bakıldı sadece , normalde 4 test malum ısın ıcıne gırınce ogrenıyor ınsan ama doktor daha once saglıklı bır dogumun oldugu ıcın onlara gerek duymuyorum en onemlısını yaptırmanı ıstıyorum dedı . Bırde kromozon ama adet oldugumda bır dızı test daha var gizli şeker, tsh , hormonlar bir sürü şey var.
7.5 aylık kaybın ıcın cok uzuldum fark edılmemısmıydı ? Hıper tansıyon dedıgın gebelık zehırlenmesı sanıyorum dımı ?
Insallah hamılesındır ve bu ısın ıcıne ıyıce gırmen gerekmez , ve saglıkla kucagına alırsın
Cunku benımde muhtemelen senınde hedefımız hamıle kalmak degıl, saglıklı bır cocuk dogurmak

Yinede bana haber ver sonucu olur mu?
Umut olsun hepimize