egenin dişi

deryadeniz8380

Oğlum EGE abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
462
2
96
Nevşehir
:nazar:egenin de dişi çıktı teyzeleri delikafaduldendün fark etmiştim eşime dedim gelecek gibi diye bugün bi baktık ufacık çıkmış dişimiz bardakla denedik takır takır ses geliyor müjdeyi verdik annemlere kayınvalidemlere eee artık sizlerde çok yakınsınız bize sizinlede paylaşmak istedim:enbuyukkk:

ooohh ne güzel güzel günlerde kullanınnnn..

darısı başımızaa ..ama tık yok valla..drumuz baktı üstte 4 altta 2 tane varmış patlamak isteyen ama olmuyo bi türlüü :((

Hayırlı olsun darısı sağlıkla diğer dişlerine olsun inşallah sağlıklı ve sağlam olsun..

maşallah canım..biz nihayet binbir zorlukla 4. dişimizide cıkardık..cok fena iştah yok,ishal var,huysuzluk var,şımarıklık var..ama çok şirin oldu kızım dişleride hem kocaman hemde ayrık ayrık aralarına bir diş daha sığar yani:)))))darısı cıkmayanların başına..

gözün aydın anım darısı başımıza bu arada nevşehirlimisin bende nevşehirliyim
sağol canım darısı kolaylıkla size olsun
konya akşehirliyim ben nevşehirde öğretmenim 5.yılım oluyor güzel memleketiniz var zorunlu görevimi burada tamamlamak için geldim kalıcıyım bu gidişlesırnaşık şey
sen neresindensin merkezmi

hepinize ayrı ayrı teşekkürler teyzeleri diş çıkarmayan şubat bebişlerinin darısı başına olsun.
anladığım kadarıyla bebişlerin dişleri bi patladımı hemen diğerleride geliyor artık çıkaranlarında diğer dişleri kolay çıksın diyelim

sağol canım darısı kolaylıkla size olsun
konya akşehirliyim ben nevşehirde öğretmenim 5.yılım oluyor güzel memleketiniz var zorunlu görevimi burada tamamlamak için geldim kalıcıyım bu gidişlesırnaşık şey
sen neresindensin merkezmi

evet canım güzel yer gez gez bitmiyo valla hele o peri baaları ama baya oldu gelemedim ben derinkuyu anım belki bilirisn

evet canım güzel yer gez gez bitmiyo valla hele o peri baaları ama baya oldu gelemedim ben derinkuyu anım belki bilirisn

yaaa şaşırdım valla ben ilk önce 1,5 yıl derinkuyunun çakıllı köyünde çalıştım sonra derinkuyu merkeze geldim hala derinkuyuda çalışıyorum ama nevşehir merkezde oturuyorum gidiş geliş yapıyorum

bende memnun oldum canım ben orda doğdum ama 2 yşaına kadar orda kalmışım sora ver elini istanbul ama arada bir geliyorum işallah bir geldiğimde tanışma fırsatı buluruz

deryadeniz hayırllı olsun canım incileriniz.

benimde kızım bu hafta üst 2 dişini çıkardı.alttaki iki dişini bir buçuk ay önce çıkarmıştı.bizde 4 inciyle dolaşıyoruzyaniii:dance:

deryadeniz hayırllı olsun canım incileriniz.

benimde kızım bu hafta üst 2 dişini çıkardı.alttaki iki dişini bir buçuk ay önce çıkarmıştı.bizde 4 inciyle dolaşıyoruzyaniii:dance:

sağol canım sizinde 4 übirden hayırlı olsun çok komik oluyorlar değilmi sanki yaşlanmışda dişleri dökülmüş gibi ege dede diye geziyoruz biz evdesırnaşık şey

Back
X