Egepol hastanesi Dr.Bulent Turgut ay

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
88
35
Merhaba hanımlar 10+3 günlük hamileyim doktor arayışı içindeyken Bülent beyi duydum aranızda Bülent Bey'in doğum yaptırdığı varmı?? İlk hamileligim ve doğum beni korkutuyor oyleki şimdiden rüyalarimda görüyorum

ben 4 aydir Bulent beye gidiyorum. ilk gittigimde cok bekledim, 1 ay onceden randevu almam ragmen. o gun sezeryan varmis butun randevulari kaymis. ben sinir kupu girdim iceri ama hemen yumusatti beni. konusmasi, tarzi zaten insan hemen olumlu yapiyor. bol bol konusa konusa muayene ediyor. bir arkadasima dogum yaptirdi, arkadasim cok memnu kaldi hatta onu bana oneren de o oldu. ben cok memnunum. ben ve esim onlarca soru soruyoruz ve cevapliyor. tek kotu tarafi cok yogun, telefonla ulasmak bile cok zor. 1 ay oncesinden randevu almak gerekiyor.

ben 4 aydir Bulent beye gidiyorum. ilk gittigimde cok bekledim, 1 ay onceden randevu almam ragmen. o gun sezeryan varmis butun randevulari kaymis. ben sinir kupu girdim iceri ama hemen yumusatti beni. konusmasi, tarzi zaten insan hemen olumlu yapiyor. bol bol konusa konusa muayene ediyor. bir arkadasima dogum yaptirdi, arkadasim cok memnu kaldi hatta onu bana oneren de o oldu. ben cok memnunum. ben ve esim onlarca soru soruyoruz ve cevapliyor. tek kotu tarafi cok yogun, telefonla ulasmak bile cok zor. 1 ay oncesinden randevu almak gerekiyor.
ayy gercektenmiiiii canım ya 1 ay öncesi randevu alınması gerekiyosa şimdiden alsam iyi olucak peki muayene ücreti nekadar odedin canım bide acil durumlar için kendi telefonunu veriyormu??

bugun 18 Mart icin randevu aldim. hemen doluyor bilginiz olsun. cep numarasini veriyor tabii. ben sgk ile 80 tl oduyorum. yeni artti ucretler.

Benimde takibimi Bülent bey yapmıştı. 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Tatlı dilli insanı motive eden bir doktor evet ama bir şeyler eksikti ki bunları yaşadık. Ya da kader deyip geçeceğiz bu duruma bilemiyorum.

bülent bey tatlı dilli bir dr ama nasip kaderci biri ne şikayetin varsa nasibe kadere kısmete bağlıyor:(teşhis tedavisi malesef zayıf kişilik olarak iyi biri olabilir ama ne yazık ki zaman kaybı uzun süre şiddetli bir enfeksiyon geçiriyormuşum gittiğimde ama beni hiç bir şey yok diye gönderdi daha sonra fenalaşınca başka dr a gittim acilen iğne tedavisine başladı ki o bile fayda etmedi antibiyotik vs derken anca iyileştim,tam olarak bile iyi değilim..bana zaman kaybettirmeseydi belki daha çabuk kurtulabilecektim:( o yüzden gidenler bi kez düşünsün..👎sadece tatlı dille olmuyor malesef sağlık ihmale gelmiyor:((

Benimde takibimi Bülent bey yapmıştı. 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Tatlı dilli insanı motive eden bir doktor evet ama bir şeyler eksikti ki bunları yaşadık. Ya da kader deyip geçeceğiz bu duruma bilemiyorum.
Kendisi zaten kaderci ne oluyorsa kader kısmet diyor bende iki kez kaybettim:(( araştırma gereği bile duymadı ve ben hala ısrarla gittim kendime çok kızıyorum bu konuda,en son enfeksiyon şikayetiyle gittim gözle görülür enfeksiyona bile yok bişey dedi ve beni tedavisiz gönderdi ve ben 10 gün sonra fenalaşarak başka bir dr a gittim dr güçlü bir tedavi verdi ona rağmen hala sıkıntım bitmiş değil :(aklıma geldikçe çok kızıyorum kendisine malesef kendisine gittiğime çok pişmanım😣ama sağlıklıysanız turp gibiyseniz gidin tatlı dili fena değil😏

Kendisi zaten kaderci ne oluyorsa kader kısmet diyor bende iki kez kaybettim:KK43:( araştırma gereği bile duymadı ve ben hala ısrarla gittim kendime çok kızıyorum bu konuda,en son enfeksiyon şikayetiyle gittim gözle görülür enfeksiyona bile yok bişey dedi ve beni tedavisiz gönderdi ve ben 10 gün sonra fenalaşarak başka bir dr a gittim dr güçlü bir tedavi verdi ona rağmen hala sıkıntım bitmiş değil :KK43:aklıma geldikçe çok kızıyorum kendisine malesef kendisine gittiğime çok pişmanım😣ama sağlıklıysanız turp gibiyseniz gidin tatlı dili fena değil😏
Kesinlikle birebir katiliyorum. Her sey yolundaysa zaten ondan iyisi yok. Ben bu olaydan sonra baska bir prof.perinatologla devam ettim bana bazi testler istedi ve nitekim kan pihtilasmasi sorunum cikti. Bize de kaybettigimiz gun kapida hic unutmuyorum kader bu koskoca insanlar bile ölebiliyor dedi. Bende bitti o an her sey.

Kesinlikle birebir katiliyorum. Her sey yolundaysa zaten ondan iyisi yok. Ben bu olaydan sonra baska bir prof.perinatologla devam ettim bana bazi testler istedi ve nitekim kan pihtilasmasi sorunum cikti. Bize de kaybettigimiz gun kapida hic unutmuyorum kader bu koskoca insanlar bile ölebiliyor dedi. Bende bitti o an her sey.
Kesinlikle aynı cümleleri bana iki defa söyledi offf çok kızıyorum kendime ona devam ettiğim için:( kürtajdan sonra hiç bir şekilde kontrol ilaç vs vermediği için enfeksiyon rahatsızlığı geçirdim enfeksiyonu bile kadere bağladı şaka gibi 😂hayır ona göre zaten enfeksiyon yoktu ta ki başka dr a acil hasta gidene kadar!!!😡

Peki hangi dr a devam ettiniz?

Egepol kadın doğum muayene ve doğum ücreti nekadar oldu acaba ?? Ben 2017 de Bülent Bey'in kontrolu ile doğumumu yaptım ve kendisinden çok memnun kaldım 2. Hamileliğimde(Rabbim nasip ederse) de kendisine gitmeyi düşünüyorum muayene ücreti ve doğum nekadar oldu ??

Back
X