Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederimm
tşk ederim yarın gidicem bakalım inş prb çıkmaz
canım bende bugün orayagideceğim 5de randevumuz ama ben görümcemi götürcem 3 buçukta göğüs ultrasonu var 5 de randevusu belki karşılaşırız canım ama birbirimizi tanımıyoruz eminim dr dan memnun kalırsın:1hug:
canım benimde randevum 3,2o geçe karşılaşlım inşş.:) bakalım ben aslında gökalp beyi istedim ama önümüzdeki haftaya verdiler bakalım fatmma hnm nasıl bi dr. şimdiden geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar.bn 40 gün önce doğumumu epidural sezaryanla yaptım iki refekatçım vardı ve730tl ücretödedik. sadece doktorumdan memnun kaldım konfork-lu olsun diye orayı seçtim ama malesef odada iki yatak vardı ve benim yanımda kalanlar sandalye üstünde yattı diğer yataga izin vermediler ki oda bana ait olmalıydı ertesi sabah bir hasta daha yan yataga getirdiler bende asırı kanama oda küçüçük zatan onların refakatçıları oda ana baba günü benim her tarafımı yandaki hasta yakınlarına kadar gördüler hizmetlilere de söyledim devlet hastanesi burdan iyidir diye ama nerde sözümüze kulak asan o kalabalıktan tozdan çocugum mikrop kaptı daha yeni toparlıyopr kendini size tavsiyem bu benim şansızlıgım mı bilmiyorum ama ben çok pişman oldum ymekleri berbat iki gün ladım hiç tuvalet temizliği yapmadılar haberiniz olsun başka birisinin de benim gibi magdur olmasına istemem
canım ben bugün ordaydım sen fatma hanımamı gittin bende labaratuvardaydım tahlil sonucunu bekliyordum nasıl memnun kaldınmı fatma hanımdan onu pek beğenmiyorlarda bence sen gökalp beye gitseydin daha iyi olurdu am yineden sen bilirsin belki bugün yan yana oturduk ama birbirimizi tanımadığımız için konuşamadk bugün üzerinde ne renk giysi vardı?sakıncası yoksa yazarmısın hamileler çokdu bi tanesinde doğum yapacakmış ağlıyordu onu gördünmü bilmiyorum canım