Egepol hastNesinde hangi kadin dogumcu iyi

goztepe

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
171
34
18
Merhaba arkadaslar adetime bir gun kala erken gebelik testi yaptim hamile ciktim ama ikinci cizgi ilk ciZgi kadar mor degil pembeydi AMA BELIRGINDI.ertesi gun saglik ocgjna gittim idrarla normal gebelik testi yaptilar ordada sonuc pozitif cikti.yrn kan vericem kanda bakilacak.egepol hastanesine gitmek istiyorum hangi dr u tavsiye edersiniz.cem beye giden varmi egepolde?bu arada uc ay once rahim agzi gebeligi gecirdim insallah bu sefer saglikli gebiaimdir.cok korkuyorum gene ayni seyi yasarim diye

Merhaba arkadaslar adetime bir gun kala erken gebelik testi yaptim hamile ciktim ama ikinci cizgi ilk ciZgi kadar mor degil pembeydi AMA BELIRGINDI.ertesi gun saglik ocgjna gittim idrarla normal gebelik testi yaptilar ordada sonuc pozitif cikti.yrn kan vericem kanda bakilacak.egepol hastanesine gitmek istiyorum hangi dr u tavsiye edersiniz.cem beye giden varmi egepolde?bu arada uc ay once rahim agzi gebeligi gecirdim insallah bu sefer saglikli gebiaimdir.cok korkuyorum gene ayni seyi yasarim diye
hakan sabırlı arkadasın doktoruydu o cok memnun ben Gökalp tokaca gıttım gereksız yere 4lu taramayıda yapınca bıraktım

doğum öncesi hiç bir sıkıntı yaşamadım.bulantı kusma hiçbir şey olmadı.kilo alımı 22 kilo oldu. Doğuma girdik 3750 kilo bir erkek bebeğimiz oldu. Dr hakan müdahale edemedi çocuk sıkıştı ve 25 dakika oksijensiz kaldı. Şimdi 3 yaşında yürüyemeyen bir engelli çocugum var. Ayrıca doğum öncesi garip şakalar yapıyordu. Ben tavsiye etmiyorum.

Back
X